vigyázztok mert Balu jó kopogtatásban ám
söt,mint igazi paraszt, mi is foglalkozunk bortermelessel(nem nagyban,csak sajathasznalatra, evi 1.000 liter körül+eladunk 15mazsa szölöt).ha apam lemegy a pincebe megkopogtatja a hordo falat, megmondja mennyi bor van benne!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 15:37
Törölt felhasználó (78235)
Igen jó fülük lenne, ha abból pontosan meg tudnák ezt állapítani
A hordút lefektetik oldalára, és ha a csaplyukon folyik a sör, akkor félig, vagy féligen felül van, ha nem folyik, akkor felénél kevesebb van benne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 15:33
Oké, ha ilyen szemfülesek vagytok én beszúrok ide egy utolsót részemről.
Két barát néz egy söröshordót, amiben van valamennyi sör, az egyik azt mondja, hogy több, mint a fele van teli, a másik azt állítja, hogy kevesebb van benne, mint a fele. Hogy derülhet ki az igazság mindenféle mérőeszköz és számítás nélkül?
Két barát néz egy söröshordót, amiben van valamennyi sör, az egyik azt mondja, hogy több, mint a fele van teli, a másik azt állítja, hogy kevesebb van benne, mint a fele. Hogy derülhet ki az igazság mindenféle mérőeszköz és számítás nélkül?
hat pedig a perkussionak diagnosztikai ereje van,ha vlkinek megkopogtatom a hatat,hallom, h a hang hypersonor,sonor v. hyposonor,azaz levegö van-e benne (emphysem COPD-nel), normalis tüdö v. viz van a mellhartyak között! szal sztem jo dako84 ötlete!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 15:37
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 15:36
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
Megkopogtatják a hordó falát!
Megkopogtatják a hordó falát!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 15:33
a 3 kérdést nem úgy értettem! 3 feladvány lehet közben csak azért hogy ne mindenki ezen rágódjon! De meg kell ezt is oldani!
Idegen "szavak", de nem a jelentésük a lényeg! Másrészt Magyarországon is előfordulnak, egyre nagyobb számban! Növekvő sorrendben vannak! És a "szavak" kezdőbetüi!
Idegen "szavak", de nem a jelentésük a lényeg! Másrészt Magyarországon is előfordulnak, egyre nagyobb számban! Növekvő sorrendben vannak! És a "szavak" kezdőbetüi!
NAh, addig kaptok egy egyszerű kínai találós kérdést: Mosás előtt tisztább, mint utána. mi az?
(szerintem ez gyorsasági)
(szerintem ez gyorsasági)
ezt mondtam én a múltkorira de nem vette észre senki
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
mindegy kérdezek! testhez álló feladat lesz nekem! számomra könnyű! saját feladat!!!
S, A, L, T, ?, C
Mi kerül a kérdőjel helyére, és miért?
A válaszokat holnap 16.00-ig várom! Közben 3 kérdést fel lehet tenni!!! Aki akar! De nem megfeledkezni az enyémről!!!
S, A, L, T, ?, C
Mi kerül a kérdőjel helyére, és miért?
A válaszokat holnap 16.00-ig várom! Közben 3 kérdést fel lehet tenni!!! Aki akar! De nem megfeledkezni az enyémről!!!
igen! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
most akkor én jövök? a kérdésben?
Fel Dakónak a hüvelykujjadat, dokikám!!! :)
most akkor én jövök? a kérdésben?
több variáció is lehet! akár bele dobhatta a kútba is! és mivel a fekete ott volt, így a többség azt gondolja, hogy nála csak a fehér lehetett! mivel a közönség nem tudott a csalásról.
hat igen,vlmi ilyesmi,lenyelte az 1ik golyot!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 14:37
több megoldás is van! vagy azt mondta hogy nézze meg mi maradt a zsákba, és mivel abban fekete volt így azt mondta, hogy nála akkor biztos hogy a fehér van, ha a király becsületetsen cselekedett volna, és a nagy közönség előtt nem mondhatta azt, hogy csalt és mindkét golyó fekete volt
több megoldás is van! vagy azt mondta hogy nézze meg mi maradt a zsákba, és mivel abban fekete volt így azt mondta, hogy nála akkor biztos hogy a fehér van, ha a király becsületetsen cselekedett volna, és a nagy közönség előtt nem mondhatta azt, hogy csalt és mindkét golyó fekete volt
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 14:28
egy emberke kimüvelt vlmit,ami nagyon szurta a kiraly szemet,ezert ö halalra itelte,de hogy mutassa milyen jo szivü,eselyt adott,h ket golyo közül emberünknek a feheret kelelltt volna kihuznia a zsakbol.a kiraly viszont biztosra akart menni, ezert 2 fekete golyot tetetett a zsakba,emberünk viszont ezt tudta!kihuzta a golyot es megis megmenekült!hogyan csinalta?
egy emberke kimüvelt vlmit,ami nagyon szurta a kiraly szemet,ezert ö halalra itelte,de hogy mutassa milyen jo szivü,eselyt adott,h ket golyo közül emberünknek a feheret kelelltt volna kihuznia a zsakbol.a kiraly viszont biztosra akart menni, ezert 2 fekete golyot tetetett a zsakba,emberünk viszont ezt tudta!kihuzta a golyot es megis megmenekült!hogyan csinalta?
ez meg nem volt,olvasd el rendesen!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 14:35
ez már volt csak kaviccsal!
ez már volt csak kaviccsal!
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 14:28

Loredana
(tini) cseh csajok