nudisták ide!! topicban jópár igencsak fiatal leányzó
képe van....
(figyelmeztetés ment! admin)

(figyelmeztetés ment! admin)
Apa! Ennek a szerencsétlen adi-ka nak még a hsz-eit is törölheted... jó kis munka lesz
Hát igen.adi-ka alakit.
(fórumozó tiltva és törölve! :tom)
(fórumozó tiltva és törölve! :tom)
Jó lenne, ha lenne valami vissszaigazolás a feltöltött képekről. Többször töltöttem már fel korábban, és később másnál jelent meg ugyanaz.
Feltöltés után pedig mindig megnézem, hogy a portál fogadta.
Esetleg elrontok valamit?
Feltöltés után pedig mindig megnézem, hogy a portál fogadta.
Esetleg elrontok valamit?
Ja, bocsi, feltölteni tudok, csak a beküldéssel van ilyen gondok
!!! Lenne egy javaslatom! A régi topicokat, amiket nem látogat senki legalább egy fél éve, azokat törölni kellene. Egyszerűen átláthatatlan! Mire végig nézi az ember,elfelejti mi van az elején! Csak egy javaslat! Pont ezért nyitnak hasonló topicokat,mint amik már vannak, mert nem sokan veszik a fáradságot, hogy végigböngésszék a listát. !!!
Kölyök a Kelemen Anna topicban....
forum motort meggyurják még remélem ebben a honapban lessz eredménye... de minden halad folyamatosan...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 03. szerda 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 03. szerda 20:54
Törölt felhasználó (69371)

!!! Lenne egy javaslatom! A régi topicokat, amiket nem látogat senki legalább egy fél éve, azokat törölni kellene. Egyszerűen átláthatatlan! Mire végig nézi az ember,elfelejti mi van az elején! Csak egy javaslat! Pont ezért nyitnak hasonló topicokat,mint amik már vannak, mert nem sokan veszik a fáradságot, hogy végigböngésszék a listát. !!!
Bbacsi ird meg az őtleted mailban az e-mail cimre
(Ez egy válasz Bbacsi üzenetére (2007. 01. 03. szerda 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Kössz!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 01. 03. szerda 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 03. szerda 21:16

forum motort meggyurják még remélem ebben a honapban lessz eredménye... de minden halad folyamatosan...
kösssssssssz!
Tudom állandó probléma az,hogy azonos témáról kettő-három topicot nyitnak.Készítsetek egy keresőablakot a google mintájára. Így nem nem kellene végiggörgetni több ezer topicot. Aki ennek ellenére is nyítna az már szándékos.(Ez csak egy ötlet)
ha benyomod a ctrl f-et akkor kijön egy kereső, de igazad van...teljesen átláthatatlan...javaslom menjünk be meztelenül a szerkesztőségbe, és addig ne jöjjünk el onnan, amíg nem törlik az ezeréves topicokat
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 01. 04. csütörtök 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 04. csütörtök 08:12

Tudom állandó probléma az,hogy azonos témáról kettő-három topicot nyitnak.Készítsetek egy keresőablakot a google mintájára. Így nem nem kellene végiggörgetni több ezer topicot. Aki ennek ellenére is nyítna az már szándékos.(Ez csak egy ötlet)
pontosítok: összes topic, ctrl f, aztán a keresett szó...de ettől még semmi nem történik, mert csak kijelöli a keresett szavakat, és át kell nézned az egészet úgyis
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 01. 04. csütörtök 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 04. csütörtök 08:12

Ha már annyian bent leszünk meztelenül el akar majd valaki jönni?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 04. csütörtök 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 04. csütörtök 08:18

ha benyomod a ctrl f-et akkor kijön egy kereső, de igazad van...teljesen átláthatatlan...javaslom menjünk be meztelenül a szerkesztőségbe, és addig ne jöjjünk el onnan, amíg nem törlik az ezeréves topicokat

hááát, tartok tőle nem lesz túl hatásos...de ha már ott vagyunk, akkor meg is csinálhatjuk helyettük, egy dugás, egy topictörlés, egy dugás, egy topictörlés...
(Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 01. 04. csütörtök 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 04. csütörtök 08:26

Én biztosan nem.
(Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 01. 04. csütörtök 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 04. csütörtök 08:26

Várjál máris hívom a feleségemet azonnal vegyen ki szabit, mert nem hagynám ki az ilyen bulikból, és indulunk is hová menjünk? :)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 04. csütörtök 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 04. csütörtök 08:32

hááát, tartok tőle nem lesz túl hatásos...de ha már ott vagyunk, akkor meg is csinálhatjuk helyettük, egy dugás, egy topictörlés, egy dugás, egy topictörlés...

sajna azt nem tudom....de hátha megragadják a nagyszerű lehetőséget, és jelentkeznek maguktól a címmel:):):):):):)
(Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 01. 04. csütörtök 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 04. csütörtök 08:36

Várjál máris hívom a feleségemet azonnal vegyen ki szabit, mert nem hagynám ki az ilyen bulikból, és indulunk is hová menjünk? :)
Ahogy a forumozókat ismerem jó lenne ha legalább egy tornaterme lenne a szerkesztőségnek erre a célra mert csak egy irodában nem fogunk elférni :) Szerintem a Goldengatenek egy havi fotó és videó anyagát lehetne produkálni belőle, csak félő egy kicsit fel lenne borulva a nemek aránya:(