Alazatos szolgar keresek a hetenn delelozre utazni is tudok ozd + 50 km
Sziasztok!
Ma ráérő domina Hölgyet keresek straponnal, vagy vibrátorral aki kiélné rajtam perverz vágyait. Helyem nekem is van!
Írj bátran, találkozzunk MA !
Ma ráérő domina Hölgyet keresek straponnal, vagy vibrátorral aki kiélné rajtam perverz vágyait. Helyem nekem is van!
Írj bátran, találkozzunk MA !
Sziasztok. Veszprém megyében, Sümegen lakom 23éves srác vagyok.
Perverz urat keresek
Jatekokra keresek ffi not part kor alkat nem szamit
Szolgat kereseek a hetenn delelotre
Írtam...!!!!
(Ez egy válasz Szukakutya96 üzenetére (2018. 05. 11. péntek 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 11. péntek 12:45

Extrèm bizarr szexhez keresünk párommal olyan pasit aki segítene a hölgynek ezt megvalósítani. Gyerekek,gèp előtt maszturbálók,idióták ne raboljátok az időnket. Arcos kèpet úgy sem küldünk,sokáig nem levelezgetünk... Valós pasit keresünk!
Budapesten vagyunk...nem utazgatunk..
meglepi1996@gmail.com
meglepi1996@gmail.com
30 év alatti szubmisszív fiúkat keresek virtuális szolgálatra. skype: dominaeva27
Budapesti jó megjelenésű férfiként, KERESEK, szintén Budapesti HÖLGYET, akit izgat az erényöv hordatás és szívesen lenne kulcsőrző!
CSAK KOMOLY, VALÓS SZÁNDÉKÚ hölgyek leveleit várom, e-mail címmel!
Köszönöm!
CSAK KOMOLY, VALÓS SZÁNDÉKÚ hölgyek leveleit várom, e-mail címmel!
Köszönöm!
Extrèm bizarr szexhez keresünk párommal olyan pasit aki segítene a hölgynek ezt megvalósítani. Gyerekek,gèp előtt maszturbálók,idióták ne raboljátok az időnket. Arcos kèpet úgy sem küldünk,sokáig nem levelezgetünk... Valós pasit keresünk!
meglepi1996@gmail.com
meglepi1996@gmail.com
Sziasztok! Intelligens keretek közötti erőszakos szexjátékra keresek egyedülálló hölgyeket, lányokat, akiknek puncija van.
Tágítás, anális játékok, pisi, vesszőzés, verés, hajhúzás, csúnya beszéd, különféle szerepjátékok.
Valós vagyok. Ha van fotód és rám írsz telószámmal együtt, úgy fel tudjuk gyorsítani a találkozót és a kapcsolatteremtést!
Tágítás, anális játékok, pisi, vesszőzés, verés, hajhúzás, csúnya beszéd, különféle szerepjátékok.
Valós vagyok. Ha van fotód és rám írsz telószámmal együtt, úgy fel tudjuk gyorsítani a találkozót és a kapcsolatteremtést!
Szolgat alazhatot elfenekellek jatekokra keresek hetfo 8-12 kozozz pentekig
Domináns pasi keresi szolgalelkű hölgypartnerét, mindenféle mocskos, perverz játékra, intelligens, kulturált keretek között.

Szolgat illalaznek stb keresek helyed legyen ozd kornyekenn van helyem
Kis szolgalányt keresek Tatabánya és környékén...
Sziasztok!Zoli vagyok 50 éves biszex passzív sub ,mazo pasi. Szívesen venném ha használnának,szadiznának. Here szadi,fist,cbt,pisi stb.erre keresek domináns lányt,párt vagy aktív pasit.
Szegeden és környékén
Hölgyek kortól és kinézettől függetlenül ha szeretnétek egy szex szolgát írjatok!
Pároknál is szívesen vállalnám a szolga szerepet!

Hölgyek kortól és kinézettől függetlenül ha szeretnétek egy szex szolgát írjatok!
Pároknál is szívesen vállalnám a szolga szerepet!
Úrnőm szolgálnám. Lábimádó vagyok. Skype nevem: skyszabolcs
Sziasztok.Olyan hölgyet vagy párt keresek aki bevezten a bdsm világába teljesen szűz vagyok ezen a téren.
Kikötözésre, pisi sexre Fistre keresek aktiv pasit Budapesten