Afeladat szenpintjából leírhatatlan. Mert a nulla azt feltételezi nincs egyetlen betű sem a megfejtésben. Na most ha nincs betű, nincs válasz. Így értve leírhatatlan. Érted?:)
De nem ez a helyes válasz:) Szval nem 0 és nem négy:)
Meg ugyebár a nulla az nulla, azaz elvileg semmi:) Szval lehetetlen leírni:)
Igaz persze:) Csak mintha keveredett volna a két kérdés:) A tojásos, meg a Hány betűből áll a vlegrövidebb válasz erre a kérdésre:) Ezegy teljsen autonóm önálló kérdés:) Atojásosra a 2727 a jó válasz:) De a másikra mág nincs háhá:D
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 23:21
Törölt felhasználó (7767)
VIP

Azért ne szertelenkedj. Eredetileg ezt kérdezted:
"Hány betűből áll a LEGRÖVIDEBB helyes válasz erre a kérdésre?"
"Hány betűből áll a LEGRÖVIDEBB helyes válasz erre a kérdésre?"
Esetleg az lehet, hogy 0 (nulla) Ebben nincs betű.
Kettőből: OK! :)))))
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 23:10
Törölt felhasználó (38040)

Igen igen, ez két külöm kérdés:) Én hibám, hogy egynek is tűnhet: Szval van a tojásos, de az már meglett válaszolva:)
A másik: Hány betűből áll a helyes válasz erre a kérdésre?:)
Azért ne szertelenkedj. Eredetileg ezt kérdezted:
"Hány betűből áll a LEGRÖVIDEBB helyes válasz erre a kérdésre?" (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 23:10
"Hány betűből áll a LEGRÖVIDEBB helyes válasz erre a kérdésre?" (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38040)

Igen igen, ez két külöm kérdés:) Én hibám, hogy egynek is tűnhet: Szval van a tojásos, de az már meglett válaszolva:)
Ilyesmi a logika:)
Ha azt mondod 5, akkor nem jó, mert az hogy öt, csak két betű,
ha azt mondod 10 betűből űll a helyes válasz, akkor az sem, jó, hiszen a tíz csak 3 betű.
Viszont a NÉGY az pont 4 betűből áll.
De majd holnap kiderül.
ha azt mondod 10 betűből űll a helyes válasz, akkor az sem, jó, hiszen a tíz csak 3 betű.
Viszont a NÉGY az pont 4 betűből áll.
De majd holnap kiderül.
Nem hány betű a legrövidebb válasz, hanem hány betőből áll a legrövidebb válasz:) Szval

Ahhoz, hogy válasz legyen, először a kérdésnek kell "létformát öltenie"! :)))) "2. A legrövidebb válasz"....De mire?

Én a két kérdést külön nézem.
1. A tojás
2. A legrövidebb válasz
1. A tojás
2. A legrövidebb válasz
Ez a válasz arra, hogy hányadik emeletről dobható ki sérülés nélkül a tojás? Miért? Miért nem egy akkor?

Szerintem az a válasz, hogy négy, ami ugyebár 4 betű
Kérdés:Hanyadikról kell kidobni, hogy még kibírja a zuhanást?
Felelet: ????
...Azaz, melyik az a négybetűs szó, amelyik erre a kérdésre - legrövidebbként! -, megadja a választ?
Felelet: ????
...Azaz, melyik az a négybetűs szó, amelyik erre a kérdésre - legrövidebbként! -, megadja a választ?
négy, azaz N É G Y
Na látom elmentetetk:) Akkor joccakát:)
Na válaszoljátok meg nekem még pls a 2726-ot:) Had menjek nyugton aludni:)
Mondjuk jó lenne már egy normálos kérdés, mert inkább agyalni szeretek én is:)