Vagyok olyan szerencsés hogy volt benne részem. Remélem még adódik rá esély
Nagyon izgalmas tud lenni
(Ez egy válasz pár75párt üzenetére (2024. 01. 21. vasárnap 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Volt már benne részem. Nagyon extra. Remélem még lesz is.
Beszélj vele vezesd rá finoman és lasan
(Ez egy válasz csibefutam üzenetére (2024. 01. 21. vasárnap 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Kipróbálnám nejemmel csak nem bírom rávenni a többesre.
egy ik barátommal basztuk a feleségem, amikor lovagoltrajtam..... Közbe szoptabarátom farkát, utána nézte hogy lovagol és éreztem Hogy ö is beduga feleségem pinájaba farkam mellé,,,, nagyokat kezdet nyögni, és látjuk hogy nagyon élvezi és. ne hagy játok Aba még.még.. Ezeket mondta nyögve.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 08. hétfő 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 08. hétfő 14:28
Törölt felhasználó (4731083)

Lányoknak milyen élményei vannak ketten egy lyukban?
Szerintem az egyik legizgatóbb dolgok egyike, ha megfelelően nedves a nő, ilyenkor nem gond a több férfi sem.
Csak amíg ellazul, hát van akinek kell egy kisebb mennyiségű erősebb pia hozzá.. ez nekem pont az a határ amikor már nem vonzó annyira
Csak amíg ellazul, hát van akinek kell egy kisebb mennyiségű erősebb pia hozzá.. ez nekem pont az a határ amikor már nem vonzó annyira
Igen az vagy popóban. szeretnéd kipróbálni?
(Ez egy válasz Kingácska üzenetére (2023. 12. 20. szerda 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 20. szerda 08:49

Sziasztok! A ketten egy lyukban téma az amikor két pasi egyszerre van egy punciban?
Elnézést! Nem vagyok lány,de ha folytathatom a történetem talán van magyarázat a kérdésedre.
"Még volt pár alkalomról,, Mivel nejemnek nem jött be a párosuk meghívtak hármasra.Panzióban szoktunk találkozni úgy havonta kéthavonta mikor hívtak.A hölgy dekoratív és vékony, nem volt nehéz dolgunk vele,mindig hatalmasakat élvezett. volt hogy összefogta farkunkat és úgy ült bele.Egyszer a butikjukban kempingágyon volt csak lehetőségünk találkozni
Nem akartunk összekenni mindent,kérdeztem: mehetek a szádba? Igen volt a válasz. Mentem is. A férj erre: adsz nekem is. Adtam. Ő is megpróbálta nekem de nem voltam elfogadó. Itt szakadt meg a kapcsolat. (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 08. hétfő 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 08. hétfő 14:28
"Még volt pár alkalomról,, Mivel nejemnek nem jött be a párosuk meghívtak hármasra.Panzióban szoktunk találkozni úgy havonta kéthavonta mikor hívtak.A hölgy dekoratív és vékony, nem volt nehéz dolgunk vele,mindig hatalmasakat élvezett. volt hogy összefogta farkunkat és úgy ült bele.Egyszer a butikjukban kempingágyon volt csak lehetőségünk találkozni
Nem akartunk összekenni mindent,kérdeztem: mehetek a szádba? Igen volt a válasz. Mentem is. A férj erre: adsz nekem is. Adtam. Ő is megpróbálta nekem de nem voltam elfogadó. Itt szakadt meg a kapcsolat. (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 08. hétfő 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4731083)

Gecifétisem van, a csávó farka egyáltalán nem izgat fel, kizárólag a sperma.
(Ez egy válasz kecskemetbi üzenetére (2024. 01. 07. vasárnap 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 07. vasárnap 19:11

Érdekes, hogy ha tetszik, hogy egy másik pasi a farkadra élvez az tetszik, de ennél tovább nem mennél.
Úgy veszem ki belőle, hogy idővel ennél több kell majd neked.

Érdekes, hogy ha tetszik, hogy egy másik pasi a farkadra élvez az tetszik, de ennél tovább nem mennél.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 07. vasárnap 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 07. vasárnap 11:16

Törölt felhasználó (4722918)

Annak ellenére, hogy elég határozottan elzárkozom a szexben a meleg, biszex dolgoktól ez az egy felállás nagyon bejön amikor a punciban egymás mellett jár ki be az én és egy másik pasi farka. Ha mellém beélvez az még jobb!

Megint aktuális.A történet igaz és megtörtént.
Újabb pár és működik a kémia, de az adott találkozón nem jött össze. Már halványak az emlékek, a párom vagy nem kívánta vagy a havija volt a probléma? Akkor nincs más választás: a hármas.
Ismerkedési képeik közt volt egy banános mindkét lyukban.A párunk hölgy tagját nevezzük Zsó-nak volt kedve hármashoz Gumit húztam és beköszöntem a hátsó bejáraton.Nem éreztem jól magam az emeleten és kérdeztem Zsó.tól, mehetek eggyel lejjebb? Lehúztam a gumit és betettem a férje farka mellé.Zsó:jól kisámfáztatok,én elmegyek! A puncija mint egy szkanderbajnok szorítása és mindketten kis különbséggel beleélveztünk.Csillogó tekintetek(kivéve nejemét) kisimult arcok,fényes farkak csepegő punci.Felejthetetlen.Nincs vége:még volt pár alkalom.
Lehet hogy megosztom Veletek.
Újabb pár és működik a kémia, de az adott találkozón nem jött össze. Már halványak az emlékek, a párom vagy nem kívánta vagy a havija volt a probléma? Akkor nincs más választás: a hármas.
Ismerkedési képeik közt volt egy banános mindkét lyukban.A párunk hölgy tagját nevezzük Zsó-nak volt kedve hármashoz Gumit húztam és beköszöntem a hátsó bejáraton.Nem éreztem jól magam az emeleten és kérdeztem Zsó.tól, mehetek eggyel lejjebb? Lehúztam a gumit és betettem a férje farka mellé.Zsó:jól kisámfáztatok,én elmegyek! A puncija mint egy szkanderbajnok szorítása és mindketten kis különbséggel beleélveztünk.Csillogó tekintetek(kivéve nejemét) kisimult arcok,fényes farkak csepegő punci.Felejthetetlen.Nincs vége:még volt pár alkalom.
Lehet hogy megosztom Veletek.
Annak ellenére, hogy elég határozottan elzárkozom a szexben a meleg, biszex dolgoktól ez az egy felállás nagyon bejön amikor a punciban egymás mellett jár ki be az én és egy másik pasi farka. Ha mellém beélvez az még jobb!

Számomra a szex csúcsa. Párszor volt benne részem, eszméletlen érzés.
Nagy élmény,volt benne részünk...
Azt hiszem a történetünk nagyon passzolni fog ide.
Jó,jó,jó pár éve megismerkedtünk egy párral és eljutottunk az ágyig.Szoba félhomály inkább sötét.Hangok viszont tisztán kivehetők.Párom mély lélegzetvételei aztán sziszegés, majd mindenki számára megszűnt a külvilág.
Majd fürdőszoba. Kis beszélgetés, háziasszony elment aludni. Még beszélgetés, szóba jött a hármas.Párom akció mindketten készen álltunk. Akkor láttam a szisszenés okát. Volt a srácnak egy becsületes szerszáma jó nagy makkal.Beleült én ágy szélén állva közelítettem Nagyon szűk hely maradt .Nem akartam fájdalmat inkább kivertem a seggére.
Jó,jó,jó pár éve megismerkedtünk egy párral és eljutottunk az ágyig.Szoba félhomály inkább sötét.Hangok viszont tisztán kivehetők.Párom mély lélegzetvételei aztán sziszegés, majd mindenki számára megszűnt a külvilág.
Majd fürdőszoba. Kis beszélgetés, háziasszony elment aludni. Még beszélgetés, szóba jött a hármas.Párom akció mindketten készen álltunk. Akkor láttam a szisszenés okát. Volt a srácnak egy becsületes szerszáma jó nagy makkal.Beleült én ágy szélén állva közelítettem Nagyon szűk hely maradt .Nem akartam fájdalmat inkább kivertem a seggére.
Valóban nagyon izgalmas érzés. Aki megteheti, próbálja ki. Természetesen méret és partner függő de ha minden stimmel akkor kolosszális élmény lehet

Megtörtént valós esemény is mehet? Van belőle ilyen is olyan is..
Ilyen hölgy partnerrel nem lehet rosz , nagyon szuper.
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2023. 12. 20. szerda 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 20. szerda 16:20

Szerintem nem kell nagyméretű! Nálunk az egyik 15x5, a másik .17x4.De sajna még csak az első próbálkozás volt de rövid re (nagyon rövidre sikerült)A helyezkedés ,testhelyzet az fontos.