Nyíregyházán keresek párt, esetleg bi férfiakat. 39 Ff
Sziasztok! Akár ma este is hölgynek, párnak lennék kellemes társasága, adatlapom szerint! Gyöngyös és környéke..
Holnap (csütörtök) este fél kilenc körül érdekel valakit a Fóti Auchan parkoló? Orálisan kényeztetnélek, ha gondolod papucsban, tangában, szupermini szoknyában leszek. Ha úgy alakul és szeretnéd, be is teheted a fenekembe...
Sziasztok! Akár ma este is hölgynek, párnak lennék kellemes társasága adatlapom szerint. Gyöngyös és környéken…
sziasztok, csütörtöki randira keresek hölgyet Bp-en
Szopnék Kecskeméten kíváncsi hetero pasit
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok
Ma dun 14-16 óra között 13 kerület illetve 3. Ker Óbuda felé leszek. Lenne kedves hölgy v pár aki találkozna kalandozna?
Sziasztok
Bipasiként oràlisan kényeztetnék miskolc környékén férfiakat
Bipasiként oràlisan kényeztetnék miskolc környékén férfiakat
Ma Balaton déli part?
Most valaki XI ker Dunapart?
Sziasztok! Hölgyet, párt keresek Nyíregyházán vagy környékén napközbeni találkozóra. Akár most azonnal is. Minden megoldás érdekelne. Keressetek nyugodtan!
Milyen az a " szárazfaszú"?
(Ez egy válasz Pongyola üzenetére (tegnap 00:47), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 00:47
Sziasztok! Délpesten keresnék szárazfaszú férfit, orálra. Kor, nem számít azonban ápoltság és egészség igen.
Középkorú hölggyel vagy párral hellyel rendelkező férfi szívesen meginna egy kávét ma !
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Debrecen és környékén keresek ma délután hölgyet vagy párt!
Sziasztok! Délpesten keresnék szárazfaszú férfit, orálra. Kor, nem számít azonban ápoltság és egészség igen.
Ma (szerdán) délelőtt fél 10 után Fót Auchan parkoló érdekel valakit? Ha igen, ki tudok menni egy rövid időre.
Biszex párral-Férfias aktív férfivel találkoznék a héten Dunaharaszti-Lacháza vonalon és környékén
Sziasztok!
Holnap és holnapután itt leszünk Békéscsabán a Fenyves Hotelben. Párom dolgozik, de én itt leszek a wellnessben. Úszom, szaunázok, Ha esetleg valakinek felkeltettem az érdeklődését. beszéljünk. Mindenképpen azt szeretném, hogy az adatlapon legyen fénykép és meg tudjuk egymást nézni. Reggel 8 órától délután 4-ig egyedül leszek. A welnesen megnézhetjük egymást, aztán mehetünk a szobába, ha tetszünk egymásnak. Este 8 után a párommal együtt ketten dughattok.
Holnap és holnapután itt leszünk Békéscsabán a Fenyves Hotelben. Párom dolgozik, de én itt leszek a wellnessben. Úszom, szaunázok, Ha esetleg valakinek felkeltettem az érdeklődését. beszéljünk. Mindenképpen azt szeretném, hogy az adatlapon legyen fénykép és meg tudjuk egymást nézni. Reggel 8 órától délután 4-ig egyedül leszek. A welnesen megnézhetjük egymást, aztán mehetünk a szobába, ha tetszünk egymásnak. Este 8 után a párommal együtt ketten dughattok.
én örömmel csak nekem most messze vagytok sajnos
(Ez egy válasz párosjátékok üzenetére (2026. 04. 07. kedd 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)

naphal

Jassica