Sziasztok!
Reptér vagy Budapest és környékén pár vagy hölgy aki szivesen kalandozna?
Reptér vagy Budapest és környékén pár vagy hölgy aki szivesen kalandozna?
Ma este, ha benne lennél? Párod is hozhatnád, minden megoldás érdekel
Budaörs
Budaörs
Gárdonyi nudi mostanság?
Nem egyszer elgondolkozom, hogy van -e értelme a GG-nek. A fórumokban évek óta ugyanazok vannak (alkalmanként új regisztrációval...) . Ráadásul tényleg elgondolkodtató, hogy valóban akarnak- (sokan) egy gyors menetet, vagy nem. Általában nem... Mert annak pl. nem látom értelmét, hogy eljön valaki egy megjelölt helyre, de ahelyett hogy odajönne és át lehetne beszélni az "igen/nem, mit" kérdést, 15-20 percig autózgat és max néz... Mivel sokunknak nincs erre időnk - lsd.adatlapom - , így feleslegesen pocsékoljuk egymás idejét. Ezért is szoktam írni: "Akkor megyek ki, ha valaki üzenetet ír, hogy jön" . Igaz ettől függetlenül alkalmanként akkor is kimegyek, ha senki nem jelez, de ez az exhibicionista énem miatt van. De ettől még nem lesz szex sem orálisan, sem análisan és mindenki kielégülés nélkül/hiányérzettel távozik. Szvsz. érdemes átgondolni, amit írtam.
sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölgyet keresek Bp-en, helyem van a 11. kerben
Nővel párokkal dugnák ! Kaposvári 176 - 80 kg pasi vagyok 18 -6 os fasszal!Utazni tudok!
Sziasztok!
Ma este Budapest/Reptér környékén pár, esetleg hölgy aki szivesen kalandozna?
Adtlapunkank megfelelően keresünk kalandot a mai napra Komárom-Esztergom megyében. Csak az írjon aki megfelel a keresésünknek! 35 éves korig! Köszönjük!
Sziasztok!
Ha érdekel Bp-n ingyenes teljes testmasszázs írj üzenetet.
Ha érdekel Bp-n ingyenes teljes testmasszázs írj üzenetet.
Sziasztok! Hetero vagy bi parhoz csatlakoznek a mai nap.Elsősorban Bp és környékén, de akàr messzebb is.
Két fiatal dúskeblű lányt keresek, mindenki-mindenkivel, perverzió előny!
Hölgyet,párt keresek, akivel találkozhatnék ma, Fejér, Veszprém vagy Komárom vármegyékben...
Sziasztok
Holnapi napra keresünk diszkrét férfit Budapesten hölgy örömére, amíg távol vagyok pár óráig!!?
Holnapi napra keresünk diszkrét férfit Budapesten hölgy örömére, amíg távol vagyok pár óráig!!?
Sziasztok! Ma délutánra keresek párt, csajt! Szívesen meglátogatnálak, de egy erdei kalandra a is nyitott vagyok. Rosszalkodás a szabadban
Kecskemét vagy Kiskunfélegyháza átutazó pasi?
Szopnék
Szopnék
Átutazó pasi Kecskemét vagy Kiskunfélegyháza?
Szopnék…
Szopnék…
Ma este Budaőrs nálam? Pár, ki benne lenne, valamerre?
Fehérvár ülök a kocsiba félreeső helyen ,egy kis élvezetre várva!Ha te is akkor írj rám privátba!
Sziasztok!
Sziasztok! Ma valaki Nyíregyházán, vagy környékén? Szívesen találkoznék, érezzük jól magunkat!

naphal

hothead20
Katerina 3