és miért raktam be a kérdést?

Irodalmi hagyatéka talán a leggazdagabb a világon. Ugyanakkor mindössze két, valamennyire is hiteles arcképe maradt az utókorra. Kézírását csak aláírásából és egy, a cenzúra által betiltott mű 147 soros jelenetéből ismerjük, nincsenek személyes érzéseiről beszámoló levelek vagy naplók. Nehéz helyzetben vannak azok, akik meg akarják írni a *** életrajzát, hiszen csak néhány epizód áll rendelkezésükre.
Színműveinek teljes kiadása halála után 7 évvel látott napvilágot. Az irodalomtörénészek azonban a mai napig vitatkoznak azon, hogy a kötetben megjelent művek mindegyike ***tollából származik-e. Életműve olyan gazdag és maradandó, hogy a kutatók komolyan kételkednek abban, hogy származhatott-e mindez egyetlen ember tollából.
A darabok bonyolult cselekményei és felejthetetlen alakjai az emberi érzelmek teljes skáláját ölelik fel. Az írások minden kétséget kizáróan bizonyítják a szerző jártasságát a történelemben, irodalomban, filozófiában, jogtudományban és az udvari etikettben. Vajon hol tanulhatta meg ez a társadalom peremén élő vidéki ***, hogy hogyan viselkednek az arisztokraták és hogyan beszélnek az ügyvédek?
Egy kutató szerint *** nem lehetett elég tapasztalt műveinek megírásához. Tanulmányát azonban nem akarta kiadni, jegyzeteit elégette, azonban egy barátjának elmesélte felfedezését.
A XIX. században angol és amerikai tudósok is hasonló nézeteket kezdtek hangoztatni. Az egyik feltevés szerint Sir Francis Bacon filozófus, esszéista és államférfi lehetett a valódi szerző. Más elképzelések szerint az Erzsébet kori drámaíró, Christopher Marlowe az eredeti szerző. További feltételezések szerint az igazi szerző egy nemesember volt, aki talán méltóságán alulinak érezte, hogy ***-t ír, vagy netán attól félt, hogy az uralkodónak nem tetszik, ha nyilvánosan ellentétes politikai nézeteket hirdet.
(szerintem nagyon egyszerű, mert sok az info róla, de annyira érdekes dolgok ezek, hogy gondoltam érdemes megosztani

ez igaz...ő vezetett rá az évszámra...és persze én is a neten néztem meg...szóval nem annyira érdemeljük meg ezt:
ellenben jó volt a kérdés
és persze a charlotte/surdi/prune trió igencsak jóóóó
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 20. péntek 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 20. péntek 14:07

Törölt felhasználó (21812)

Surdié az érdem, mi csak befejeztük, amire ő rávezetett minket.
Surdié az érdem, mi csak befejeztük, amire ő rávezetett minket.

Igaz!Elkapkodtam!Vezér F3-F6 sakk,erre ütnie kell huszárnak,futó D6-E7 matt.K.b 15 éve nem sakkoztam.
Igaz!Elkapkodtam!Vezér F3-F6 sakk,erre ütnie kell huszárnak,futó D6-E7 matt.K.b 15 éve nem sakkoztam.
Tehát ha jól értem, a megoldásod:
Vf3Xf7
Sajnos nem jó.
Mi van, ha erre a sötét Va1-e5 sakk-kal válaszol? Persze, erre természetesen világos Fd6Xe5-tel válaszol, de erre megnyílik a d7 gyalog útja, és bár sötét vezért veszít, 2 bástya és futóelőnnyel akár nyerhet is. Arról nem beszélve, hogy a feladvány szerint világos 2 lépésből ad mattot, a megoldásod szerint ez bőven elodázható. (Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 04. 18. szerda 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 18. szerda 22:13
Vf3Xf7

Mi van, ha erre a sötét Va1-e5 sakk-kal válaszol? Persze, erre természetesen világos Fd6Xe5-tel válaszol, de erre megnyílik a d7 gyalog útja, és bár sötét vezért veszít, 2 bástya és futóelőnnyel akár nyerhet is. Arról nem beszélve, hogy a feladvány szerint világos 2 lépésből ad mattot, a megoldásod szerint ez bőven elodázható. (Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 04. 18. szerda 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha a fehér királynő üti a gyalogot,onnan menthetetlen a fekete helyzete,bármit lép,a következő matt lesz.Királynő adja a mattot a futó által védve,vagy az alapvonalon /fekete huszár ha mozdul-akkor védve/.Fekete közben nem tud sakkot adni,ezért támadni sem tud.
Ha a fehér királynő üti a gyalogot,onnan menthetetlen a fekete helyzete,bármit lép,a következő matt lesz.Királynő adja a mattot a futó által védve,vagy az alapvonalon /fekete huszár ha mozdul-akkor védve/.Fekete közben nem tud sakkot adni,ezért támadni sem tud.
a feketében nem is látok királyt!!!
jah sorry látom! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 04. 18. szerda 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 18. szerda 18:36
Na, ilyen tán még nem volt, nem pont kvíz, de egy kis frissítésnek nem rossz szerintem:

Világos kezd, és 2 lépésben mattot ad.
Magyarul világos tesz egy lépést, arra sötét válaszol, majd a világos következő lépésében mattot ad.
Sztem egy nem túl nehéz sakkfeladvány.
jah sorry látom! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 04. 18. szerda 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Na, ilyen tán még nem volt, nem pont kvíz, de egy kis frissítésnek nem rossz szerintem:

Magyarul világos tesz egy lépést, arra sötét válaszol, majd a világos következő lépésében mattot ad.

őőő tévedtem! elismerem! valóban a SiO2 nagy tisztaságú!
(Ez egy válasz Yocoo üzenetére (2007. 04. 17. kedd 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 21:37

de akkor nem SiO2-dal van szennyezve hanem oxiddal. Marhára ne mmindegy.
Amúgy tudod mivel szokták szennyezni az alapvető félvezetőket?
arzén, antimon, foszfor, mondjuk ez függ attól, hogy milyen vegyértékű szennyezőt viszünk be!
egyébként a VMOS(FET-ekre) gondoltam! (Ez egy válasz Yocoo üzenetére (2007. 04. 17. kedd 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 21:37
egyébként a VMOS(FET-ekre) gondoltam! (Ez egy válasz Yocoo üzenetére (2007. 04. 17. kedd 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)

az O2 = oxid! ez eleve szennyezetségre utal! nem?
én ipari elektronikát tanultam és ebben is dolgozom! (Ez egy válasz Yocoo üzenetére (2007. 04. 17. kedd 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 21:28
én ipari elektronikát tanultam és ebben is dolgozom! (Ez egy válasz Yocoo üzenetére (2007. 04. 17. kedd 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)

és azt Te hol tanultad?
Ha kötekedni akarnék akkor megkérdezném, hogy dildóban hol az elektronika?
és azt Te hol tanultad?
nekem ne magyarázd meg, ezt tanultam!
az Si az alapja, de SiO2-vel szennyezik! főleg a VMOS félvezetőknél! (Ez egy válasz Yocoo üzenetére (2007. 04. 17. kedd 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 19:23
az Si az alapja, de SiO2-vel szennyezik! főleg a VMOS félvezetőknél! (Ez egy válasz Yocoo üzenetére (2007. 04. 17. kedd 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)

pont fordítva van, de amúgy igen.
Szóval a félvezetők nagyrésze Si vagy Ge alapú és ezeket szokták szennyezni nem pedig ezzel szennyeznek.
Szóval a félvezetők nagyrésze Si vagy Ge alapú és ezeket szokták szennyezni nem pedig ezzel szennyeznek.
pont fordítva van, de amúgy igen.
Szóval a félvezetők nagyrésze Si vagy Ge alapú és ezeket szokták szennyezni nem pedig ezzel szennyeznek. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 17:14
Szóval a félvezetők nagyrésze Si vagy Ge alapú és ezeket szokták szennyezni nem pedig ezzel szennyeznek. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)

ugyebár a szexuális segédeszközökben van némi elektronika! a félvezetők nagyrésze SiO2-al van szennyezve, amitől tulajdonképpen félvezetőkké válnak! lényegében ennyi, csak hogy mindenki értse!

ugyebár a szexuális segédeszközökben van némi elektronika! a félvezetők nagyrésze SiO2-al van szennyezve, amitől tulajdonképpen félvezetőkké válnak! lényegében ennyi, csak hogy mindenki értse!
(Ez egy válasz Yocoo üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 16. hétfő 16:40

Ha azt már tudjuk, hogy miköze a szexhez a SiO2 akkor azt tudja vki, hogy a Si elektromos eszközökkel milyen kapcsolatban áll?
baxa meg!
Katicika természetesen Neked akartam megköszönni!
Tom!
Bocsi! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 17. kedd 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Katicika természetesen Neked akartam megköszönni!
Tom!
Bocsi! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 17. kedd 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
köszi!