Nagyon vágyom rá, hogy kipróbáljam...Ez már bi?

A párom kedvenc nagyméretű vibije mellé nehezen megy. Mikor beakarom rakni mellé nagyon izgatja. Azt mondja két igazi biztos könyebben menne mert azok olyan természetesek jobban igazodnak.
De nem csinálná két hapsival.
De nem csinálná két hapsival.
2 farok cuppog a szűk forró punciban ami sorozatosan élvez
ezt mi is szeretjük habár csak vibrivel probáltuk eddig,de remélem rátudom venni a páromat az igazira is
duplapunci
kedvencem
az nagyon jó dolog.
Sziasztok.
Dupla punciba voltam! Valami fantaszrikusan izgató ahogyan a két kemény fasz, szétfeszíti a puncit! Ha találnák rá párt, ahol a hölgy imádja popaiba, és szeretné párjával kipróbálni, milye ha egyszerre két kemény farok van a popsijába, abba is benne lennék maximális diszkréció mellett! A többit beszéljük meg privátba.
Dupla punciba voltam! Valami fantaszrikusan izgató ahogyan a két kemény fasz, szétfeszíti a puncit! Ha találnák rá párt, ahol a hölgy imádja popaiba, és szeretné párjával kipróbálni, milye ha egyszerre két kemény farok van a popsijába, abba is benne lennék maximális diszkréció mellett! A többit beszéljük meg privátba.
Sziasztok! Nagyon boldog lenék ha egyszer átélhetnék egy ilyen csodás együttlétet.
Nemrég újra élvezhettem ezt a dolgot egy nagyon kellemes párral. Csodás volt újra ahogy ketten vagyunk tövig egy fincsi punciban...
Nem vagyok bi pasi, de volt már benne részem. Tuti élmény! Sajnos azt még nem próbáltam, hogy egy csajszli egyszerre kapja be egy másik pasiéval, de feleségem régebben igen.
double vaginal penetration creampie
Szép napot kívánok mindenkinek!
Bi pasiként volt benne részem, hogy a popómban két méretes kemény fasz volt. Mi tagadás hatalmas élvezet volt mind hármunk számára.
Én benne vagyok...
Bi pasiként volt benne részem, hogy a popómban két méretes kemény fasz volt. Mi tagadás hatalmas élvezet volt mind hármunk számára.
Én benne vagyok...
két élő kemény lüktető nedvedző farok egymáshoz szorulva a feszülő nedves punciban - egyszerre élvezünk mindhárman
Én még csak vibrátor és én voltam egyszerre punciban . Hát egy csodás dolog volt, mindkettőnk részére . Viszont nem érzem magam bi-nek , de szívesen kipróbálnám igazival is . A párom viszont elzárkózik ettől és a párcserés szextől is . Azt mondja, neki sokkkk lenne ez a fajta "megpróbáltatás". Nekem meg álmom marad , hacsak nem találok egy párt ahová esetleg betársulhatok .
Ez igaz, de ha az egyik vagy a másik pasit kirázza a hideg attól hogy egy másik farkat lát, pláne hogy mèg hozzá is èr, ès akkor mèg esetleg a másik spermája is rá folyik az ő szent èkessègère, akkor fölösleges neki kezdeni a dolognak!
Èn így èrtelmetlen a bi beállítotságot! (Ez egy válasz greatom üzenetére (2016. 06. 28. kedd 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 28. kedd 10:27
Èn így èrtelmetlen a bi beállítotságot! (Ez egy válasz greatom üzenetére (2016. 06. 28. kedd 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Miért kellene bi 'irányultság'? Már csak azért is, mert állítólag ez csakis a nő dupla öröméért illetve annak visszavetülésén érzett örömért van. A férfi csak eszköze a nő élvezetének, azon az uton járva, ami elviszi a duplapunci+anál+duplaorál semmihez nem mérhető, minden felelett álló csodájához. Amikor megtapasztalhatja öt másik ember behatolását a testüregeibe.
Szóval ezt meg lehet valósítani és élvezni is lehet, még akkor is, ha a két férfi csak a nő testében érintkezik, és nem az egymással való kontaktusuk felett örömködnek. A birkózók sem azért ölelgetik egymást, mert bi motivációk hajtják őket, a rugbyben sem azért játszana kicsi a rakást.
Az aktusban a pluszt nem(feltétlenül) az adja, hogy hozzádörzsölik a másikhoz a faszukat, hanem a nagyra tágított , ezért sokkal erősebben szorító hüvely, a dupla nyárson vonagló nő látványa adja.No meg a tudat, hogy ez a nő számára is különleges, 'perverz' alkalom. Szerintem főleg a gondolatiság ad pluszt és ehhez nem elengedhetetlenül kell a másik faszának érintésétől tűzbe jönni... igaz, el kell tudni viselni.
Szóval ezt meg lehet valósítani és élvezni is lehet, még akkor is, ha a két férfi csak a nő testében érintkezik, és nem az egymással való kontaktusuk felett örömködnek. A birkózók sem azért ölelgetik egymást, mert bi motivációk hajtják őket, a rugbyben sem azért játszana kicsi a rakást.
Az aktusban a pluszt nem(feltétlenül) az adja, hogy hozzádörzsölik a másikhoz a faszukat, hanem a nagyra tágított , ezért sokkal erősebben szorító hüvely, a dupla nyárson vonagló nő látványa adja.No meg a tudat, hogy ez a nő számára is különleges, 'perverz' alkalom. Szerintem főleg a gondolatiság ad pluszt és ehhez nem elengedhetetlenül kell a másik faszának érintésétől tűzbe jönni... igaz, el kell tudni viselni.
szendvics duplapunci orgazmus
Igen én szerettem volna régóta, de nem véletlenül hasznos a fórum és sok mindent értek, ami korábban vitás helyzetet szült.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 28. kedd 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 28. kedd 10:27
Törölt felhasználó (895050)

Ha jól értem,te akár benne is lennél....
Ha jól értem,te akár benne is lennél....
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 28. kedd 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 28. kedd 09:46
Törölt felhasználó (1245022)

Köszike a kimerítő választ. Ezek szerint igen. Így már értem, hogy párom miért is nincsen ebben benne. Ezért kérdeztem, de ilyen módon akkor nem is bánom.
Köszönöm!
Köszönöm!