igen,leggyakoribb eset a nem kellőképen tisztántartott(vizelettől) himvesző szájba vételkor okozhatnak egyes bakteriális fertőzöttségett,megelőzése egyszerű tisztálkodással,még felhinám a hölgyek figyelmét amennyiben a partner szájában vagy rajta herpesz ill afta van ez fertőződést okoz minden esetben a francia tipusú szeretkezésnél(ha herpesz van a fiu száján ne enged nyalni a puncidat)
jelenleg sehogy most a baba projekten vagyunk rajta,saját véleményem szerint a legbiztonságosabb 60kiszálni
lánytól orális szeretkezés esetén rikán gomba fertőzést lehet kapni,pl:ha tudod hogy a lánynak szájpenésze(afta)van hát akkor próbáld kerülni.de ha már meg történt a baj ,minden esetben könyen kezelhető,de bármi gondod van mindenesetre csak szakorvos által előirt kezelést használj.amennyiben a péniszen olyan sérülés keletkezi ami vérzik(véletlen ráharap)és a hölgy nyálával kontaktusba kerül,esetle más betegség is lehet de ennek az esélye nagyon minimális.személy szerint ilyen esetről még csak elméleti szintem hallottam.
nem kell igenytelennek lenni aztan kesz
örülök ha jókedvett tudtam neked szerezni.megpróbálok kicsit nyersen fogalmazni.olyanról még nem hallotam hogy azért lett egy fiu aids beteg mert egy lány leszopta.amit irtam énhe üzenetére talán olvasd el figyelmesebben.
Nálunk a veszélyes napokon az óvszer, máskor pedig a Pharmatex a divat. Sajnos a Ptex tablettás változata csípős érzést vált ki a kedvesemmnél, ezért hanyagoljuk, de a krém változata korrekt és eddig még müködött is. Persze a legjobb, amikor nem kell védekezni...
nalam mar regota az ovszer a biztos megoldas,mert a barinom tabit nem kepes szedni,nem akar,ezért maradok annal!ez olyan mintha zokniban labat mosnak,de sebaj legalabb tudom h nemlehet terhes!Egy biztos tabi jobb volna...
Ezt nem tudom elképzelni.
Gyere szexeljünk, csak előtte kenegessünk egyet?
Ki kell szállni időben és kész.
Sokkal jobban szeretk úgy élvezni, ha kiszállok, marokra ragadja a drága, aztán lerendezi. (Ez egy válasz astronomo üzenetére (2007. 03. 29. csütörtök 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 29. csütörtök 22:32
Sokkal jobban szeretk úgy élvezni, ha kiszállok, marokra ragadja a drága, aztán lerendezi. (Ez egy válasz astronomo üzenetére (2007. 03. 29. csütörtök 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Nálunk a veszélyes napokon az óvszer, máskor pedig a Pharmatex a divat. Sajnos a Ptex tablettás változata csípős érzést vált ki a kedvesemmnél, ezért hanyagoljuk, de a krém változata korrekt és eddig még müködött is. Persze a legjobb, amikor nem kell védekezni...
a kiszállásnak elég nagy kockázata van...előváladék aktív spermái...vagy az önkontroll elvesztése
(Ez egy válasz béta8417 üzenetére (2007. 04. 03. kedd 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 03. kedd 22:07
Sokkal jobban szeretk úgy élvezni, ha kiszállok, marokra ragadja a drága, aztán lerendezi.
Sokkal jobban szeretk úgy élvezni, ha kiszállok, marokra ragadja a drága, aztán lerendezi.
Az első alkalomtól kezdve így csinálom, gumiból talán ha 5 doboznyit elhasználtunk (3-as csomag)
Ennek immárin 15 éve.
2x lett gyerek belőle, de mindkettő tervezett volt. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 03. kedd 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 03. kedd 22:12
Ennek immárin 15 éve.
2x lett gyerek belőle, de mindkettő tervezett volt. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 03. kedd 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
a kiszállásnak elég nagy kockázata van...előváladék aktív spermái...vagy az önkontroll elvesztése
hááát...szerencsétek volt...nekem egy van így, de hálás vagyok érte
(Ez egy válasz béta8417 üzenetére (2007. 04. 03. kedd 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 03. kedd 22:18
(Ez egy válasz béta8417 üzenetére (2007. 04. 03. kedd 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Az első alkalomtól kezdve így csinálom, gumiból talán ha 5 doboznyit elhasználtunk (3-as csomag)
Ennek immárin 15 éve.
2x lett gyerek belőle, de mindkettő tervezett volt.
Ennek immárin 15 éve.
2x lett gyerek belőle, de mindkettő tervezett volt.
Remélem maradunk is szerencsések.
Mellre élvezve a legjobb védekezni.
Mi is így védekezünk immár majdnem öt éve a lányom születése óta, és eddig nagyon bejött, mondjuk mi azért kiegészítjük egy kis naptármódszeres számolással is, de nagyonjó a kettő együtt nekünk !
(Ez egy válasz béta8417 üzenetére (2007. 04. 03. kedd 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 03. kedd 22:07
Sehogy....lehet, hogy jön a 2. gyerek
dió a két térd közt
jól összeszorítani
jól összeszorítani
Nuvaring gyűrű.Mintha nem is lenne...
Mi a bnőmmel a gumi híve vagyunk,persze csak addig amig nem tervezünk trónörököst.Annyi rosszat hallani például a antibébi tablettákról...
Szeretnék antibébi tablettát szedni, de szerintetek nem vágja tönkre a hormonrandszeremet?! Mert hát még elég fiatal vok.. Amúgy meg óvszer...
Sziasztok!
A Pharmatex készítmények árait tudja valaki? mindegyik érdkelene! Köszi!
A Pharmatex készítmények árait tudja valaki? mindegyik érdkelene! Köszi!

lumen123