Sziasztok.
Pesten V. Szűk környékén Hölgy sötétedéskor,Vagy utána(pár hetero alapon)1 laza kalandra Ma
Pesten V. Szűk környékén Hölgy sötétedéskor,Vagy utána(pár hetero alapon)1 laza kalandra Ma
sziasztok, holnapra (csütörtök) keresek hölgyet Bp-en. Én egész nap ráérek. 48 éves hetero férfi vagyok és még pár info az adatlapomon.
Valaki a 13 kerben vagy a környéken egy kis kaland?
Szia
Amennyiben cumizni vagy dugatni szeretnèd magad, írj egy üzit.alsóörstől akarattyáig
Amennyiben cumizni vagy dugatni szeretnèd magad, írj egy üzit.alsóörstől akarattyáig
Sziasztok!
Ma este Pesten leszek, szívesen csatlakoznék pártokhoz is, részemről enyhe bi.
Várom leveled, hátha találkozunk is
Ma este Pesten leszek, szívesen csatlakoznék pártokhoz is, részemről enyhe bi.
Várom leveled, hátha találkozunk is
Elnézést, holnap azaz csütörtök este 20:00
Szerda este 20:00-ra gangbanghez keresünk minimum sportos alkatú nagyobb méretű min 19-es pasikat és esetleg még egy párt ahol a hölgytagot izgatná egy kb 4-5 fős pasi csoport. A kriteriumokat komolyan vesszuk, csak megadott viber számra válaszolunk.
Van olyan pár ahová beszálhatnék?
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit.
Kamionos vagy átutazó
?
Kamionos vagy átutazó
?
Budapest tali?
Szopna valaki Budapesten?
Sziasztok!
Autós kalandra keresném partnereim ma délelőtt!
Üllő-Albertirsa között
Autós kalandra keresném partnereim ma délelőtt!
Üllő-Albertirsa között
Sziasztok.
A héten napközben párnál besegítenék esetleg Cuckold élmény fokozásában, de akár egy orállal a hölgynél. Hetero vagyok!
Ápolt, intelligens párokat keresek.
Dunántúl Balatontól északi része.
Privát üzenetben írjatok.
Sziasztok
A héten napközben párnál besegítenék esetleg Cuckold élmény fokozásában, de akár egy orállal a hölgynél. Hetero vagyok!
Ápolt, intelligens párokat keresek.
Dunántúl Balatontól északi része.
Privát üzenetben írjatok.
Sziasztok
Sziasztok
Olyan hölgyet keresnék aki szereti a szexi fehérneműket és a játékszereket.Természetesen mindegyik új és bontatlan.
Részleteket privátban beszéljük meg.
Olyan hölgyet keresnék aki szereti a szexi fehérneműket és a játékszereket.Természetesen mindegyik új és bontatlan.
Részleteket privátban beszéljük meg.
Sziasztok, ma 13 óráig van diszkrét helyem Verőce közelében. Anal szexhez keresek partnert.
Nem szeretné valaki melo előtt “levezetni a feszültséget”? Szívesen szopnék, helyem van a 11ben.
Sziasztok
Csütörtök estére keresunk 48 éves kortól ferfit
Min 19 intim mérettel Velencén vagyunk
Óvszer kötelező
Csütörtök estére keresunk 48 éves kortól ferfit
Min 19 intim mérettel Velencén vagyunk
Óvszer kötelező
szia . most reggel cumiztatnék veszprém és vonzáskörzetében .
Gyere és szopass vagy verd a számba.
Nyelem...
Nyelem...
Most éjszaka szopnék Budapesten. Köcsög, csíra, ratyi vagyok nem szégyenlem! Nyalok is mélyen. Mélytorkozom. Meg is baszhatsz, ha akarsz. Helyem, kocsim nincs ehhez, de bárhol jó. Reggel, 4-ig üzenhetsz, tali. Budapest

naphal

mpaar
Taija