Félóra múlva kinezek autóval az újpesti nepszigetre. Hölgy v pár?
Sziasztok!
Üllő-Albertirsa között sexpartnereim keresném ma délelőtt!
Üllő-Albertirsa között sexpartnereim keresném ma délelőtt!
Orálcentrikus pasiként kényeztető masszázsban részesíteném igényes pár hölgy tagját!
Most délelőtt Vecsésen valaki, közös maszti esetleg szopás-szopatás autóban ?
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok!
Ma estére keresek diszkrét, baràtsàgos pàrt. Enyhe nyitottsàg belefér. Helyem van.
Ma estére keresek diszkrét, baràtsàgos pàrt. Enyhe nyitottsàg belefér. Helyem van.
Sziaszok! Hölgy esetleg kb egy óra mulva x. Kerben diszkrét kaland? Helyem van
Üdv. Ma este lenne olyan pár, aki pasit keres? Szívesen nyalnálak, szopnálak benneteket. Utazni tudok.
Sziasztok, mai nap Budapest-kecskemét útvonal? M5 autópályán vagy Kecskeméten valaki valamit?
Olyan hetero kiváncsi urat srácot keresek aki már régóta ki akarja próbálni milyen lehet egy fiúval közösen hokizni,izgatni egymás farkát..tényleg csak ami mind kettőnket izgat!Kérlek csak akkor irj ha még sosem volt ilyenben részed de régóta ki akarod próbálni.Találkozni akarót keresek,levelezés nem érdekel.Helyem van Pestmegyében de ha Neked is van helyed szivesen elmegyek hozzád,maximális diszkréció garantálva!Igényes nagyon ápolt fiatal vékony srác vagyok.
Téged vagy Titeket is vonz a nagyobb korkülönbség ?
54 éves Férfi fiatalabb vagy idősebb Hölgyek - Párok ismeretségèt keresi !
54 éves Férfi fiatalabb vagy idősebb Hölgyek - Párok ismeretségèt keresi !
Idősebb urat szopnék, lehetsz macis alkat. Komárom, Tata, de lehetsz messzebbről is.
Budapesti, jóképű, sportos, érett, tapasztalt férfiként nőt kényeztetnék. Lehetsz pár tagja is
Helló kedves olvasom
Keresem azt a szingli csajt vagy hölgyet de lehetek pár is.
Aki heti vagy havi pár alkalommal
Arra vágyna hogy megszopassam, vagy belemártsam a fazonra nyírt puncijába!!! Egy macis, vastagabb ( nem nagy ) de mindig teli faszom, Ha ( van párod akár melletted vagy csak néz minket és közbe ki van kötve ?) De úgy is lehet teljes titokba is mert nincs otthon ?
Dél - Fejér megyei Mezőszilas környékén keresek utazás meg beszélés kérdése! Kezdő vagyok ebben a témában.
Üdv Gábor
Keresem azt a szingli csajt vagy hölgyet de lehetek pár is.
Aki heti vagy havi pár alkalommal
Arra vágyna hogy megszopassam, vagy belemártsam a fazonra nyírt puncijába!!! Egy macis, vastagabb ( nem nagy ) de mindig teli faszom, Ha ( van párod akár melletted vagy csak néz minket és közbe ki van kötve ?) De úgy is lehet teljes titokba is mert nincs otthon ?
Dél - Fejér megyei Mezőszilas környékén keresek utazás meg beszélés kérdése! Kezdő vagyok ebben a témában.
Üdv Gábor
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Nyíregyházán párt keresek hetero alapon. Merek is találkozni.
Holnap Budapesten szopnék a szabadba vagy autóban ,szép vastag és nagy faszt tele gecivel
Sziasztok, ma estére keresnék hölgyet vagy szimpatikus párt. Helyem van XX kerületben Saját lakás
Sziasztok!Esztergom-Dorog-Párkány-Solymár-Pomáz és környéke...átlagos alkatú. Nőt,Lányt,Asszonyt,Feleséget a férje előtt,elhanyagolt Feleséget ORGAZMUSIG NYLNÁK autómban,vagy Nálad...kedves,figyelmes,érett,tapasztalt,fürge nyelvű,ügyes kezű masszőr pasi vagyok...Puszi a Hölgyeknek...
Mai randira keresek Bp-en hölgyet közös élvezetekre. 48 éves hetero férfi vagyok. Helyem is van, de utazni is tudok.

naphal

Erica