Húgom 544
(fórumozó a témánál figyelmeztetve!)
(fórumozó a témánál figyelmeztetve!)
Föld hívja Tomot Tom jelentkezz vétel bzzzz brrr bzzzzz
Sport topik
Sport topik
a 405-ös képet kéne javítani a sport topicban, bombrider arra gondolt
(a kép nem javítható!)

(a kép nem javítható!)
Húgom 546 nekem is szólt egy kicsit? Ha igen akkor megpróbáltam már amennyire tőlem tellett
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 09. kedd 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 09. kedd 12:28
Törölt felhasználó (62015)
VIP

a 405-ös képet kéne javítani a sport topicban, bombrider arra gondolt
(a kép nem javítható!)

(a kép nem javítható!)
Egy új "értelmes" topic: ingyenes képek itt
nyitotta: xpac
nyitotta: xpac

infester előbb lecsapta
Egy pár pontvadász:
- tudos
- kovacs0516
- bencecica
szétbaszarintottak vagy 10 topicot.
- tudos
- kovacs0516
- bencecica
szétbaszarintottak vagy 10 topicot.
bikinis topic, megint 1 (sztem 1 túl fiatal) csaj de majd ADMIN eldönti....
Lányok! Ti hogyan maszturbáltok.. radír..
(radír ok, bezárva!)
(radír ok, bezárva!)
"tudos" ismét kitett magáért 1-2 topicban semmitmondó hsz-ekkel... (japán sex pl.)
előszedve a régi, villa süllyedhet:)
Jó lenne ha valaki moderálná a chatet mert bolondok háza van. Napközben hónapok óta nincs operátor csak nagy ritkán.
mit szeretnél, mit csináljak vele? kikötözzem és meztelenül táncoljak előtte, úgy hogy a melleim súrolják a száját és dörzsöljem a lábaim közét az ágyékához?

Sziasztok bocsi lehet nem ide kéne egy kérdésem lenne a kismalacba hogy lehet beküldeni képet?
nem ész nélkül királyozott, te se tedd:) nem pontvadász, rendszeres fórumozó...nem érzem akkora véteknek, hogy figyelmeztetnem kéne, de ha felsőbb utasítást kapok, akkor megteszem természetesen...mellesleg jómagam nem kedvelem a király főnév melléknévként való alkalmazását, de megesik olykor, hogy használom én is:)

Ezt ne csináld, mert TÖBBEN kőkemény "király"-ozásba kezdünk, hátha megkapjuk az említett "büntetést"!!! lol lol lol
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 11. csütörtök 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 11. csütörtök 14:27

mit szeretnél, mit csináljak vele? kikötözzem és meztelenül táncoljak előtte, úgy hogy a melleim súrolják a száját és dörzsöljem a lábaim közét az ágyékához?

Ja, és nekem is NAGYON érik már!

Tényleg kötözködni akarok csak (a napi pontom már úgyis megvan), ha most valahova beírok egy "király"-t, kipenderítesz???

én foglak kipenderíteni királyfi:):):):):)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 01. 11. csütörtök 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 11. csütörtök 17:57

Tényleg kötözködni akarok csak (a napi pontom már úgyis megvan), ha most valahova beírok egy "király"-t, kipenderítesz???