Szegedi duci pasi keresi szexpartnerét ! Hölgyek vagy párok jelentkezését várom KORTÓL (18-80 év) és ALKATTÓL (40-160 kg) függetlenül ! Idősebb hölgyet (hölgyeket is szívesen kényeztetnék !
Sub mazo csajt keresek!!!!
Sziasztok!
Olyan Budapesti igényes, megbízható hölgyet keresek, akit izgat a férfi erényöv hordatása és komolyan is gondolja a dolgot!!!
Rólam röviden annyit, hogy egy 34 éves, Bp-i, jó megjelenésű, sportos, férfi vagyok.
A többit üzenetben illetve személyesen!
Üzenetben várom a leveleket! Köszi!
Várom a leveleket!
Olyan Budapesti igényes, megbízható hölgyet keresek, akit izgat a férfi erényöv hordatása és komolyan is gondolja a dolgot!!!
Rólam röviden annyit, hogy egy 34 éves, Bp-i, jó megjelenésű, sportos, férfi vagyok.
A többit üzenetben illetve személyesen!
Üzenetben várom a leveleket! Köszi!
Várom a leveleket!
Valaki?????
Lenti és környékén kit kötözhetek meg pasit keresek.Kötözve hangszerként kezelném a tested !!!
Szegedi duci pasi keresi szexpartnerét ! Hölgyek vagy párok jelentkezését várom KORTÓL (18-80 év) és ALKATTÓL (40-160 kg) függetlenül ! Idősebb hölgyet (hölgyeket is szívesen kényeztetnék !
Zala-Somogy-Vas megyéből keresek perverz, sub és bi hajlamú lányt max 28 éves korig! Esetleg ha van gazdád vele is szivesen látlak. Nekem is van használható sub ribancom, amit szívesen kölcsön adok, nevelés, móresre tanítás céljából! Kizárólag ff heteró, nő bi alapon. Szoló férfit nem!!!!!!!!

Szevasztok Lenti és környékén kit kötözhetek meg? Dugnálak szopatnálak,szopnálak.Testedet hangszerként kezelném pasi vagyok ,pasit keresek!
Biszex (passzív) duci pasi keres szexpartnert (szexpartnereket), kortól és nemtől függetlenül. Szeged és környéke!
Szexben nincs határ, ha te is így gondolod írj üzit!
Szexben nincs határ, ha te is így gondolod írj üzit!
Helló
Több napos "játékra" keresek hölgyet a héten!
Hely o.k
Használat több napon át.
Több napos "játékra" keresek hölgyet a héten!
Hely o.k

Használat több napon át.

Szevasztok Lenti és környéke ???
Szevasztok Lenti és környékén kit kötözhetek meg? Dugnálak szopatnálak,szopnálak.Testedet hangszerként kezelném pasi vagyok ,pasit keresek!
BDSM-ben tapasztalt, idős, aktív urakat keresek.
sziasztok Pesten keresnék egy párt vagy hölgyet ma estére helyem van 28 é srác vagyok
Soproni nagyon vékony kis mellű lányt keresek akivel dugnánk egymást válogatott módszerekkel.
Sziasztok. 36 éves,nem független,sokmindenre nyitott,perverz dolgokat kedvelő pasi vagyok. Hasonló gondolkodásu,szintén bevállalós,perverz partnert keresek titkos kapcsolatra. Ne legyen tabu. Polgár-Tiszavasvári,esetleg Hajdúnánás. Maximális diszkréció elvárt,s persze adott. Írj a hanjob@freemail.hu címre,s meglátjuk hogy mi alakul.
BDSM területén jártas, vagy azt kipróbálni vágyó hölgyet, esetleg párt keresünk (pasit NEM).
Sziasztok !
Zalaegerszegi sub férfiként ismerkednék olyan partnerekkel , ahol elkelne egy izgamas és igényes házibarát
Kérném privátban irjatok !
Zalaegerszegi sub férfiként ismerkednék olyan partnerekkel , ahol elkelne egy izgamas és igényes házibarát
Kérném privátban irjatok !
Április 20-től Pesten tartózkodom.Esténként boldogan szolgálnék Hölgyet.Párt
Kecskeméti párt keresek aki elfenekelne.