Kecskeméti párt keresek
A högytagunk szívesen ķiprobálna egy többes BDSM et!
Válaszok privátban!
Válaszok privátban!
Egy mindenre nyitott nőt keresek perverz játékokhoz,esetleg párt. Kedveld a nem megszokott dolgokat. Polgár,Tiszavasvári. Írj a hanjob@freemail.hu címre.
Sziasztok! Ma valaki valami jo program?
csak bp

Sziasztok! Perverz, szadista lánnyal, hölgyel vagy párral ismerkednék. Párnál előny de nem feltétel ha a férfi aktív bi.
Szombathelyen valaki?
Kedves Hölgyek!
Vastag méretem félelmet kelt a lányokban ha análról van szó, így még soha nem tudtam ebben a formában szexelni.(próbálkozások voltak). Szerintem megfelelő előkészítéssel lassan fájdalommentesen lehet csinálni, de ehhez nem nagyon találok megfelelő partnert. Keresek olyan hölgyet aki szereti, vagy szeretné kipróbálni a szex ezen formáját. Kor nem inkább az alkat számít, normál, vékony, sportos alkat vonz.
Írj bátran ismerkedjünk!
További szép napot!
Vastag méretem félelmet kelt a lányokban ha análról van szó, így még soha nem tudtam ebben a formában szexelni.(próbálkozások voltak). Szerintem megfelelő előkészítéssel lassan fájdalommentesen lehet csinálni, de ehhez nem nagyon találok megfelelő partnert. Keresek olyan hölgyet aki szereti, vagy szeretné kipróbálni a szex ezen formáját. Kor nem inkább az alkat számít, normál, vékony, sportos alkat vonz.
Írj bátran ismerkedjünk!
További szép napot!
Hétvégi szexre hölgyek vagy akár párok alkalmi vagy tartós partnere/szexbarátja lennék akár extrémebb elképzelés alapján is..Duci,telt alkat előny,de nem feltétel!!Esetleges jelentkezést belső elvélben ha lehetne!
keres...
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 18. kedd 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 18. kedd 21:33
Törölt felhasználó (186355)

NO,
Pesten vaalaki? csajok
Pesten vaalaki? csajok
Sziasztok! Hellyel rendelkező szexpartnereket keresünk ma estére!
Lekötözhető pasit keresek.gátlástalan,spermaimádó...stb cd vagyok.
Budapesti hölgy személyében erényöv kulcsőrzőt keresek! Kérem csak hölgyek jelentkezzenek és akik komolyan is gondolják! Köszönöm!
Privát üzenetben várom a jelentkezőket!
Privát üzenetben várom a jelentkezőket!
Hello
MOst Pesten NŐ aki szeretné hogy helyre tegyék.?
MOst Pesten NŐ aki szeretné hogy helyre tegyék.?

Szia! Egri pasi ismerkedne gátlások nélkül. Imádom a nőket a tenyeremen hordozni, de a kemény bánásmód sem hagy hidegen.
Megismernélek.
A végletek embere vagyok, szexmániás, perverz, mégis tiszta és nemes lelkű.
Valódi izgalmakat akarok átélni és élvezni az életet korlátok, szabályok nélkül,
nem pedig olyan unalmasan, siváran, ahogy ma az emberek élnek. Élni vágyom!
Képek rólam:
http://p.coldline.hu/2017/07/25/2597719-20170725-5TUTiD.jpg
http://p.coldline.hu/2017/07/25/2597720-20170725-7U3FhZ.jpg
Megismernélek.
Valódi izgalmakat akarok átélni és élvezni az életet korlátok, szabályok nélkül,
Képek rólam:
http://p.coldline.hu/2017/07/25/2597719-20170725-5TUTiD.jpg
http://p.coldline.hu/2017/07/25/2597720-20170725-7U3FhZ.jpg
Kecskeméti párt keresek enyhe fenekelésre mazó vagyok
Olyan hölgyet keresek akit érdekel a ruined orgasm. Cserébe nyalást, egyebet vállalok, írj és megbeszéljük!
Egészen jól felszerelt jàtszószobàval rendelkezek!Párok,nők igènybe vehetik!Gyöngyös mellett vagyok.
Sziasztok! Lànyt vagy pàrt keresek minden különleges jóra!
csak bp

Szia! Egri pasi ismerkedne gátlások nélkül. Imádom a nőket a tenyeremen hordozni, de a kemény bánásmód sem hagy hidegen.
Megismernélek.

Megismernélek.

Dominàns nővel,vagy pàrral ismerkednèk!