na hát ja... ennyiből én is menjek műttetni magam,mert ekkora meg akkora a farkam,nem vagyok elég magas,vagy szőrösebb vagyok,mint az átlag????
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 16:29
Törölt felhasználó (33028)
VIP

húúú, volt mit olvasni...
nem semmi vita alakult itt ki.
én megértem mindenki érveit. bodyb.girl-ét azért, mert sportolt; kukluszkánétkét azért, mert nagyon nem tetszett (és végre boldog a kedves).... de a yanee84-ét szintén megértem!
én szintén egyet értek azzal, h manapság gondolkodás nélkül kés alá fexenek lányok csak azért, mert a szilikonnal majd milyen szép lesz...
számomra már az fura, h anyuci/apuci engedi (és kifizeti), arról meg nem is beszélve, h csak azért felvágatni magad, mert csak 75B-s cickókkal áldott meg a sord...??!!

én megértem mindenki érveit. bodyb.girl-ét azért, mert sportolt; kukluszkánétkét azért, mert nagyon nem tetszett (és végre boldog a kedves).... de a yanee84-ét szintén megértem!
én szintén egyet értek azzal, h manapság gondolkodás nélkül kés alá fexenek lányok csak azért, mert a szilikonnal majd milyen szép lesz...
számomra már az fura, h anyuci/apuci engedi (és kifizeti), arról meg nem is beszélve, h csak azért felvágatni magad, mert csak 75B-s cickókkal áldott meg a sord...??!!
bocsi, sors akart lenni az utsó szó

húúú, volt mit olvasni...

igen
Pesten volt a műtét?
szinte nem is látszik
3,5cm vágtak.jó a sebgyógyulásom már mikor szedték ki a varratokat mondták h nagyon szépen gyógyul....

nem kell magyarázni,értem!
Mégegysyzer megpróbálkozom elmagyarázni!Nekem jó volt a régi is,Ő szerette volna nagyon.Tehát megcsináltattuk.Viszont mostmár nem lenne olyan jó a nekem a régi!Ö viszont nagyon boldog tehát én is!A Bátorság mellé némi pénzre volt szükség,de tudod látva az asszony arcát a dupláját is kifizettem volna!
még 1 a többit elküldöm mailben,hátha Te is látsz valamelyikben fantáziát:))))

na,ez az egyik ide jó is szilikonos lévén:

megnéztem. bátrak vagytok. ha nektek ez kell a boldogsághoz... hajrá!
Drága a feltöltött képeidet nézve biztos vagyok a jó izlésedben

nem,a véleményed érdekelne
teszek ide 2képet milyet szeretnék úgyis szilikonos a csaj

szerencsés!Akkor neked alig látszik a heg!

jaja, nekem mésfél óra volt mert csak behelyezték az implantátumot.
Alapvetően is jó alakja van a képeken szereplő hölgynek

megnéztem! Ilyet szeretnél?
na látod nállunk is ez volt álltalában egy mellmütét 1 óra!Nállunk ez 3 óra hossza volt.teljes generál szilikon berakás mellvarrás ill mellbimbó feljebb helyezés!Amatör lányok 3485!
nézd meg a fürdőrucit a #149-es hsz-nél ebben a topikban