Szegeden és vonzáskörzetében keresek bevállalós szubmisszív hölgyeket, akik szeretik a megaláztatást szex közben
Sziasztok ,pisisexre, kikötözés ,ököl sex re keresek aktív fiut Budapesten, én passziv vagyok, heti egy alkalomra akár hosszú távra ,irj ha érdekellek.
Szolgám keresem Pápán....
Sziasztok! Holnap napközben, Zuglóban tudok fogadni lányt, hölgyet, párt! Van jakuzzo, borozgathatunk, beszélgetés, masszás szex lágyan vagy keményen, ahogy kívánod/kívánjátok! Én diplomás, igényes, ápolt és potens harmincas pasi vagyok, 18/4 borotvált intimmel. Hozzád/hozzátok is mehetek, ha úgy kényelmesebb! Képeim vannak itt fent, értelmes jelentkezőknek, unom már a sok levelezgető kamu keresőt!
Írjatok, de csak ha HOLNAP tényleg akartok is szexet, egyébként ne raboljuk egymás idejét!
Írjatok, de csak ha HOLNAP tényleg akartok is szexet, egyébként ne raboljuk egymás idejét!
Sziasztok! Bp-i szub nő feleség van itt aki a használós alázós szexet szereti? Nem hétköznapi szexet!
Mai vagy holnapi estémet megosztanám tatabányai, esetleg környéki hölggyel, lánnyal. Beszélgetünk, iszogatunk, a többi majd alakul.....
Privátban várom a visszajelzést! Köszönöm! Mindenkinek jó társkeresést!

Sziasztok! Balaton déli part és környékén szívesen szolgálnék,bármi érdekel.Én 54 év 168/55 férfi vagyok.
Sziasztok! Balaton déli part és környékén szívesen szolgálnék,bármi érdekel.Én 54 év 168/55 férfi vagyok.
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy párt 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is! smile
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot. DE VAN KINT KÉPEM AZ ADATLAPOMON! Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot. DE VAN KINT KÉPEM AZ ADATLAPOMON! Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Szevasztok zalai kötözni való sex szolgát keresek Lenti és környékén.Pasit dugnék szopatnék stb.
Bdsm ben jártas pár házibaràtja lennék!
Sziasztok! Hellyel rendelkező játszótársat keresnénk ma estére!

Sziasztok!!! Kiprobálnám a cuckold felállást , egy szimpatikus párral.....40 helyes fiatalember vagyok....
Sziasztok! 20 éves sportos fiúként keresek nőt vagy párt camra. Ha érdekel írj.

Pàrosunk fèrfitagja perverz pàrnak kölcsönadható.
hi
Keményen szopatható-használható Pesti nő
MA ESti kalandra
Keményen szopatható-használható Pesti nő
MA ESti kalandra

Sziasztok! Nekem nagyon bejon ha alarendelt vagyok akar ferfinak akar nonek. Valaki szivesen betorne szegeden?
e-mail: barneybi@mail.com
Csak beszelgetes is szoba johet.
e-mail: barneybi@mail.com
Csak beszelgetes is szoba johet.

Virtualisan szeretnek szolgalni
Sziasztok!
Március 23-ai hétvégét Demjénben töltjuk. Kölcsönös szimpátia esetén szívesen ismerkednénk.
Válaszokat privátban légy szíves.
L&M
Március 23-ai hétvégét Demjénben töltjuk. Kölcsönös szimpátia esetén szívesen ismerkednénk.
Válaszokat privátban légy szíves.
L&M