Gumival!! Azzal még nem volt kellemetlen tapasztalat

betartottunk minden szabályt. mi 5 évig használtuk minden következmény nélkül, de mégis becsúszott. mondhatod, hogy akkor 99%-os, de ez minket nem vigasztal. azért elgondolkoztatott az amit a doki mesélt, hogy egy rakás terhesség van a termék használata mellett.
(Ez egy válasz mona20 üzenetére (2007. 04. 28. szombat 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Engem az érdekelne, hogy jól tudom, hogy a fogamzásgátló tabletta okozhat a nőknél "kedvtelenséget" a szexben???
nuvaringot énis csak ajánlani tudom.
párom azt mondta 1ált nem érzi h benntvan és eddig még terhes sem lett
párom azt mondta 1ált nem érzi h benntvan és eddig még terhes sem lett

pharmatex? en sose hallottam rólla
és ha nem használtátok jól? (Ez egy válasz toratoratora üzenetére (2007. 04. 28. szombat 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 28. szombat 17:23

és ha nem használtátok jól? (Ez egy válasz toratoratora üzenetére (2007. 04. 28. szombat 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)

gorgh0!
a pharmatexet felejtsd el, sajnos átverés az egész!! a kedvesemet most hoztam haza a korházból, terhesség megszakítás volt, mi is azt használtuk. a doki mesélte, hogy egy halom jegyzőkönyvük van a pharmatex miatt. inkább használjatok rendes tablettát!!
a pharmatexet felejtsd el, sajnos átverés az egész!! a kedvesemet most hoztam haza a korházból, terhesség megszakítás volt, mi is azt használtuk. a doki mesélte, hogy egy halom jegyzőkönyvük van a pharmatex miatt. inkább használjatok rendes tablettát!!
gorgh0!
a pharmatexet felejtsd el, sajnos átverés az egész!! a kedvesemet most hoztam haza a korházból, terhesség megszakítás volt, mi is azt használtuk. a doki mesélte, hogy egy halom jegyzőkönyvük van a pharmatex miatt. inkább használjatok rendes tablettát!! (Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2007. 04. 27. péntek 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 27. péntek 18:09
a pharmatexet felejtsd el, sajnos átverés az egész!! a kedvesemet most hoztam haza a korházból, terhesség megszakítás volt, mi is azt használtuk. a doki mesélte, hogy egy halom jegyzőkönyvük van a pharmatex miatt. inkább használjatok rendes tablettát!! (Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2007. 04. 27. péntek 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
A Pharmatex készítmények árait tudja valaki? mindegyik érdkelene! Köszi!
hát tényleg elég fiatal vagy,de minden féleképpen fordulj orvoshoz!ő pontos válaszokat ad majd a kérdéseidre, biztosan segít, hidd el nem ciki..először én is féltem, de tök normális dolog
különben ezek az új fajta antibébi tabletták hormon csökkentettek...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 07. szombat 01:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 07. szombat 01:11

Törölt felhasználó (39340)

Szeretnék antibébi tablettát szedni, de szerintetek nem vágja tönkre a hormonrandszeremet?! Mert hát még elég fiatal vok.. Amúgy meg óvszer...
Sziasztok!
Szeretnék antibébi tablettát szedni, de szerintetek nem vágja tönkre a hormonrandszeremet?! Mert hát még elég fiatal vok.. Amúgy meg óvszer...
Mi a bnőmmel a gumi híve vagyunk,persze csak addig amig nem tervezünk trónörököst.Annyi rosszat hallani például a antibébi tablettákról...
Nuvaring gyűrű.Mintha nem is lenne...
dió a két térd közt
jól összeszorítani
jól összeszorítani

Sehogy....lehet, hogy jön a 2. gyerek

Mi is így védekezünk immár majdnem öt éve a lányom születése óta, és eddig nagyon bejött, mondjuk mi azért kiegészítjük egy kis naptármódszeres számolással is, de nagyonjó a kettő együtt nekünk !
(Ez egy válasz béta8417 üzenetére (2007. 04. 03. kedd 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 03. kedd 22:07

Ezt nem tudom elképzelni.
Gyere szexeljünk, csak előtte kenegessünk egyet?
Ki kell szállni időben és kész.
Sokkal jobban szeretk úgy élvezni, ha kiszállok, marokra ragadja a drága, aztán lerendezi.
Sokkal jobban szeretk úgy élvezni, ha kiszállok, marokra ragadja a drága, aztán lerendezi.
Mellre élvezve a legjobb védekezni.
Remélem maradunk is szerencsések.
hááát...szerencsétek volt...nekem egy van így, de hálás vagyok érte
(Ez egy válasz béta8417 üzenetére (2007. 04. 03. kedd 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 03. kedd 22:18

Az első alkalomtól kezdve így csinálom, gumiból talán ha 5 doboznyit elhasználtunk (3-as csomag)
Ennek immárin 15 éve.
2x lett gyerek belőle, de mindkettő tervezett volt.
Ennek immárin 15 éve.
2x lett gyerek belőle, de mindkettő tervezett volt.
Az első alkalomtól kezdve így csinálom, gumiból talán ha 5 doboznyit elhasználtunk (3-as csomag)
Ennek immárin 15 éve.
2x lett gyerek belőle, de mindkettő tervezett volt. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 03. kedd 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 03. kedd 22:12
Ennek immárin 15 éve.
2x lett gyerek belőle, de mindkettő tervezett volt. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 03. kedd 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)

a kiszállásnak elég nagy kockázata van...előváladék aktív spermái...vagy az önkontroll elvesztése
a kiszállásnak elég nagy kockázata van...előváladék aktív spermái...vagy az önkontroll elvesztése
(Ez egy válasz béta8417 üzenetére (2007. 04. 03. kedd 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 03. kedd 22:07

Sokkal jobban szeretk úgy élvezni, ha kiszállok, marokra ragadja a drága, aztán lerendezi. (Ez egy válasz astronomo üzenetére (2007. 03. 29. csütörtök 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 29. csütörtök 22:32
Sokkal jobban szeretk úgy élvezni, ha kiszállok, marokra ragadja a drága, aztán lerendezi. (Ez egy válasz astronomo üzenetére (2007. 03. 29. csütörtök 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Nálunk a veszélyes napokon az óvszer, máskor pedig a Pharmatex a divat. Sajnos a Ptex tablettás változata csípős érzést vált ki a kedvesemmnél, ezért hanyagoljuk, de a krém változata korrekt és eddig még müködött is. Persze a legjobb, amikor nem kell védekezni...