Nos, szabad a gazda? :)
Ki az a "személy", akiért Katicika rajong, és a mások agyára megy vele?
A helyes megfejtő 2 kg szilikont kap ajándékba, a Pamela Anderson jóvoltából, és egy hosszú hétvégét a Két mell domd között!
OK!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 05. hétfő 13:07
Törölt felhasználó (7767)
VIP
A gyógyszerem két hétig tart! merthogy az sincs benne a feladványban, hogy másféle gyógyszereid lévén, vonatkozik-e mindenikre a kérdés? Hadd, lejárt ügy, földet rá!
Elküldtem priviben a megfejtést, ha akarod, "közkinccsé" teheted. Ide már csak akkor lépek be, ha a rovat prostituálása - rosszízű-, indulatú és gerincferdüléses kancsalságait értve ezalatt -, megszünik.Csak nehogy a fürdővízzel együtt a csecsemőt is kiloccsintsák...
No akkor, lássuk, mi a megoldás???
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 06. kedd 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 06. kedd 13:59
Törölt felhasználó (7767)
VIP
Elküldtem priviben a megfejtést, ha akarod, "közkinccsé" teheted. Ide már csak akkor lépek be, ha a rovat prostituálása - rosszízű-, indulatú és gerincferdüléses kancsalságait értve ezalatt -, megszünik.Csak nehogy a fürdővízzel együtt a csecsemőt is kiloccsintsák...
kaptam egy aranyos (igazi csöpögős)mailt, amiből ezt kivettem kérdésnek:"Mi a foglalkozása?"
"Gyermekfejlődési és emberi kapcsolatok területén dolgozom társkutatóként."
"egész pontosan mit csinál ezen a területen?"
"Folyamatos kutatási programban veszek részt
laboratóriumban és terepen is.
Dolgozom a Felettesemnek és van már négy(lehet más szám is) kreditem is.
Természetesen a munkámhoz tartozó tevékenység igényli a legtöbb figyelmet az ember-szakmákban
és gyakran dolgozom 14 órát 1 nap.
Ebben a munkában jóval több a kihívás, mint más, "átlagos" foglalkozásoknál. A jutalom inkább a megelégedettség, mint pusztán a pénz".
tehát mi a foglalkozása?
anya. :-)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 07. szerda 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 07. szerda 07:49
kaptam egy aranyos (igazi csöpögős)mailt, amiből ezt kivettem kérdésnek:
"Mi a foglalkozása?"
Természetesen a munkámhoz tartozó tevékenység igényli a legtöbb figyelmet az ember-szakmákban
Ebben a munkában jóval több a kihívás, mint más, "átlagos" foglalkozásoknál. A jutalom inkább a megelégedettség, mint pusztán a pénz".
tehát mi a foglalkozása?
kaptam egy aranyos (igazi csöpögős)mailt, amiből ezt kivettem kérdésnek:"Mi a foglalkozása?"
tehát mi a foglalkozása?
na jó, nem vagyok ám ilyen pengeagyú, csak én is megkaptam a mélt.
Ha rá tud lépni a fülére, akkor valószínűleg le is tudja szopni magát. Erre gondoltál?
akkor rendesen hogy is szól amit home írt?
"Isten éltessen sokáig, a füled érjen bokáig!" Farkad pedig tokáig!
(Ez egy válasz palipali üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 11:05
(Ez egy válasz palipali üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha rá tud lépni a fülére, akkor valószínűleg le is tudja szopni magát. Erre gondoltál?
Csakis így lehet! Az idők során a köszöntés másik fele pedig elkopott valahogy.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 11:08
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
akkor rendesen hogy is szól amit home írt?
a kis cica, mert Ő egy ADMIN! :)))
a -100 napom beváltanám -500 napra! :)))
csak azért nem volt nehéz, mert én is (egy kis szaros gyerek) is meg tudta fejteni??? kapásból tudtam mi a lényeg, aztán mikor láttam a poén feliratot, akkor már elküldtem, de az meg is erősített válaszom helyességében!
pill én tudom! nem az a lényege, hogy az ember egész élete végéig nő a füle és az orra! ebből származik a köszöntés, hogy éljen addig, amíg a füle olyan hosszú nem lesz, hogy az a bokájáig érjen.
észre se vettem ezt a kérdést. mostanában figyelmetlen vagyok! :(
szasz nigga'! csumi csá csokoládés csalamádés csőtészta!
na jó viccet félre téve, szerintem talán az lehet az oka, hogy kedvesünknek a száját pusziljuk, de a rokonoknak csak az arcát, mellyel szintén szeretetet fejezünk ki, de talán ez is jelképezi azt, hogy ez más formában megbyílvánuló szeretet! ez csak tipp!
a nagy és okos Katicika merre van? ő tudná a választ, hisz a kereső csodákra képes! :)))
na jó viccet félre téve, szerintem talán az lehet az oka, hogy kedvesünknek a száját pusziljuk, de a rokonoknak csak az arcát, mellyel szintén szeretetet fejezünk ki, de talán ez is jelképezi azt, hogy ez más formában megbyílvánuló szeretet! ez csak tipp!
a nagy és okos Katicika merre van? ő tudná a választ, hisz a kereső csodákra képes! :)))
sztem állati származásunk csökevénye,megszaglásszuk a falkatársakat...
(csak tipp)
(csak tipp)
A pöcsömet is kedvelem mégse veszem a számba,
bár igaz fizikai akadályai is van.
bár igaz fizikai akadályai is van.