Mostanság lenne hölgy vagy pár akit lehetne kényeztetni orálisan?Komarom-Esztergom környékén keresek partnert!
Mostanra keresünk adatlapunk szerinti férfit aki random eljönne hozzánk, párosunk hölgytagját kézzel és orálisan kényeztetné, aki viszonzásként kézzel kielégítené ! Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Hetero pár keres pasit hölgy örömére utazni tudunk helyünk is van Dunaújvárosban .. írjatok priviben és küldünk elérhetőséget
Sziasztok.
Pesten V. környékén ma Hölgy(pár heteró alapon) laza kalandra, csak orális Is
Pesten V. környékén ma Hölgy(pár heteró alapon) laza kalandra, csak orális Is
Sziasztok.Fiatal uni bi pasi keres ma estére párt,cd,ts,shemalet.
Érden van helyem utazni is tudok
Üzenet módosítása
Érden van helyem utazni is tudok
Üzenet módosítása
Van kedvem, van kultúrált helyem, van mivel, de épp nincs kivel. Hölgyet vagy párt keresek, ma éjszakára.
Sziasztok!
Kíváncsi pasikat keresek izgalmas kalandra. Privátban várom az üzeneted!
Kíváncsi pasikat keresek izgalmas kalandra. Privátban várom az üzeneted!
Sziasztok, adatlapunknak megfelelően ismerkednénk.
Szia, sziasztok! Hétfőre keressek, pàrt vagy hölgyet! Kor, alkat nem számít! Ha van valaki, írjon privàtot! Köszönöm
Sziasztok !
Ma este fogadnék kalandra vágyó hölgyet vagy párt.
Ma este fogadnék kalandra vágyó hölgyet vagy párt.
Sziasztok. Párként keresnénk ma estére Budapesten igényes masszírozni is tudó férfit a hölgy örömére. Légy àpolt normál testalkatú és maximum 45 éves. Viberen videóhívásban vállald magad. Sem képet nem kérünk sem küldünk kizárólag videó hívásban. Nem érünk rá kamusokra. Ma van szabad esténk.
Sziasztok! Tomi vagyok, 183/80, sportos, 44 éves , full heteroszexuális, jó farkú pasi. Anal sexet is kedvelő nőt, párt keresnèk, akar hosszabb távra is..
.
Írj, ha magadra ismertél..
. Írj, ha magadra ismertél..
Mai nap aktív férfit keresek orálra,vagy ami kialakul.Kecskeméten helyem van!
Budán fogadnék hölgyet, párt, pasit szexelni!
Sziasztok tolna Bács Fejér megye taliznek sok minden érdekel szexben 17/6 a farkam kedvenc a labsex írj privát
Hello.
Ma délután szopatnék.
(Komárom - Gönyü)
Ma délután szopatnék.
(Komárom - Gönyü)
Bp3 kerben,egy maszti valaki?
Most pár vagy nő, kocsival vagy hellyel XXI-ben vagy XI-ben? Képeken, videókon én vagyok.
Fonyód, Balaton ma valaki?
Sziasztok! Komoly cuckold párt keresek, ahol a férj élvezi, mikor a feleségével (barátnőjével) előtte foglalkoznak.
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!

naphal

Vassas