Én még nem csináltam hármasba (sajnos!), de sokszor csináltam úgy hogy a vibrátor+én voltam a punciba. A nők többsége tartott tőle hogy nem fér bele kettő, de ha fel van izgulva a nő simán kitágul annyira hogy befér. Tapasztalatom szerint sokkal jobban élvezi ha kettő van benne, és a férfinak is fantasztikus érzés, főleg ha még a vibrátor be van kapcsolva, és a nő is segít a vibrátor mozgatásásban.
jo az a felallas, hogy ketten egy lyukban hidd el. siman belefer
)
)
Ketten egy lyukban? Hát nem is tudom, mi csak úgy próbáltuk, hogy a farkam + vibrátor, de úgy sem akart összejönni. Viszont 2 farok 2 lyukban az nagyon jó tud lenni. Tökre éreztem a másik farkat. viszont aki próbálta, tudja, hogy milyen nehéz kivitelezni, hogy szinkronban mozogjon mindenki.
Na tessék!
Ezt a figurát kihagytam tegnap!!
Pedig Andi szereti
Ezt a figurát kihagytam tegnap!!
Pedig Andi szereti
Én is szívesen kipróbálnám. Te ezek szerint már csináltad egyszerre 2-ffivel vel a popsidba? Én sajnos eddig csak filmen láttam dupla-anált, tényleg lehetséges, annyira ki tud tágulni a popója vkinek?
Sziasztok!
Nekem ez a téma nagyon bejön, persze csak punciba, bár még nem próbáltam.
A pasimnak nagyobbacska farka van ezért izgulok, hogy fog belémférni a két meredt farok. Harmadik pasinak kicsit kisebb farkú lenne a jó. Már attól is nedvesedem, ha a két egymáshoz simuló lüktető dákóra gondolok.
Remélem a közeljövőben megvalósúl a vágyam.
Nekem ez a téma nagyon bejön, persze csak punciba, bár még nem próbáltam.
A pasimnak nagyobbacska farka van ezért izgulok, hogy fog belémférni a két meredt farok. Harmadik pasinak kicsit kisebb farkú lenne a jó. Már attól is nedvesedem, ha a két egymáshoz simuló lüktető dákóra gondolok.
Remélem a közeljövőben megvalósúl a vágyam.
...nekem úgy tűnik van...pl. a Nejed...vagy nem meri csak bevallani, hogy mégis izgatja...?
(Ez egy válasz lacko02 üzenetére (2008. 04. 17. csütörtök 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 17. csütörtök 12:03
(Ez egy válasz lacko02 üzenetére (2008. 04. 17. csütörtök 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
A két pasis felállásba nagyon benne lenék de a feleségem hallani sem akar róla,azt mondja"te beteg vagy"!Egy kicsit még konzervativ,engem meg már a gondolata csöpögtet.Van olyan nő aki nem álmodik egy időben 2 farokrol???
A két pasis felállásba nagyon benne lenék de a feleségem hallani sem akar róla,azt mondja"te beteg vagy"!Egy kicsit még konzervativ,engem meg már a gondolata csöpögtet.Van olyan nő aki nem álmodik egy időben 2 farokrol???
vagány csaj vagy
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 19. szerda 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 19. szerda 22:12
Törölt felhasználó (217845)
Na ezt a dolgot kipróbálnám, még nem volt benne részem. Max. nem jönne össze, de mi van akkor? Van száj, kéz..nehogy már bénák legyünk:P
Na ezt a dolgot kipróbálnám, még nem volt benne részem. Max. nem jönne össze, de mi van akkor? Van száj, kéz..nehogy már bénák legyünk:P
Nem feltetlen bi beutes sztem. nekem is volt reszem mar ilyenben, a csaj ferje es en is elveztem nagyon, a csaj is, nem vagyunk bi-k, de az adott szituba sok minden belefer(t)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 09. vasárnap 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 09. vasárnap 18:02
Törölt felhasználó (17107)
Nekem egyszer volt részem ketten egy punciban. Elképesztően izgalmas volt, a lány is nagyon élvezte és finoman kitágult. MEgmondom, engem izgatott az is,hogy a férjével egymáshoz ért a farkunk. Mindkettőnknek van némi bi beütése.
klassz lehetett...
(Ez egy válasz angelik1234 üzenetére (2008. 02. 20. szerda 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 20. szerda 16:29
Feleségemet már dugtuk úgy ketten hogy mindketten a hüvelyébe voltunk, mivel nem szereti az anális sexet. Mindenki mindenkit élvezett, mivel a két farok egymást is izgatta ahogy egymás mellett csúszott, de legfőképp feleségem élvezte hogy ketten voltunk benne. Igaz elég szűkös volt a hely előszőr, de szeretem a szűk dolgokat.
Nekem egyszer volt részem ketten egy punciban. Elképesztően izgalmas volt, a lány is nagyon élvezte és finoman kitágult. MEgmondom, engem izgatott az is,hogy a férjével egymáshoz ért a farkunk. Mindkettőnknek van némi bi beütése.
HI! Az én feleségem is fél a tágítástól, de ha felizgul, akkor simán meg tudja magát öklözni
Nagyon szívesen beletolnák a farkat a puncijába
Nagyon szívesen beletolnák a farkat a puncijába
Én nem vágyok rá! két nőre igen
sziasztok...
arra lennék kíváncsi hogy szerintetek 23 évesen valaki szívesen kipróbálná-e két pasival...
a barántőmet szeretném erre rávenni...
arra lennék kíváncsi hogy szerintetek 23 évesen valaki szívesen kipróbálná-e két pasival...
a barántőmet szeretném erre rávenni...
Feleségemet már dugtuk úgy ketten hogy mindketten a hüvelyébe voltunk, mivel nem szereti az anális sexet. Mindenki mindenkit élvezett, mivel a két farok egymást is izgatta ahogy egymás mellett csúszott, de legfőképp feleségem élvezte hogy ketten voltunk benne. Igaz elég szűkös volt a hely előszőr, de szeretem a szűk dolgokat.
meg fogom próbálni
te hogy állssz? (Ez egy válasz corinna üzenetére (2008. 01. 21. hétfő 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 21. hétfő 18:17
pi
után... csak rákérdezni... alf
áz alf
áste hogy állssz? (Ez egy válasz corinna üzenetére (2008. 01. 21. hétfő 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
igen lány vagyok, 22 éves! Mindenképpen óvatosan add neki elő a dolgot, finoman, ne
er
, kérdezd meg hogy ő élvezné-e a szituációt!Gondolom sokat nem segítettem, de nem tudom, nem ismerem a barátnődet, hogy milyen csaj, belevaló-e vagy szerényebb!! Vagy egy buli után kicsit alf
ős alf
za alf
kosanpi
hangulatban add neki alő, és akkor ha nagyon nem tetszene neki, akkor tudod mire fogni-) alf
ásPI
!
alf
A
Köszi'.Így is kell;a lényeg,h. te érezzed jól magadat---hamár a pali/k "belementek" egy "farok-kapcsolatba"
Lányokkal?Van barátnőm;mármint nem "leszbi"s,v. ilyesmi.
Állítólag a fiúk szopnak a legjobban,m. tudják,h. mi a jó nekik---mármint érted
--->ezért gondolom,h. a lányok "nyalnak" a legjobban...de eszem ágában sincs kipróbálniaz ilyesmit."Maradok a "jól bevált" faroknál
Na Én is ilyen puncira gondoltam a 154-es hsz-emben,és a "luktestvér"-formációra is választ kaptam----köszi'
(Ez egy válasz simishake üzenetére (2008. 01. 29. kedd 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 29. kedd 23:14
(Ez egy válasz simishake üzenetére (2008. 01. 29. kedd 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeretem érezni azt , hogy a punci egyre nedvesebb
és tágul ahogy dugom.Nem komálnám ha egy másik
fasz dörzsölődne az enyémhez.
és tágul ahogy dugom.Nem komálnám ha egy másik
fasz dörzsölődne az enyémhez.

Julia Winter