Csak,szórakoztam, bocs, ha nem volt világos

Miféle rádlátásom, méregzsák!? Nem értem a viccet, de szeretem
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 14:47

Törölt felhasználó (7767)

Neked meg honnan van rámlátásod????!!!!! Beperellek, gaz kukkoló!

miért kell hülyézni???
nem mondtam,hogy ezek mind rossz dolgok,sőt!!!
sőt a műmell is csodálatos. egy olyan nőnek akinek pl le kellett vágni az egyiket,mert beteg volt! vagy esetleg a felvarrás idősebbeknél. de azért plasztikáztatni,mert"nekem nem olyan mint a juliskáé,vagy a mariskáé",na az a hülyeség!!! lehet hogy neki 100szor szebb feneke,vagy puncija van,vagy sokkal okosabb,értelmesebb,kedvesebb! el kellene fogadni magunkat...
sőt a műmell is csodálatos. egy olyan nőnek akinek pl le kellett vágni az egyiket,mert beteg volt! vagy esetleg a felvarrás idősebbeknél. de azért plasztikáztatni,mert"nekem nem olyan mint a juliskáé,vagy a mariskáé",na az a hülyeség!!! lehet hogy neki 100szor szebb feneke,vagy puncija van,vagy sokkal okosabb,értelmesebb,kedvesebb! el kellene fogadni magunkat...
Milyen gyerek, te hülllye?
Még ő is majdhogynem gyerek!

ezt elhiszem,ugyanígy vagyok pl a hajfestéssel meg a sminkkel. manapság olyan lányok(és fiuk is) befestik a hajukat,akiknek gyönyörű szép hajuk van alapból,vagy kimázolják a puha sima bőrüket... mert anyám 45 évesen befestette a haját,mert őszült,azt még csak elfogadom(ha már ő nem tudta elfogadni,hogy már nem fiatal)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 14:45
Törölt felhasználó (62015)
VIP

én személy szerint seggberúgnám az ilyen fiatal csajokat akik még ki sincsenek fejlődve de nekik már szilikonmell kell.... nekem tavaly 31évesen került rá sor....lehet csinálni a testépítést szilikon nélkül de ahogy megfigyeltem a 80%-nak meg van csinálva.
régen net se volt,se ilyen jó gyógyszerek, se mobiltelefon,se gps.....stb....stb.....stb
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 14:47

na ezzel pont ráb.tál:) mert a hajfestésért se vok oda,se az autóért:) jobban jönne egy motor:)
de hogy mondjak még ilyet: régen szinta senki se nyírta a fanszőrét,ma meg szinte alap. régen nem fürödtek minden nap...
de hogy mondjak még ilyet: régen szinta senki se nyírta a fanszőrét,ma meg szinte alap. régen nem fürödtek minden nap...

Hogyhogy van interneted?
na ezzel pont ráb.tál:) mert a hajfestésért se vok oda,se az autóért:) jobban jönne egy motor:)

Neked meg honnan van rámlátásod????!!!!! Beperellek, gaz kukkoló!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 14:45

Törölt felhasználó (78235)

Szerintem ez a lehető legjobb, bár lehet, hogy elfogult vagyok...

tehát saját!!Semmi gond szép is!Neki nem kell szilikon!Mennyi idős gyerek van?
Szerintem ez a lehető legjobb, bár lehet, hogy elfogult vagyok...

én személy szerint seggberúgnám az ilyen fiatal csajokat akik még ki sincsenek fejlődve de nekik már szilikonmell kell.... nekem tavaly 31évesen került rá sor....lehet csinálni a testépítést szilikon nélkül de ahogy megfigyeltem a 80%-nak meg van csinálva.
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 14:39

nyílván mindenben a túlzás a gond... te választhattál: testépítés vagy természetes mellek... ezt választottad. de vannak olyan fiatal lányok is,akiknek 1-2 mérettel kisebb a mellük,mint a kelemen anna féle romoknak,aztán már rohannak a Schefferhez,hogy tuningolja már fel őket. ez nem a saját véleményük,ízlésük, ez csupán divat, uniformizálódás, és a saját maguk el nem fogadása. mert meg egy x+1 gyerekes anyuka 45évesen unja,hogy lógnak a mellei,hát jó... de 20 éves lányoknak mitől lógna???
Itt ül a kedvesem és most mondta a tutit!
Régen senki nem festette a haját majd mára sokan festik elfogadva
autó csak kevés embernek mamár jobb és jobb mindenkinek elfogadva
Szilikon??????????????????
Régen senki nem festette a haját majd mára sokan festik elfogadva
autó csak kevés embernek mamár jobb és jobb mindenkinek elfogadva
Szilikon??????????????????
egyébként meg hülyeségen vitatkozunk, mert amiről én beszélek az nem is a szilikon dolog, hanem a mell felvarrása:):):):):):):):)
nem azért mondtam,mintha oly nagy kedvem lenne melltartót tervezni,ugyanis nem könnyűipari mérnök,vagy divattervező leszek,de ez is egy kihívás. továbbá szerintem a barátnőm is elég nagy feladat elé állítja a cicifixgyárakat,és ő is panaszkodott már ilyenekre.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 14:38

jól van édes, dobd el a címedet mailben, meglátogatlak, és vehetsz mintát a mellemről is...én meg az új oboámhoz veszek mintát, ha elvégeztem az óvópedet

nyílván mindenben a túlzás a gond... te választhattál: testépítés vagy természetes mellek... ezt választottad. de vannak olyan fiatal lányok is,akiknek 1-2 mérettel kisebb a mellük,mint a kelemen anna féle romoknak,aztán már rohannak a Schefferhez,hogy tuningolja már fel őket. ez nem a saját véleményük,ízlésük, ez csupán divat, uniformizálódás, és a saját maguk el nem fogadása. mert meg egy x+1 gyerekes anyuka 45évesen unja,hogy lógnak a mellei,hát jó... de 20 éves lányoknak mitől lógna???
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 14:33
Törölt felhasználó (62015)
VIP

én tuti nem akarok senkit meggyőzni h nekem van igazam,nem is lehet mert ez csak vélemény. én azt nem szeretem mikor 1kalap alá vesznek azokkal akiknek a szilikon a mindenük és szó szerint Ms.Plasztik a becenevűk....amikor a:"ja,neked szilikonmelled van akkor olyan vagy mint Kelemen Anna?" és hasonló baromságok...megmondom nincs szilikonszám és nem is lesz mert nem vagyok kacsa,nem lesz műhajam mert az enyém még képes nőni,nem lesz műkörmöm mert az eredeti is olyan erős h így is mki műkörömnek nézi,a sminkről pedig annyi a véleményem h 1kis szájfénynél meg 1kis szempillaspirálnál csak nagyon ritkán használok többet,amúgy meg pl. edzésnél semmi smink nincs rajtam...akinek jó így annak jó,akinek nem,az nem néz rám.
Kedves tudok egy jó helyet a XVIII.kerületben ahol vannak nagy melltartók nagyon jó áron!
jól van édes, dobd el a címedet mailben, meglátogatlak, és vehetsz mintát a mellemről is...én meg az új oboámhoz veszek mintát, ha elvégeztem az óvópedet
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 14:28

köszönöm b.meg... láttam már lógó mellet. nekem egyáltalán nem tetszik az 50kgs nő 95ös mellbőséggel. a barátnőmé még nagyobb,de nem is 50kg... és képzeld,lehet,hogy az övé se áll a legfeszesebben!!! de szeretem,jó vele a szex is,és nem hányom el magam ha ránézek,képzeld el! és akkor se fogom,ha szül x darab gyereket! olyan hihetetlen? persze megint én nem bírok fölfogni semmit! és különben is,ha elvégzem az egyetemen a gépészmérnök képzést,akkor gyere légyszíves és állj modellt az új melltartó kifejlesztéséhez! én nem próbababákra meg fotomodellekre tervezném a melltartót,hanem NŐKRE... de csak nyugodtan szapulj, nagy pina...
Ok ez a te véleményed!!!!De vajon a nejed mit szólna mindehez?