Sziasztok! Perverz mazo nőket,párokat keresek!
Szegeden vagy környékén duci pasi keres kalandot kortól és nemtől függetlenül ! Hölgyet (hölgyeket) kényeztetnék (kor, alkat és kinézet nem számít) ! Párokhoz csatlakoznék akár mindkét fél örömére !
A szexben csak a fantázia szab határokat
Keress meg ha te is így gondolod !
A szexben csak a fantázia szab határokat

Nagyon perverz pàrnak lennèk házi barátja.....
Sziasztok !
Zalaegerszegi sub férfiként ismerkednék olyan partnerekkel , ahol elkelne egy izgamas és igényes házibarát
Kérném privátban irjatok !
Zalaegerszegi sub férfiként ismerkednék olyan partnerekkel , ahol elkelne egy izgamas és igényes házibarát
Kérném privátban irjatok !
Hölgyek, Urak, Párok!!
BDSM_re, szexre és biszexre keresem játszótársa(i)mat Tolna megyében.Minden érdeklődésre tabu nélkül válaszolok.
BDSM_re, szexre és biszexre keresem játszótársa(i)mat Tolna megyében.Minden érdeklődésre tabu nélkül válaszolok.
Biszex duci pasi keres szexpartnert (szexpartnereket), kortól és nemtől függetlenül. Szeged és környéke!
Szexben nincs határ, ha te is így gondolod írj üzit!
Szexben nincs határ, ha te is így gondolod írj üzit!
Budapesten keresek domináns Férfit ....
De kár hogy messze vagy
(Ez egy válasz Ferenc60 üzenetére (2017. 04. 11. kedd 05:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 11. kedd 05:59

Szevasztok Lenti és környéke valakit kötöznék esetleg foliázás?Szopnálak szopatnálak dugnálak potens 60-as pasi vagyok.
Szevasztok Lenti és környéke valakit kötöznék esetleg foliázás?Szopnálak szopatnálak dugnálak potens 60-as pasi vagyok.
Szegedi duci pasi kényeztettne kortól és nemtől függetlenül!
Ha érdekel írj!
Ha érdekel írj!
szia
szexzalaegerszeg@freemail.hu (Ez egy válasz Ferenc60 üzenetére (2017. 04. 09. vasárnap 08:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 09. vasárnap 08:07
szexzalaegerszeg@freemail.hu (Ez egy válasz Ferenc60 üzenetére (2017. 04. 09. vasárnap 08:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Megkötözhető pasit keresek Lenti és környékén szopnálak dugnálak szopatnálak tabumentesen!
Bevállalnám
(Ez egy válasz 1doncorleone üzenetére (2017. 04. 09. vasárnap 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 09. vasárnap 11:22

Sziasztok!
Engedelmes, alázható,srácok jelentkezését várom.
Sziasztok!
Kár hogy messze vagy :-(
(Ez egy válasz Ferenc60 üzenetére (2017. 04. 09. vasárnap 08:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 09. vasárnap 08:07

Megkötözhető pasit keresek Lenti és környékén szopnálak dugnálak szopatnálak tabumentesen!
Parkent keressuk Holgy tarsasagat akit vonzanak a lanyos jatekok es szereti vagy kivancsiskodik a strapon-os jatekok iranyaba! Lehet a Holgy Domina, Switch vagy akar kivancsi Sub is!!! Mi budapestiek vagyunk, fogadnank!
Sziasztok ! Nem vagyok szép (inkább átlagos), nincs szexi kigyúrt testem (macis, telt, kövér), nincs nagy szerszámom (átlagos 15 cm és vastag) ......
De a szexben nem ismerek határokat (nincs tabu), bármire igent mondok és a maximumút nyújtom smile
Lányok, fiúk, asszonyok, nők, férfiak, urak...... smile Ha érdekellek keres meg !
Csongrád megye smile
De a szexben nem ismerek határokat (nincs tabu), bármire igent mondok és a maximumút nyújtom smile
Lányok, fiúk, asszonyok, nők, férfiak, urak...... smile Ha érdekellek keres meg !
Csongrád megye smile
Lekötözhető pasit keresek akit kedvemre szophatok,nyalhatok,beleülhetek a faszába.
Sziasztok!
Olyan Budapesti igényes, megbízható hölgyet keresek, akit izgat a férfi erényöv hordatása és komolyan is gondolja a dolgot!!!
Rólam röviden annyit, hogy egy 34 éves, Bp-i, jó megjelenésű, sportos, férfi vagyok.
A többit üzenetben illetve személyesen!
Üzenetben várom a leveleket! Köszi!
Várom a leveleket!
Olyan Budapesti igényes, megbízható hölgyet keresek, akit izgat a férfi erényöv hordatása és komolyan is gondolja a dolgot!!!
Rólam röviden annyit, hogy egy 34 éves, Bp-i, jó megjelenésű, sportos, férfi vagyok.
A többit üzenetben illetve személyesen!
Üzenetben várom a leveleket! Köszi!

Várom a leveleket!
Sziasztok ! Biszex duci pasi kalandot keres Szeged és környéke !