Jatekokra keresek part not ffit kor alkat nem szamit
Sziasztok. Veszprém megyében, Sümegen lakom 23éves passzív srác vagyok.
Kecskeméti párt keresek
Alaznek kikotlek pisilnelek stb kor alkat nem szamitffit psrt not haziszolga is erdekel
Sziasztok alaznek kinoznek elfenekelnelep pisilnelek kikotnelek part not bi ffit homot noi fehernemus ffit is
Sziasztok. Tatán/környékén keresnék olyan Hölgyet,Párt,Urat aki bevezetne a BDSM világába
18/176/95 F

Sziasztok Bp.ten keresek fiút ,férfit aki kikötözne ,belém pisilne, öklözné a lukam, kikötözne, én meleg srác vagyok jól fistelhetö 40/165/63 ,passziv, minden jóba benne vagyok ,hely kell.
Uraim és Hölgyeim , ...Zalaegerszegen keresnék olyan partnert aki szeretne egy nagyon igényes házibarát ,...utazni is tudok
Nőt párt keresek ahol szeretik ha határozottan bánok velük
Domináns nőt keresek aki póràzt rakna ràm és mindenét jó alaposan nyalatná velem.Le-szàmba pisilne.
Sziasztok ! Szívesen szolgálnék ,Balaton déli part előny,én 54 év 168/55 vékony bevállalós férfi.
virtuális szolgálatra keresek szubmisszív fiúkat 30 éves korig, skype címem: dominaeva27
Szia.Engem érdekel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 04. 05. csütörtök 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 05. csütörtök 08:05

Törölt felhasználó (2392472)

Domináns férfit keresek hosszútávra.
Utazni tudok
Utazni tudok
Nyiregyen
keresnem kemenykezu Dominam.
keresnem kemenykezu Dominam.
Domináns férfit keresek hosszútávra.
Utazni tudok
Utazni tudok
Sziasztok! A következő hetekben napközbeni szabadidővel keresek egy csinos, bevállalós lányt, hölgyet, párt, akikkel kényeztethetjük egymást. Április 13-15, valamint 19-22 között pedig akár folyamatosan nálam alhattok zuglói otthonomban. Borozgatás, beszélgetés, jakuzzi, masszázs, sok szex, így tervezném a programot, ha lesz jelentkező. Én diplomás, igényes, jóképűnek tartott harmincas pasi vagyok, 18/4 borotvált, potens intimmel. Képet akkor tudok mutatni, ha én is láthatlak. Írjatok!
Kell nekünk egy olyan csaj, aki rendesen tud puncit nyalni. Írj nekünk, ha kipróbálnád mennyire vagy jó.
Sziasztok. Bp-i nőt keresek aki domináns férfit keres nagyobb farokkal 22-es és szereti a használós alázós szexet baszásokat szopatásokat és bevállalós igényes nő!