ezért voltál Te az első a megfejtésben, csak ott egy kicsit másképp írtad, de én értettem mire gondolsz, mert ismerem a feladatot!
Megegyszer atolvastam...igazad van. Lehet ha rosszul fogalmazott?
JOGOS:
Ha pl. ilyennek képzelem el az egyik gyújtózsinórt:
Ezek persze csak elméleti számok, de akkor az első szakasz leég 5 perc alatt, de ég tovább, a maradék 55 perces rész 10 perces része leég 5 perc alatt, de a 45 perces rész 22,5 perc alatt, így ezzel a módszerrel nem negyed óra alatt, hanem kb. 16,25 perc alatt égne le, tehát nem negyed óra alatt.
JOGOS.
Akkor csak a te megoldásod a helyes. Sztem fogadjuk el, és haladjunk. (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 11. vasárnap 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 11. vasárnap 17:29
JOGOS.
Akkor csak a te megoldásod a helyes. Sztem fogadjuk el, és haladjunk. (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 11. vasárnap 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
JOGOS:
Az elsöt meggyujtom mind a ket vegen,a masikat csak az egyik vegen. Mikor a az elsö leegett,talalkozott a lang,az egy felora.. akkor gyorsan meggyujtom a masodik nem egö felet.Mikor itt is talalkozik a tüz, tehat leegett az akkor 30+15 annyimint 45.
Ha ez se jo akkor "basszatok" meg. (csak viccesen)
Olvasd el a 2011-et,ugyanaz!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 02. 11. vasárnap 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 11. vasárnap 18:01
Az elsöt meggyujtom mind a ket vegen,a masikat csak az egyik vegen. Mikor a az elsö leegett,talalkozott a lang,az egy felora.. akkor gyorsan meggyujtom a masodik nem egö felet.Mikor itt is talalkozik a tüz, tehat leegett az akkor 30+15 annyimint 45.
Szerintem is igaza van homepictures-nek, én valóban félreértettem, én az egyenetlen égést a két zsinór vonatkozásában gondoltam, tehát hogy egyik-egyik egyenletesen, de egymástól különböző sebességgel ég le. (Erre az esetre jó is lehetett volna szerintem a megoldásom.)
Tenyleg...na nekem ebböl eleg.
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 02. 11. vasárnap 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 02. 11. vasárnap 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Bükkfán van és fütyül, mi az?
Füzfán van és fütyül: fűzfánfütyülő.
Azt a bükkfán fütyülő réz angyalát.
ez beugratós!
Luk bükkfafurulyán...
Esetleg te vagya fa én + afuruja.(bocs de eztnem tudtam ki hagyni)
Szobafestő bükkfalétrán...
nem-nem, ennyire azért nem beugratós! köze van az eredeti mondáshoz egy kicsit!
ez jó volt! de nem a helyes megfejtés! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 11. vasárnap 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
Szobafestő bükkfalétrán...
Vidám ornitológus abükk fán???
a 2028-as hsz.-ben ott van a segítség!
Bükkfütty ?

szoral
Veronica J