èn nagyom vagyom egy ilyenre...
Nagyon tetszik
Az èn párom is imádja!
Totál extázisban van mikor ráèlveznek nyeli kenegeti
Totál extázisban van mikor ráèlveznek nyeli kenegeti

Jó lenne kipróbálni egyszer!

szerintem is izgalmas. minél több pasi van. de az 4-5 a normáls szerintem
az én párom imádja mikor ráélveznek, kenegeti magán stb
Szerintem is élvezhető,sőt!Torkon dugnak állandóan benedvesedem....
Szia.Fotôkat szivesen latnánk .
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 04. 16. vasárnap 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 16. vasárnap 11:51
Törölt felhasználó (1027102)

Élvezhető nagyon is! Imádom, amikor a sperma folyik az arcomon, melleimen...

Szia szép hölgy!
Azért élvezed szerintem más nőkhöz hasonlóan,mert számodra nagyon rokonszenves személy vitt bele a dologba,és minden gesztusával bizonyította,hogy számára te nem egy szexuálisan kizsákmányolható rabszolga vagy,hanem egy vele egyenértékű,egyenrangú TÁRS.Innentől kezdve számodra a rád élvezés egyfajta erotikus kitüntetés számodra,mert MIATTAD indul be annyira az az egy,vagy több pasi,aki imádja "megjelölni a nőstényét".
A simogató állagról és a sperma melege is hatalmas örömöt okoz már neked!Függő lettél!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 04. 16. vasárnap 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 16. vasárnap 11:51

Törölt felhasználó (1027102)

Élvezhető,ha szimpatikus,helyee srácok a locsoló felelősek
Én nagyon szeretem!De sajnos nincs hozzá barátnőm,pedig éjjel nappal azon lennék hogy ilyen partit szervezzek neki.
Élvezhető . . .

nekem volt részem ilyenban és nagyon jó buli
Mi lenne ebben az undorító
Ha igy van, mit keresel itt? es titokban? inkabb hasznald ki amilyen a parod.
(Ez egy válasz Smile- üzenetére (2016. 11. 18. péntek 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 18. péntek 14:50

Szerencsés vagyok mert a barátnőm ezsementen élvezi a szexet, imádja a spermát mindenhol. Lenyeli, elkeni magán stb. Naponta többször is kívánja és bárhol kapható rá.
Eddig kimaradt, de egyszer nagyon elmennék egy ilyenre.

Egy férfi számára,legyen hetero,homo/bi természetesen izgató és élvezetes,mert a dominancia megnyilvánulása ez a szexben,aminek tudata fokozza az orgazmust.Egy hölgynél vagy egy sub homo/bi férfinél már nem biztos,hogy élvezetes,amíg meg nem tanulja élvezni a dolgot.Ezt a legegyszerűbben úgy lehet elérni,hogy szuggerálja magába azt a gondolatsort,hogy a sperma melege,lágy állaga,illata számára kellemes,simogató,valamint,hogy a testre,arca élvezés vele a legjobb.Pszichológia kérdése az egész.
Szerencsés vagyok mert a barátnőm ezsementen élvezi a szexet, imádja a spermát mindenhol. Lenyeli, elkeni magán stb. Naponta többször is kívánja és bárhol kapható rá.
Sziasztok.
Engem is hajt a vágy, hogy a hölgyek arcára, mellére, illetve puncijukra élvezhessem. Szeretek szájba, punciba, popóba, tehát akárhova! Na ná, hogy szerintem élvezhető
Engem is hajt a vágy, hogy a hölgyek arcára, mellére, illetve puncijukra élvezhessem. Szeretek szájba, punciba, popóba, tehát akárhova! Na ná, hogy szerintem élvezhető