Sziasztok!
Írtam levelet! (Ez egy válasz Fairtex üzenetére (2023. 08. 05. szombat 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 05. szombat 07:07
Írtam levelet! (Ez egy válasz Fairtex üzenetére (2023. 08. 05. szombat 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)

12.-e szombat estére keresnénk kecskeméten párommal (fiatal nagy cici popsi ) fiatal sportos mindenre nyitott szőrtelen bi uni lehetőleg kicsit sub férfit kis afterpartyra
Sziasztok! Jövő héten bár melyik nap találkoznék hölgyekkel v házaspárral, Debrecen és környékén. 18 töl 60 éves korig.
Az üzeneteket privátba kérném, elérhetőséget is adjatok hogy fel tudjam venni a kapcsolatot! Szeresd a BDSM dolgokat!
Az üzeneteket privátba kérném, elérhetőséget is adjatok hogy fel tudjam venni a kapcsolatot! Szeresd a BDSM dolgokat!
Kecskeméten használnék fiatal, vékony sub-olható lányt.
Nem a legdurvább verzióra. Alárendeltség, szolgálatkészség, fenekelés, punci és cici pofozás és persze kemény szex.
Ezt társíthatjuk szerepjátékkal is, hetero alapon nyitott vagyok az egyéni vágyakra is.
Ha tudsz utazni, akkor várlak egy megbeszélt időpontban.
Adatlapom olvassátok légyszi mielőtt írtok.
Üzenetben keressetek!
Nem a legdurvább verzióra. Alárendeltség, szolgálatkészség, fenekelés, punci és cici pofozás és persze kemény szex.
Ezt társíthatjuk szerepjátékkal is, hetero alapon nyitott vagyok az egyéni vágyakra is.
Ha tudsz utazni, akkor várlak egy megbeszélt időpontban.
Adatlapom olvassátok légyszi mielőtt írtok.

Bevállalós megbízható fiatal sub mazo lányt keresek fistingre békés megye és környéke
Intelligens, nyitott párral ismerkednék Sopronban.., akár hosszabb távra. (Privát üzit írjatok inkább.)
Kár ide írni akár mit is! Nincsen itt senki!
Shibarihoz keresek Nőt, pàrt.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Straponos jatekokra nyitott Holgyet keresek Budapesten. Tapasztalatom van ezen a teren. Irj batran!
Üdvözletem! Csicskát, alázást, fétiseket, faszkínzást kedvelő Nőt, Barátnőket keresek. Szinte minden jöhet! Részletesebb infókért olvasd adatlapom! Illetve Privát üzenetben keressenek!
Bp-i 40-és férfiként keresek hasonlóan Bp-i férfit, akinek kiverném a farkát lóbalzsamos krémmel.
Élvezésig verném, miközben elviselhetetlenül égetné a farkadat, én meg élvezném a szenvedésedet.
Minél nehezebben élvezel el, annál tovább tart.
Előnyt jelentene ha egy pár hölgy tagja előtt előtt tenném ezt a cuckold férjével, és mindketten jót szórakoznánk.
Fényképes jelentkezést várok.
Élvezésig verném, miközben elviselhetetlenül égetné a farkadat, én meg élvezném a szenvedésedet.
Minél nehezebben élvezel el, annál tovább tart.
Előnyt jelentene ha egy pár hölgy tagja előtt előtt tenném ezt a cuckold férjével, és mindketten jót szórakoznánk.
Fényképes jelentkezést várok.
12.-e szombat estére keresnénk kecskeméten párommal (fiatal nagy cici popsi ) fiatal sportos mindenre nyitott szőrtelen bi uni lehetőleg kicsit sub férfit kis afterpartyra
igen csak az ismerkedés félbemaradt gondolom nem volt komoly a szándék pedig sub vagyok és nem írtál vissza
(Ez egy válasz Fairtex üzenetére (2023. 08. 08. kedd 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 08. kedd 10:37

Uhh, jövő héten otthon leszek, szívesen állok (érdekel/fekszem)
rendelkezésre!
(Ez egy válasz mazo üzenetére (2023. 08. 06. vasárnap 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Esztergom és környékén keresek valakit,aki elverné a seggem.
Sziasztok , tud valaki berendezett bdsm buvóhelyet ?
sub férfi várja hogy alázzák ! no tabu imádom a szex minden formáját ! Keress bátran perverz vágyaiddal is !
Szinte minden mocskos, extrém dologra kaphatóan keresek partnereket! Lehet szó bármiről, meghallgatom! Adatlapon bővebb infókat kaphat. Kizárólag privát üzenetben keressenek!
Sziasztok!
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben
Ki próbálnám a pisit, egy igényes lánnyal illetve párral, még nem volt benne részem
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben
Ki próbálnám a pisit, egy igényes lánnyal illetve párral, még nem volt benne részem
Nyíregyházán idősebb domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.