Sziasztok, szívesen csatlakoznék egy párhoz mind két fél örömére
Sziasztok!
Párommal Szigetszentmiklóson a dunaparton keresnénk kukkolót.
Ami belefér elsőre hogy csak nézel minket és kivered.
Hölgy részéröl ami belefér kézzel lábbal esetleg szájjal segít.
A párom vágya hogy egyszerre két pasival úgy legyen hogy engem szop közben a másik pasi egy vibrivel izgatja hátulról.
Jelentkezni privátban lehet.
Ha van ötletetek vagy vágyatok azt is szívesen fogadjuk.
Párommal Szigetszentmiklóson a dunaparton keresnénk kukkolót.
Ami belefér elsőre hogy csak nézel minket és kivered.
Hölgy részéröl ami belefér kézzel lábbal esetleg szájjal segít.
A párom vágya hogy egyszerre két pasival úgy legyen hogy engem szop közben a másik pasi egy vibrivel izgatja hátulról.
Jelentkezni privátban lehet.
Ha van ötletetek vagy vágyatok azt is szívesen fogadjuk.
Sziasztok valaki Szarvas és környéke?
Sziasztok.
30 éves egyedülálló srác vagyok hétvégére keresek partner/eket. Jobban vonzódom a 35+ os nőkhöz. Szívesen csatlakoznék párokhoz akik fiatal pasit keresnek. Röviden magamról. Szeretem ha van mit fogni de zárkózom el a vékonyabb alkatól sem imádok nyalni sokáig szeretem a szex játékokat is.
Ha van olyan nő vagy pár aki megismerkedne velem annak várom a levelét szép estét.
30 éves egyedülálló srác vagyok hétvégére keresek partner/eket. Jobban vonzódom a 35+ os nőkhöz. Szívesen csatlakoznék párokhoz akik fiatal pasit keresnek. Röviden magamról. Szeretem ha van mit fogni de zárkózom el a vékonyabb alkatól sem imádok nyalni sokáig szeretem a szex játékokat is.
Ha van olyan nő vagy pár aki megismerkedne velem annak várom a levelét szép estét.
ma estére keresünk!
Szigethalom környékén valaki?
Ma este 9 után autós v szabadtéri kaland?hölgy v pár? Szépvölgyire jön fel vki ?Vastag méretű igényes pasi vagyok.
Monor környékén hölgyel ismerkednek !
Újpesten vagy nyugati környékén szopatna valaki mostanában?
Sziasztok !
A ma esti partner visszalépett ezért S.O.S. keresek programot ma estére.
Fogadni és utazni is tudok.
Privátban várom a leveleket.
A ma esti partner visszalépett ezért S.O.S. keresek programot ma estére.
Fogadni és utazni is tudok.
Privátban várom a leveleket.
Sziasztok
Ma este szívesen találkoznék hölgyel vagy esetleg párral ahol a hölgyet lehet kényeztetni.
Nincs konkrét elképzelés.Valami kellemes,élvezetes talira gondoltam.
Ha esetleg valakinek felkeltette az érdeklődését akkor privátban egyeztessünk.
Ma este szívesen találkoznék hölgyel vagy esetleg párral ahol a hölgyet lehet kényeztetni.
Nincs konkrét elképzelés.Valami kellemes,élvezetes talira gondoltam.
Ha esetleg valakinek felkeltette az érdeklődését akkor privátban egyeztessünk.
Monor környéken hölgyel ismerkednék !! Írj privát ha van ilyen
Siófok környékén, Déli parton esti kalandra nő vagy pár?
Sziasztok Balaton déli partján esetleg Kaposvár környékén kersünk párt párcserés dolgokhoz esetleg pasitöbbes buli is érdekelne minket 40 nél fiatalabb sportos fiukkal hely kellene
Sziasztok Szolnokról pár esetleg?
Sziasztok ma este Balaton déli partján esetleg Kaposvár környékén kersünk párt párcserés dolgokhoz hely kellene esetleg többfiús buli is érdekelne 40 nél fiatalabb sportos fiukkal
Sziasztok!
Lenne aktív pasi aki dugna egy nagy macis popsit? Helyem van 14.kerületben
Lenne aktív pasi aki dugna egy nagy macis popsit? Helyem van 14.kerületben
Ma este szívesen csatlakoznék egy kalandra hölgyekhez vagy párokhoz. 20 éves kevés tapasztalattal rendelkező fiatal fiúként.
Sziasztok !! Monor környéken hölgy partnert keresek !! Ha van egyátalán a közelben valaki
Sziasztok. Ma este Bpn ismerkednék, cumiztatnék, kukkolnék, beszélnék valami jóba. Írj privát.

naphal

zotyo21