Izgat ha dugják a feleségem- topik átment buzipiszkáló és védelmező topikká-HELP!!
Ugye nem tartósan lett fagyasztva a legnépszerűbb fórumtéma?
Inkább az elkövetőket büntessétek,ne a helyszínt ,és ezzel a vétlen felhasználókat.
Egy-két friss regisztrált tag nagyon elmérte itt magát!! Oda csapjatok!
Inkább az elkövetőket büntessétek,ne a helyszínt ,és ezzel a vétlen felhasználókat.
Egy-két friss regisztrált tag nagyon elmérte itt magát!! Oda csapjatok!
szerintem jól van így külön-egyben túl nagy halmaz lenne vegyesen és az ember inkább hagyná a fenébe a keresést..
Partnerkeresés a Féreküldött sms mms topikban !
Az Anya-Fia szex topik a többi ilyen jellegűhöz hasonlóan nem kerülhetne törlésre ? Elég sokan felháborítónak tartják ,köztük én is !
biszex fiúk rovat-nagyon kihegyezik a buzitémát szerintem-már kezd idegesítővé válni-ez már tényleg reklámnak számít!!
Anya-Fia sex... én is csatlakozom a bezárást kérőkhöz.
csatlakozom én is
(bezárva! majd később törlöm is!) :tom (Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2011. 06. 21. kedd 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
(bezárva! majd később törlöm is!) :tom (Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2011. 06. 21. kedd 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
izgat ha dugják feleségem topik-zorn sértegeti a fórumozókat-nem tetszik neki hogy hozzászólok--lehet tényleg törölnöm kellene magunkat innen a picsába??
És hálás lennék ha lehűtenétek ezt a seggfejt mert sokadjára baszlat hogy megint hozzászólok meg okoskodok...meg stb.
De ha nem tesztek semmit ugy veszem hogy igazat adtok neki és én törlöm a regünket mert hát nem kíváncsiak ránk itt..
De ha nem tesztek semmit ugy veszem hogy igazat adtok neki és én törlöm a regünket mert hát nem kíváncsiak ránk itt..
Tangás fürdőruha fórumban,nagyon reklám szagú hozzá szólások vannak!
hitman47 user
Már jeleztem több ízben, hogy az User nem megfelelően linkel képeket. Írtam neki privátban, de hiába. Széthúzza a topic-ot, a képei 90%-a nem jelenik meg, a mai nap két topic-ban való részvétele 0% eredményt hozott a látható képek tekintetében. Ráadásul van egy szabály, ha jól tudom, hogy 1 nap 1 komment max 3 képpel. Ennek nála nyoma sincs. Számomra élvezhetetlenné teszi a képes topic-ot. És furcsa, hogy egy moderátor sem tesz semmit, legalább törölné a képtelen kommenteket.
Már jeleztem több ízben, hogy az User nem megfelelően linkel képeket. Írtam neki privátban, de hiába. Széthúzza a topic-ot, a képei 90%-a nem jelenik meg, a mai nap két topic-ban való részvétele 0% eredményt hozott a látható képek tekintetében. Ráadásul van egy szabály, ha jól tudom, hogy 1 nap 1 komment max 3 képpel. Ennek nála nyoma sincs. Számomra élvezhetetlenné teszi a képes topic-ot. És furcsa, hogy egy moderátor sem tesz semmit, legalább törölné a képtelen kommenteket.
T. Adminok!
A Szexmozi topikban Sapho hozzá(m)szólása személyes jellegű ,nem vág a topik témájába,mindemellett egy félreértésen alapul,és rossz fényt vet ránk!Legyetek szívesek moderálni! Köszönöm.
A Szexmozi topikban Sapho hozzá(m)szólása személyes jellegű ,nem vág a topik témájába,mindemellett egy félreértésen alapul,és rossz fényt vet ránk!Legyetek szívesek moderálni! Köszönöm.
hova tűnt puncikapitány videoja?
A ketten egy lyukban társkeresőt hirdet a kikapcsolódás.
Sex szülés után... nézzetek be lécci......
Nálam kiveri a biztosítékot!
(megoldva! térjetek vissza a topicban az eredeti témához!) :tom
Nálam kiveri a biztosítékot!
(megoldva! térjetek vissza a topicban az eredeti témához!) :tom
Tudja valaki, hogy a havi naptáron szereplő csaj milyen néven fut?
Bettikesanyi nick név alatt óvatosan ! valós párnak adta ki magát,kamsexre hivja az embert és idézem "kösz szépen te lotyó ,jól kivertem a farkam ,és szóló pasi vagyok kamuztam.
mundo111 teleírja az összes topikot ugyanazzal a társkeresős szöveggel. már csak őt lehet olvasni.
tennétek vmit? köszi!
tennétek vmit? köszi!
a sex szokások és párkapcsolatok okításoknál mundo111 sok topikan társkeresést írt nézzetek már rá.
(megoldva!) :tom
(megoldva!) :tom

tom1019