Ma estére keresek, Tatabánya vagy környékén élő hölgyet, kellemes időtöltésre. Beszélgetés, iszogatás, a többi majd alakul, ha....
Kérlek, privátban jelezz vissza! Mindenkinek szép napot és sikeres keresést!

Ki próbálnám a pisi sexet....Férfitól...Nőtől egyaránt....Eger-Miskolc
Sziasztok!!! Napközben pároknak végignézném szeretkezésüket,kérésükre beszállok 3 - iknak .....sok mindenre nyitott 40 - es nős helyes fiatalember vagyok....Bp és környéke..
Egy ilyen buli jo lehet! Csatlakoznek en is! (Felesegem pedig nezokent)
(Ez egy válasz gyapi1234 üzenetére (2018. 04. 01. vasárnap 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 01. vasárnap 09:11

Budapesten keresek olyan lánybulit, ahol egy domina keményen kezelésbe venne és a lányok minden kívánságát teljesíteni kell. 50-es férfi vagyok, sub tapasztalattal. Privátban keress, jövő hét csütörtök, péntek este ráérek.
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is! smile
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot. DE VAN KINT KÉPEM AZ ADATLAPOMON! Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot. DE VAN KINT KÉPEM AZ ADATLAPOMON! Kamu képkéregetők kíméljenek!
Budapesten keresek olyan lánybulit, ahol egy domina keményen kezelésbe venne és a lányok minden kívánságát teljesíteni kell. 50-es férfi vagyok, sub tapasztalattal. Privátban keress, jövő hét csütörtök, péntek este ráérek.
Szevasztok Lenti és környékén keresek mazo pasit. Uni aktív potens vagyok kötözés stb.ferry60@euromail.hu
Mazo passzív pasi keres szex kalandot!
Sziasztok. Valaki(k) Tatán vagy a környékén egy kis huncutság ?

Sziasztok! Somogy Balaton déli part ,valaki valakik akiket szolgálhatnék.Bármi érdekel.én 54 év 167/55 férfi...
Sziasztok! 20 éves sportos fiúként keresek nőt vagy párt camra. Ha érdekel írj.

Sziasztok! 20 éves sportos fiúként keresek nőt vagy párt camra. Ha érdekel írj.

Valakinek lenne kedve ma megdugni egy 18 éves srácot ?

Sziasztok. Valaki(k) Tatán/a környéken ?
Akármilyen fétis szóba jöhet

Szub nőt keresek, szopatásra, fenekelésre, anál szexre, lábszexre, handjobra!
Szevasztok zalai kötőzhető szolgát keresek pasi légy és engedelmes!
Holnap (03,25) keresem a Partnerem Tatán

Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy párt 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is! smile
Sziasztok.Ma valaki Tatán ? Szívesen ismerkednék akárkivel

Perverz pàr hölgytagjànak nyalószolgàja lennék!