Ma, vagyis 05.21. délelőttre keresek továbbra is Párt, esetleg Nőt Budapesten, akik fogadni is tudnának. Még, ha ez lehetetlennek is tűnik számomra…
Sziasztok, most reggel 8 körül Budapesten valaki aki be vezetne egy félénk kezdő 29 éves aktív srácot a dolgokba? Nagyon izgat a kiszolgáltatottság, de félek is tőle..
Semmi jó elrontója nem vagyok.
Írj és küldj telefonszámot.
Semmi jó elrontója nem vagyok.
Írj és küldj telefonszámot.
Sziasztok! Kecskeméten keresem gátlástalan, szexcentrikus hölgy partnerem.
Budapesten, vagy vonzáskörzetében van még online Pár?
Ha igen, jelelhetne felém.
Ha igen, jelelhetne felém.
Hetero pár vagyunk Dunaujvarosbol helyünk van hölgy örömére keresünk pasit.. írjatok priviben adunk elérhetőséget
Írj, ha még jó, szexi
(Ez egy válasz Fiu23242324 üzenetére (tegnap 23:48), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 23:48
Szép estét! Esetleg Érd környékén valaki aki talakozna is finom kikapcsolódásra?
Szép estét! Esetleg Érd környékén valaki aki talakozna is finom kikapcsolódásra?
Szeretne ma még hölgy találkozni?
Sziasztok ! Nagy...... extra nagy szemérem ajkakkal rendelkező hölgy társaságát keresem. Szolnok s környéke előny !
Jövő héten hétfőn, Szeged–Győr útvonalon hölgyel vagy párral ismerkednék. Részletek privátban.
Sziasztok.Ma este 7-8-9 óra tájékán lesz NŐ,vagy Párocska a SZÉPVÖLGYIN?Szívesen csatlakoznék,vagy leselkednék...kedves,figyelmes pasi vagyok...
Sziasztok!
Mai napra keresek aktív bikát orál kaladra Ózdon helyem van sajna utazni nem tudok.
Mai napra keresek aktív bikát orál kaladra Ózdon helyem van sajna utazni nem tudok.
Sziasztok!
Van itt Szabolcsi pár aki ismerkedne?
Van itt Szabolcsi pár aki ismerkedne?
Csatlakoznák párhoz vagy hölgyhöz 17 óra után.
Nagy méretü ffi Délpestmegye?
Keresünk!
Sziasztok. Szegeden keresünk férfit hármasra!
Enyhe bi előnyt jelent!
Kizárólag hármasban már jártas tapasztalt embereket keresünk!
Kizárólag olyan személyt keresünk akinek nem okoz gondot az esti órákban lévő találkozás.
Igényes 23/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk!
Sziasztok. Szegeden keresünk férfit hármasra!
Enyhe bi előnyt jelent!
Kizárólag hármasban már jártas tapasztalt embereket keresünk!
Kizárólag olyan személyt keresünk akinek nem okoz gondot az esti órákban lévő találkozás.
Igényes 23/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk!
Ma délutáni-esti időszakra keresem Budapesten vagy az agglomerációban hellyel rendelkező Pár, vagy Nő társaságát! Utazni tudok, libidó, diszkréció megvan.
Nem vagyok két bites, csak kis ember a botjával.
Nem vagyok két bites, csak kis ember a botjával.
Sziasztok, Szolnokon keresnék lányt / párt (22/F)
Sziasztok ma estefelé pár vagy nagy méretü ffi aki találkozna Délpest megye?
Kecskeméten kíváncsi hetero pasit keresek akit lehet szopni.
Ma is.
Holnap egész nap és éjszaka is van helyem
Ma is.
Holnap egész nap és éjszaka is van helyem

naphal

Fulltutipár