Perverz pár nyalószolgája lennék!
Sziasztok!
Várnám hogy ki milyen fantáziával állna elő ha meg kellene baszni
a legjobban tetsző meg is csinálhatja!
Várnám hogy ki milyen fantáziával állna elő ha meg kellene baszni

Sziasztok!
Szívesen lennék egy nő vagy pár játékszere.
Akár szexmentesen is, de nem erotikamentesen.
Nem vérbeli, kegyetlen, lelketlen dominát vagy párt keresek, hanem olyan helyzeteket, ahol megőrizhetem a méltóságom, de érezhetően én lennék alárendelt szerepben. Pár esetén a férfitől is elfogadom az uralkodást és az irányítást és igény esetén orálisan is a kedvére teszek. További infók rólam és a vágyaimról a társkeresős adatlapomon.
Szívesen lennék egy nő vagy pár játékszere.
Akár szexmentesen is, de nem erotikamentesen.
Nem vérbeli, kegyetlen, lelketlen dominát vagy párt keresek, hanem olyan helyzeteket, ahol megőrizhetem a méltóságom, de érezhetően én lennék alárendelt szerepben. Pár esetén a férfitől is elfogadom az uralkodást és az irányítást és igény esetén orálisan is a kedvére teszek. További infók rólam és a vágyaimról a társkeresős adatlapomon.
Sziasztok!
Olyan Hölgyeket keresek aki fantáziáltak róla, vagy akár már próbálták is milyen egy férfit műpénisszel kielégíteni. Nekem volt már ilyen élményem és nagyon szeretném ismét átélni. Írj rám bátran, jó fej vagyok és helyem is van
További szép napot! ui .:ne felejts el írni
Olyan Hölgyeket keresek aki fantáziáltak róla, vagy akár már próbálták is milyen egy férfit műpénisszel kielégíteni. Nekem volt már ilyen élményem és nagyon szeretném ismét átélni. Írj rám bátran, jó fej vagyok és helyem is van

További szép napot! ui .:ne felejts el írni

Sziasztok! Balaton déli part környékén szívesen állnék szolgálatodra én 54 év 168/58 egyedül álló férfi.
Sziasztok! párt és hölgyet keresek siófok és környékén.
30 év alatti szubmisszív fiúkat keresek virtuális szolgálatra. skype: dominaeva27
Hi
Pesten V. Környékéről keresek VALóban keményebb sexet kereső-kedvelő Nőt
használat,alázás....
Pesten V. Környékéről keresek VALóban keményebb sexet kereső-kedvelő Nőt
használat,alázás....

Kecskeméti párt keresek
Sziasztok. Veszprém megyében, Sümegen lakom 23éves srác vagyok.
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is! smile
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot. DE VAN KINT KÉPEM AZ ADATLAPOMON! Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot. DE VAN KINT KÉPEM AZ ADATLAPOMON! Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!

sziasztok
én chatszexben szeretem a bdsm-et . alkalmam még nem volt kipróbálni

sziasztok
én chatszexben szeretem a bdsm-et . alkalmam még nem volt kipróbálni

Csoportos gladiátoros szerep játékon részt vennék ki
követve a baszó padon. Aktív dont keresek . Táv nem gond 40-60 méretben nincs korlát.
filmes jelenet is érdekkel.
követve a baszó padon. Aktív dont keresek . Táv nem gond 40-60 méretben nincs korlát.

Fiatal, duci bisex srác keres partnereket. Lányokat-fiúkat egyaránt,párokhoz is szívesen csatlakozok!!! írj bátran mindent meg tudunk beszélni

Perverz pàr házi szexszolgàja lennèk!!!
Ma este veszprem Keszthely Ajka közelében ! Van meg valaki aktív ? Írjatok
20 éves,sportos hetero fiatal srácként keresek nőt skype-ra, esetleg találkára,aki szereti a submissive srácokat.

Sziasztok!Veszprém megyében szopatok!Párok,hölgyek,pasik!
Sziasztok! Balaton déli parton és környékén mindenre nyitott sub férfi vagyok én 55 év 168/58.Szívesen szolgálnék