Sziasztok passziv,meleg fiu vagyok szeretném ha alkalmanként valaki meg öklözne,fistelne ,pisi sex is érdekel Bp.ten sajnos helyem nincs
Hi
Pesti Nő,1 kis használatra ,ma Este!!
Pesti Nő,1 kis használatra ,ma Este!!

Sziasztok. Bp-i nőt keresek aki szereti a kötözést,bilincset,mellbimbócsipeszeket,öklözést,kemén- yebb használást,alázást a szexben és igényes nőies alkatú szereti ha domináns a férfi vele és a nagyobb méretet is bírja tövig! Irjál privát levélben.

30 év alatti szubmisszív fiúkat keresek virtuális szolgálatra. skype: dominaeva27
Szolgalányt keresek Pest megyében, kortól és alkattól függetlenül. Fontos, hogy akarj játszani és ne legyenek tabuid, vagy legalábbis kevés. Legyél bevállalós és szolgálatkész, nyitott és perverz. Van itt egyáltalán ilyen bátor nő?
Domináns hölgyet,vagy ilyen hölgytaggal rendelkező párt keresek.
Szolgat keresek alázatot stb kor alkat nem számít nőt ffit párt
Győr környékéről keresek nőt,aki sub hajlamu és kedveli ha használják alázzák.
Sziasztok! Balaton déli parton keresek bárkit aki kedvére használna. Én 54 év 167/55 vékony férfi......
Sziasztok! párt és hölgyet keresek ismerkedni. Siófok és környéke
Csajt keresünk akit használnánk. Főleg puncinyalásra. Bátran lehet írni, kedves aranyos pár vagyunk akik személyesen ismerkednek nem pedig virtuálisan. Nem nagyon levelezgetnénk a minimálison túl, hanem TELEFONON rögtön a csajok egyeztetnek részleteket a személyes találkozás helyszínéről és időpontjáról.
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy párt 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is! smile
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Szevasztok Lenti és környékén keresek szopatható dugható köcsögöt.Kötöznélek kínoználak stb.Szeress szenvedni női fehérneműt szeress viselni.
Szexhintás játékokra keresek hölgyet/párt a hétvégére

Holnap este 21 30 fele valaki Aktiv urat a hösök terèn leszopatna a parkban
domináns személyt keresek akit virtuálisan szolgálnék
Szopatok-nyalatom...........
Helló
VAlóban Használható Hölgyet-ASSzonyt-ribit keresek
Akkár MA ESte is
Hely O.k
VAlóban Használható Hölgyet-ASSzonyt-ribit keresek

Akkár MA ESte is

Sziasztok! Balaton déli part és környékén keresek domináns férfit ,nőt párt. 54 éves 167/55 férfi vagyok
virtuális szolgálatra keresek szubmisszív fiúkat 30 éves korig, skype címem: dominaeva27