Sziasztok!
Aktív partnerét keresik macis passzív srác főleg orális kalandra, de mivel nem kevés jelentkező így ha ügyes valaki felkínálom a szűz popsim is.
Hellyel Ózdon rendelkezem diszkréció adott és elvárt.
Aktív partnerét keresik macis passzív srác főleg orális kalandra, de mivel nem kevés jelentkező így ha ügyes valaki felkínálom a szűz popsim is.
Hellyel Ózdon rendelkezem diszkréció adott és elvárt.
Ma is aktuális, adatlapom szerint..
(Ez egy válasz Masszőrman86 üzenetére (tegnap 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:26
Sziasztok! Akár ma este is hölgynek, párnak lennék kellemes társasága, adatlapom szerint! Gyöngyös és környéke..
Ma este találkoznèk olyan párral ahol az urat a hölgytaggal együt szophatnám élvezésig. Én is szopható vagyok. Ápolt, kúltúrált, potens pasi vagyok.
Bp+50 km
Bp+50 km
Ma dun 14 órától lenne holgy v pár aki kalandozna egy potens vastag farkú igényes ferfival?Bp privát
Sziasztok!
Barátságos feleséget, barátnőt keresek diszkrét kapcsolatra. Tali akár holnap napközben. Helyem van. Elfogadható távolságban hozlak, viszlek. Tatabánya és környéke. kb. 50km.
Barátságos feleséget, barátnőt keresek diszkrét kapcsolatra. Tali akár holnap napközben. Helyem van. Elfogadható távolságban hozlak, viszlek. Tatabánya és környéke. kb. 50km.
41/192/82 férfi vagyok. Kaposváron keresek partnert hölgy személyében 20-65 korig anya-fia, unoka-nagyi szerepjátékos szeretői kapcsolathoz.
Ma délután/koraeste nővel, párral kalandoznék Sopron Győr Mór vonalon.
Ápolt 40l5/185/88 pasi vagyok
Ápolt 40l5/185/88 pasi vagyok
Igényes huncut hölgyet keresek akit izgatna egy kényeztető masszázs!
Szabolcsban helyem van de utazni is tudok!
Diszkréció adott és elvárt!
Szabolcsban helyem van de utazni is tudok!
Diszkréció adott és elvárt!
sziasztok, mai randira keresek hölgyet Bp-en, helyem van, utazni is tudok
Ma délelőtt Pécsett valaki valakik?
Ma délelőtt Pécsett valaki valakik?
Sziasztok. Ma délelőtt Miskolcon, vagy környékén valaki? Keressetek nyugodtan.
Sziasztok!
Sexpartnereim keresném ma délelőtt!
Vecsés-Pilis között!
Sexpartnereim keresném ma délelőtt!
Vecsés-Pilis között!
Lenne helyed
Sziasztok. Ma delelott ujpesten valaki?
Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok
Sziasztok Nyiregyi férfi keresi laza diszkrét viszonyra partnernőjét Szabolcsból kortól függetlenül
Sziasztok! Ma holgy vagy par repteren 23.00 korul hetero alapon?
Holnap délután/koraeste finom puncit nyalnék Győr és környékén.
Sziasztok ! Hellyel rendelkező ápolt diszkrét nagyméretű biszex férfit keresek Szekszárdon kölcsönös örömökre! Van valaki aki ismerkedne ? Írj privit!

naphal