Sziasztok! 36 éves lábimádó hetero férfi vagyok. Imádom a Nők lábát kényeztetni. Olyan Nőt keresek, aki szereti és megengedi, hogy a lábát, lábujjait, talpát kényeztessem: masszírozzam, puszilgassam, nyalogassam, szagolgassam. Lehetsz mezítláb, zokniban, nejlonzokniban vagy harisnyában is. Munka vagy sportolás után elfáradt, picit leizzadt szagos lábat is szívesen kényeztetek. Debrecenben lakom!
sziasztok! Párt vagy csajszit keresek holnap estére budapesten, akinél alhatnék.
Domináns férfit, nőt keresek
Sziasztok! Olyan Nőt keresek Debrecenben, aki nekem adná a használt egy vagy több napig hordott tangabugyiját. Cserébe természetben tudok fizetni. Szubmisszív vagyok megalázhatsz nyugodtan a kedvenc módszereddel. Kényszernyalatás, anális játékok, lábimádat, fenekelés, szolgaság ,csicskáztatás stb. Ahogy akarod úgy kényeztetnélek és nem kellene viszonoznod csak élveznéd, hogy megalázhatsz. Írj és megbeszéljük. Privát üzenetet várok.

Kötözhetnélek kínoználak,köcsögöm lehetnél Lenti és környéke.
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy párt 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is! smile
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot. DE VAN KINT KÉPEM AZ ADATLAPOMON! Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot. DE VAN KINT KÉPEM AZ ADATLAPOMON! Kamu képkéregetők kíméljenek!
Nőt párt bi ffit keresek játékokra kor alkat nem számít imádok alazni kínoz I urad parancsoló lennék stb
Ma, holnap esetleg hétfő estére keresek, Tatabánya vagy környéki Hölgyet, kellemes időtöltésre. Nem csak szexre, hanem jó beszélgetésre, szórakozásra, iszogatásra.
Kérlek privátban jelezz vissza! Mindenkinek jó keresést!

Perverz házibarát lennék!
Sziasztok! Szubmisszív csajt keresek Kecskeméten. (többi privát) Írj!
Sziasztok. 23éves Veszprém megyei (Sümeg) passzívként keresem Úrnőmet Uramat akit alázattal szolgálhatnék.
Balaton déli part és környékén szívesen szolgálnék....... Én 54 év 167/55 átlagos férfi.
Sziasztok. Veszprém megyében lakom Sümegen, 23éves használható passzív srác vagyok.
Ma vagy holnap estére keresek, Tatabánya vagy környéki Hölgyet, kellemes időtöltésre. Nem csak szexre, hanem jó beszélgetésre, szórakozásra. Kérlek privátban jelezz vissza! Mindenkinek jó keresést!
Sziasztok. 23éves Veszprém megyei (Sümeg) passzívként keresem Úrnőmet Uramat akit alázattal szolgálhatnék.
sziasztok , Zala megyei pasiként keresem partnerem akit kiszolgálhatok !
18 éves srác vagyok. Pest, sülysáp és környékéről keresek srácot/nőket/párokat! Privátba többi részlet!
Kérlek csak olyanok írjanak, akik rendelkeznek képpel!

Sziasztok. Makó Szeged közt szolgál ék!
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy párt 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is! smile
Sziasztok! Ma estére keresünk igényes párokat illetve potens fiúkat szabadidőnk kellemes eltöltésére!
Helyünk van!
Helyünk van!