A legalsó emeletről indulva minden emeleten kidobod a tojást, és ahol összetörik - 1
Ez csak időtöltés igazi kérdésig:D de legyen:D
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 21:47

édes drága zombiee:):):) egyezményes jel a topicban: kérdésnél-->
jó válasz esetén-->
maradok hűtlen híved: mmeprune
(bocs, a hszekbe én raktam be utólag: mmeprune)

(bocs, a hszekbe én raktam be utólag: mmeprune)
A legalsó emeletről indulva minden emeleten kidobod a tojást, és ahol összetörik - 1
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 21:44
Törölt felhasználó (38040)

Na ez is eccerű meg régi is:D Azé ne lincseljetek meg ha ilyet teszek be, de teccik na:D
Van 2 tojásod meg egy húszemeletes ház. Ezek olyan tojások, amik elég jól bírják a zúzódást, pontosabban ha bizonyos magasságból dobod ki, még kibírja a zuhanást. Minimális tojás tönkretételével hogyan mondod meg, hogy hanyadikról kell kidobni, hogy még kibírja a zuhanást?:D Max két tojásod van ugye amit tönkretehecc:D
Na villámkérdés villámválasz:D

Van 2 tojásod meg egy húszemeletes ház. Ezek olyan tojások, amik elég jól bírják a zúzódást, pontosabban ha bizonyos magasságból dobod ki, még kibírja a zuhanást. Minimális tojás tönkretételével hogyan mondod meg, hogy hanyadikról kell kidobni, hogy még kibírja a zuhanást?:D Max két tojásod van ugye amit tönkretehecc:D

És mivel nagyon gyorsan pereg az agyatok(mondjuk könnyű kérdés könnyű válasz:D )mégegy ha szabad:D
Hány betűből áll a legrövidebb helyes válasz erre a kérdésre?

Hány betűből áll a legrövidebb helyes válasz erre a kérdésre?
édes drága zombiee:):):) egyezményes jel a topicban: kérdésnél-->
jó válasz esetén-->
(bocs, a hszekbe én raktam be utólag: mmeprune) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 21:44

(bocs, a hszekbe én raktam be utólag: mmeprune) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Na ez is eccerű meg régi is:D Azé ne lincseljetek meg ha ilyet teszek be, de teccik na:D

Ki mondta ,hogy új:D Egy régi gyűjteményből szemezgetek:D De nagyon matekosat meg nem akarok betenni:)
Végülis lehet öreg ember vok, de ezek mind régiek voltak.
Épp egy pakli kártya volt a kezemben: hármat nyomban elkezdtem forgatni meg levenni/föltenni a billentyűzetre, míg mindhárman a hátukat fordították nekem (egy már lenn, az egérpadon, kettő meg a "klaviatúrán!), így sikerült ilyen hamar! :)
A baj az, hogy nem kapunk

így van
bár elsőre azt hittem a megoldásra kérsz másfél percet
bár elsőre azt hittem a megoldásra kérsz másfél percet
Itt én előztelek meg! :))))
Feltesz 1 szelet, meg második, süt fél perc.
Egyik levesz, másik megfordít, harmadik feltesz
1 percnél az első levesz, (készen van) a második a másik felével visszatesz, a harmadikat megfordítom és fél perc múlva kész
Vagyis 1,5 perc
Egyik levesz, másik megfordít, harmadik feltesz
1 percnél az első levesz, (készen van) a második a másik felével visszatesz, a harmadikat megfordítom és fél perc múlva kész
Vagyis 1,5 perc
Fehér....Gondolom...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 20:56

Ez nem az, de nagyon megtecet:D És kapcsolódik egy nemtúlrégi feladványhoz:D Egyszerű, de fasza:D
Egy ember 100 yarddal délre áll egy medvétol. 100 yardot megy kelet felé, aztán északnak fordul, elsüti a puskáját észak felé, és eltalálja a medvét. Milyen színű volt a medve?
Egy ember 100 yarddal délre áll egy medvétol. 100 yardot megy kelet felé, aztán északnak fordul, elsüti a puskáját észak felé, és eltalálja a medvét. Milyen színű volt a medve?
Ennek egy változatát én adtam fel
Fehér
Fehér
Másfél perc!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 21:05
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)

No még egy eccerű:D Fan egy fain kenyérpirítónk:D Még a régi típus, tehát a gázrózsás vaslap ugye:) Platnyi ha jobban teccik:D A lényeg, hogy egy szelet kenyér egy oldalát fél perc alatt piríccsa meg:) Eccere két kenyér fér rá. 3 kenyér mennyi idő alatt készül el, persze úgy ,hogy mindkét oldal szépen megvan pirítva?:)
No még egy eccerű:D Fan egy fain kenyérpirítónk:D Még a régi típus, tehát a gázrózsás vaslap ugye:) Platnyi ha jobban teccik:D A lényeg, hogy egy szelet kenyér egy oldalát fél perc alatt piríccsa meg:) Eccere két kenyér fér rá. 3 kenyér mennyi idő alatt készül el, persze úgy ,hogy mindkét oldal szépen megvan pirítva?:)
Ez nem az, de nagyon megtecet:D És kapcsolódik egy nemtúlrégi feladványhoz:D Egyszerű, de fasza:D
Ajjhe nem találom , pedig ez tényleg olyan nehéz, hogy kalap:D