Mindenki hozzon magával egy embert!De csak NŐ lehet hopp már is többen lesznek a csajok.
(Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 01. 04. csütörtök 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 04. csütörtök 08:42

Ahogy a forumozókat ismerem jó lenne ha legalább egy tornaterme lenne a szerkesztőségnek erre a célra mert csak egy irodában nem fogunk elférni :) Szerintem a Goldengatenek egy havi fotó és videó anyagát lehetne produkálni belőle, csak félő egy kicsit fel lenne borulva a nemek aránya:(
De akkor a "Goldengate szerkeztőség" táblát is ki kellene cserélni, "Goldengate swinger club" -ra
Hajrá!!!
(Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 01. 04. csütörtök 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 04. csütörtök 08:57

De akkor a "Goldengate szerkeztőség" táblát is ki kellene cserélni, "Goldengate swinger club" -ra
Hogy ezért mit fogunk kapni az adminoktól azt nem tesszük zsebre.
2821 pénisz me.....
malacka és zetir .van valaki aki fizikai szexet akar topicban.Gyanusak.
(figyelmeztetés ment!)
(figyelmeztetés ment!)
A Magyar Amatőrök/Beküldött videók rész kezdi elveszteni a színvonalát. Egyre több a nem magyar, nem saját készítésű video, a netről lopott video... Némelyiken még azt is hallani, hogy idegen nyelven beszélnek. Pedig ennek a kategóriának az lenne a lényege, az adja meg az izgalmát, hogy magyar párok osszák meg saját kis házi felvételeiket magukról. Nem lehetne ebbe a kategóriába valami szabályozás belevinni?
Másik probléma pedig a videók nagy hányadának élvezhetetlen minősége.
Mondjuk csak olyan videot lehetne ide feltölteni, amelyiken szerepel valamilyen formában, hogy goldengate, valamint lehetne felbontás minimum is.
Aki meg nem tud megfelelni a minimum kritériumoknak, az sincs kirekesztve, ott a másik videos kategória, oda feltöltheti.
Szerintem.
Másik probléma pedig a videók nagy hányadának élvezhetetlen minősége.
Mondjuk csak olyan videot lehetne ide feltölteni, amelyiken szerepel valamilyen formában, hogy goldengate, valamint lehetne felbontás minimum is.
Aki meg nem tud megfelelni a minimum kritériumoknak, az sincs kirekesztve, ott a másik videos kategória, oda feltöltheti.
Szerintem.
Azt tudod, hogy tiltva leszel. Nem lehettek ennyire idióták. Basszátok meg! Nem tudtok fogalmazni, hogy ilyen hülyeségeket kell írnotok? Annyi eszetek nincs, hogy így 20 pontig sem juttok el, mert ki lesztek tiltva! Ezt nem hiszem el!
(FELHASZNÁLÓ TILTVA! ADMIN)
(FELHASZNÁLÓ TILTVA! ADMIN)
Tom!
A bikinis topicban erősen 18 alatti képek vannak.
(FIGYELMEZTETÉS MENT!)
A bikinis topicban erősen 18 alatti képek vannak.
(FIGYELMEZTETÉS MENT!)
Rampagee pontvadászkodik
(köszi, jogos észrevétel, felhasználó tiltólistán)

(köszi, jogos észrevétel, felhasználó tiltólistán)
Hip-Hop17@ punciba vagy seggbe, és szopás végig!! topicban értelmetlen hozzászólásai vannak.
valóban szükség van a bi vágyak!!! topicra?
(Lezárva: tomadmin)
(Lezárva: tomadmin)
Kérd vissza az ADMIN jogaid és töröld nemes egyszerűséggel!!! :)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 08. hétfő 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
témaadmin jogom van csak és az a nappaliban él:):):):):)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 01. 08. hétfő 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 08. hétfő 14:37

Kérd vissza az ADMIN jogaid és töröld nemes egyszerűséggel!!! :)
hugom...DTF 530
(Dani már csak ilyen...
azért reagáltam neki)
(Dani már csak ilyen...

mt2006 izgat, ha megdugják topic.
(figyelmeztetés ment, hsz-i összevonva, a feleslegesek törölve!)
(figyelmeztetés ment, hsz-i összevonva, a feleslegesek törölve!)
Tiszt. szerkeztők!
Valamit kezdjetek ezzel a szarfoshugy quicktime-al a kismalac és beküldött videók menüpontokban mert:
-akadozik a video
-nem látok belőle nem egy jelenetet....
-a film közepén hirtelen a végére ugrik a cucc, nemtudom megnézni rendesen
-össze vissza játsza le...
-ha letöltöm és winampal próbálom pedig nincs kép, csak hang
SZóval vagy winamp formátumban tegyétek fel a filmeket hoyg le lehessen töltni vagy uj ablakban játsza le a filmet mondjuk windows mplayerrel, vagy le lehessen tölteni mert ugy látom nem én vagyok az egyetlen akinek szar. (Megj. hónapok óta ilyen!!!)
Valamit kezdjetek ezzel a szarfoshugy quicktime-al a kismalac és beküldött videók menüpontokban mert:
-akadozik a video
-nem látok belőle nem egy jelenetet....
-a film közepén hirtelen a végére ugrik a cucc, nemtudom megnézni rendesen
-össze vissza játsza le...
-ha letöltöm és winampal próbálom pedig nincs kép, csak hang
SZóval vagy winamp formátumban tegyétek fel a filmeket hoyg le lehessen töltni vagy uj ablakban játsza le a filmet mondjuk windows mplayerrel, vagy le lehessen tölteni mert ugy látom nem én vagyok az egyetlen akinek szar. (Megj. hónapok óta ilyen!!!)
Én mindent meg tudok nézni, csak ffdshow van fent, mozillával töltöm, winfos media playerrel nézem.
a neten már fentvan a wmp11,van hozzá codec-pack is,en is úgy nézem,mint te!

igaz!!!