Szolgalányt keresek ma, budapesten, brutális fenekelésre!
Hely és eszközök adottak a belvárosban... írj!
Vagy valami...
Hely és eszközök adottak a belvárosban... írj!

Sziasztok ,fisteltetném magam,kikötözés,pisi ,minden jóba benne vagyok ,Budapesten keresek srácot,férfit akinek van hrlye heti egy alkalom akár hosszu távon
Perverz pàr hàzibarátja nyalószolgája,szexszolgája lennèk.Más pàroknak is kölcsön adhatnak!
Pesten V. környékén keresek VALÓban használható Nőt
hely O.k

hely O.k
Sziasztok. Veszprém megyében, Sümegen lakom 23éves srác vagyok.
Sziasztok.Olyan hölgyet vagy párt keresek aki beveztene a bdsm világába.
Úrnőm szolgálnám. 29 éves lábimádó szolga vagyok. Skype nevem: skyszabolcs
Alázattal,
Footloverguy
Alázattal,
Footloverguy
Szegeden és környékén smile
Hölgyek kortól és kinézettől függetlenül ha szeretnétek egy szex szolgát írjatok!
Pároknál is szívesen vállalnám a szolga szerepet!
Hölgyek kortól és kinézettől függetlenül ha szeretnétek egy szex szolgát írjatok!
Pároknál is szívesen vállalnám a szolga szerepet!
Nőkkel bánnék keménykezűen, erőszakos szexjátékokkal fűszerezett együttlétre keresek.
virtuális szolgálatra keresek szubmisszív fiúkat 30 éves korig, skype címem: dominaeva27
Domináns pasi vagyok de abból a fajtából, akinél nem azt jelenti a dominancia hogy péppé ver egy nőt és azt hiszi ő most egy Dom.. ..Mert úgy gondolom, egy Férfi kezében(is) határtalan más lehetőség is van erre !! Inkább a NŐ gyönyörét és akaratát szem előtt tartva, annak határait ismerve, feszegetve próbálja kihozni a legtöbbet a lehetőségből..
Inkább a lelki, pszichológiai, szexuális része vonz és semmikép nem a cél nélküli, üres brutalitás vagy a nagyon durva fájdalomokozás ..
Hosszabb távon gondolkodom...és nem akárkit keresek, csak azt az egyet akivel meg van az a bizonyos rezgés, közös hang, elképzelés .
Fontos emellett az intelligencia (a szex nálam az agyban kezdődik) és a szexuális kultúra is... nem dugni akarok...a CSODÁT keresem, amit egymás fantáziájából meríthetünk és élhetünk meg, egymás akaratát tiszteletben tartva...Tehát, nem numera vadász vagyok, nem egy kóbor numerát keresek..
Hiszek a kommunikáció erejében!! Ha már levélben nem találjuk meg a hangot...és nem tudunk egymásra hangolódni...nem tudjuk megmozgatni egymás fantáziáját, személyesen sem lesz jobb...Kár erőltetni !
2 szavas levelekkel ne fáraszd, ne gyötörd magad, nem egymást keressük...
A hitetlenkedő kisstílű levelek sem a kedvenceim, viszont legyen humorérzéked, mert ez szorosan kapcsolódik az intelligenciához (is) ...És a kapcsolatot is jobbá, szebbé, érdekesebbé teszi !
Az érdeklődési körben csak azokat jelöltem, ami biztos hogy vonz vagy tetszik...a többit alaphelyzetben hagytam.
A többi úgy gondolom partner függő ?! Mit tudunk kihozni egymásból és tudunk e élni megfelelően az adott lehetőséggel ?!
Inkább a lelki, pszichológiai, szexuális része vonz és semmikép nem a cél nélküli, üres brutalitás vagy a nagyon durva fájdalomokozás ..
Hosszabb távon gondolkodom...és nem akárkit keresek, csak azt az egyet akivel meg van az a bizonyos rezgés, közös hang, elképzelés .
Fontos emellett az intelligencia (a szex nálam az agyban kezdődik) és a szexuális kultúra is... nem dugni akarok...a CSODÁT keresem, amit egymás fantáziájából meríthetünk és élhetünk meg, egymás akaratát tiszteletben tartva...Tehát, nem numera vadász vagyok, nem egy kóbor numerát keresek..
Hiszek a kommunikáció erejében!! Ha már levélben nem találjuk meg a hangot...és nem tudunk egymásra hangolódni...nem tudjuk megmozgatni egymás fantáziáját, személyesen sem lesz jobb...Kár erőltetni !
2 szavas levelekkel ne fáraszd, ne gyötörd magad, nem egymást keressük...
A hitetlenkedő kisstílű levelek sem a kedvenceim, viszont legyen humorérzéked, mert ez szorosan kapcsolódik az intelligenciához (is) ...És a kapcsolatot is jobbá, szebbé, érdekesebbé teszi !
Az érdeklődési körben csak azokat jelöltem, ami biztos hogy vonz vagy tetszik...a többit alaphelyzetben hagytam.
A többi úgy gondolom partner függő ?! Mit tudunk kihozni egymásból és tudunk e élni megfelelően az adott lehetőséggel ?!
BDSM-ben jártas párt keresünk. Most ismerkedünk a témával.
Győr környékéről ismerkednék nővel akit izgat a nem átlagos szex.
Sziasztok. Veszprém megyében, Sümegen lakom 23éves srác vagyok.
Sziasztok! Balatonon hölgy vagy pár aki ismerkedne?
Lenti kk pervi bi homo pasi?idos is
Szolgat keresek alaznek is stb
Perverz pàr nyalószolgàja lennék!
Pórazon vagy làncon.Szex előtt,közben,utàn kellene a hölgyet nyalnom.Pisilès utàn is,illetve szàmba is pisilhetne!Izgatna ha màs pàrnak kölcsönadnàtok!
Pórazon vagy làncon.Szex előtt,közben,utàn kellene a hölgyet nyalnom.Pisilès utàn is,illetve szàmba is pisilhetne!Izgatna ha màs pàrnak kölcsönadnàtok!
Jatekokra keresek szolgat alaznek is kinozoki s lepisillek kikotlek stb kor alkat nem szamit ffit not part
Hölgyeket keresek.