Mint topic indító én is kérem krizso02 figyelmeztetését és/vagy tiltását a Pink topicban történt hsz-ei miatt!!!
Ez gyors volt!!!! THX!!!
Inkább vagyok besúgó meg hülye, mint ekkora barom...
Akkor gondolom te se rágsz be, te kis
, ha szarrágónak és anyámasszonykatonája lúzernek minősítelék, természetsen kizárólag POÉN-ból.
, ha szarrágónak és anyámasszonykatonája lúzernek minősítelék, természetsen kizárólag POÉN-ból.
bocs32 is egy kis silány pondr... izé, pontgyűjtő, azonalli banját kéri a közösség!
na azt hogy írtam?
szóval bogyo32 laza kis pontgyűjtő
szóval bogyo32 laza kis pontgyűjtő
Nem besúgó, csak azokat a hülyéket tartja távol a fórumtól akik tönkreteszik azt.

Ehehe, bocsánat, hogy helyenként megtörtem a sort.
sorry a spamért, itt van nagyban
Ha eddig nem kedveltelek volna , Ferikém, hát eztán biztosan igen! Elég szimpatikusan nagy barom vagy!
Utóirat: Tetszésnyilvánításom kizárólag a Ferikének szól - már rég nem láttam Őt ugyanis! -,s bármi hasonlóság azokhoz az esetekhez, amikor "nyelvelésem" esetleg másokat is érintett, merő véletlen és kitaláció!!!
Segítenék én, csakhát, sajna, az eszközeim korlátozottak... :)Felhívom a figyelmedet: Kellemes hétvégét!
A figyelemfelhívásom mindig korrekt: most is.
nyitva az intézkedések topic!!!
GAbesz231 #741 | ma 16:46
Muszály vagyok ide be irni mert nem tudok fimeket letölteni. Ezér most irogatok minden hova.
talán tájékozódnia kellene, hogy a VIP-es filmeket nem adják ingyen! sok topic-ba belöki a sajár egyéni problémáját!
Muszály vagyok ide be irni mert nem tudok fimeket letölteni. Ezér most irogatok minden hova.
talán tájékozódnia kellene, hogy a VIP-es filmeket nem adják ingyen! sok topic-ba belöki a sajár egyéni problémáját!
yah egyébként jó duma! minden pontvadásznak ilyenek lesznek a kibúvói! hát de csak azé írtam, mert nem ment ez meg az! figyeljétek meg erre fognak rászokni!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 03. szombat 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 03. szombat 19:39
Törölt felhasználó (69371)
GAbesz231 #741 | ma 16:46
Bármelyik Admin légyszíves, ha látsz, akkor a Kelemen Annából töröld már ki a 1428-as hszem. A legutolsó hszem. Nincs kedvem vitázni, csak azért. Köszönöm!
(kérésedre, utlag, de törölve!)
(kérésedre, utlag, de törölve!)
Apa! Engem meg a Intézkedésekből lécci.. nyitva volt az ajtó hát tudod milyen kis kíváncsi fáncsi vagyok nem bírtam ki h. ne írjak
Dako meg h. ne válaszoljon
Dako meg h. ne válaszoljon
cicinger puncinyalás
bocs ciceger
(tiltva!)
(tiltva!)
Az "Intézkedések..." szoba ismét nyitva! Talán csapda gyanánt müködik mostanában, mint Vénusz légycsapója?!
Szegény Moncy már megjárta, pedig felhívás ment azonnal a részéről itt...( Moncy #923 )
Vazikám, ne légy túl kegyetlen!
Szegény Moncy már megjárta, pedig felhívás ment azonnal a részéről itt...( Moncy #923 )
Vazikám, ne légy túl kegyetlen!

tom1019

fishbed21
Zuzana L