Sziasztok Biszex férfi pár 37/47 keres Aktív uni pasit párokat Lakás van hétköznap mindig! Tatabánya. 40-50es partnert párt keresünk. kedveljük nagy vagy farkat...Annál sexben..
Passzív fél csupasz poposi.. 18-20 cm is könnyen nyeli. kiköthető használható tőbb menetes a popsija
Passzív fél csupasz poposi.. 18-20 cm is könnyen nyeli. kiköthető használható tőbb menetes a popsija
Helló! Olyan hölgyet keresek Pest/Kecskemét környékéről akit érdekel a cbt, kipróbálná milyen tökön rúgni egy férfit, vagy tudsz olyat aki megérdemelné, de nem teheted. Nem csak komolyabb játékokra, akár összefuthatunk a parkban is egy-két rúgás erejéig.
Sziasztok! Mai napra keresek partnert kisebb programmal akàr!
Sziasztok! Hétvégén napközben,szívesen taliznék hölgyel,vagy csatlakoznék párhoz,normális,igényes,ápolt pasi vagyok!!! Többit,privátban!!!
Veszprém és megyéből keresem!
Veszprém és megyéből keresem!
Lenti és környékén keresek pasit kötöznélek,fóliáználak,nem gond ha szeretsz csajnak öltőzni szeress szopni jó ha dugható vagy !!
Sziasztok! Én egy duci pasi vagyok SUB-MAZÓ hajlammal!
Vágyaim: Hölgyet-Hölgyeket vagy párt (kortól és kinézettől függetlenül) szolgálni szex szolgaként, esetleg még kipróbálnám a full passzív szerepet biszex (homo) férfivel!
Kit keresek? : Hölgyet vagy párt akikkel jókat lehet beszélgetni és szimpátia esetén szex kapcsolatot teremteni! Nem vagyok egy macsó se Adonisz, duci és átlagos férfi vagyok, ami pozitív hogy őszinte vagyok és NEM KAMUS!
Vágyaim: Hölgyet-Hölgyeket vagy párt (kortól és kinézettől függetlenül) szolgálni szex szolgaként, esetleg még kipróbálnám a full passzív szerepet biszex (homo) férfivel!
Kit keresek? : Hölgyet vagy párt akikkel jókat lehet beszélgetni és szimpátia esetén szex kapcsolatot teremteni! Nem vagyok egy macsó se Adonisz, duci és átlagos férfi vagyok, ami pozitív hogy őszinte vagyok és NEM KAMUS!
Sziasztok
Szeged és környékén keresek hölgyet vagy párt akinek szüksége van egy szolgára (sub-mazo pasira)!
Szeged és környékén keresek hölgyet vagy párt akinek szüksége van egy szolgára (sub-mazo pasira)!
Sziasztok! Én egy 23é kezdö vagyok de sokmindent kiprobàlnék! Most àtfutoban vaskuton baja mellet ki az aki imàd kényeztetni? Helyem nincs kocsi is jo csak akinek most jo és komolyan gondolja
nagyon finom lenne

Szolgalányt keresek .Csakis csajos bdsm
Ha szeretnéd kipróbálni milyen kiszolgáltatva lenni az eszközeimen keress!
Csak akinek most jo smile kényeztetés szeretnék kölcsönöden és minden ami finom!! lv. Ker ujpest
Szerbusz!! Szép napot!!
Itt nálam egy kialakított BDSM stúdió áll rendelkezésre azoknak akik ezt igénylik!!
Amennyiben felkeltettem az Érdeklődésedet, minden megtisztelő Kérdésedre levélben válaszolok!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 07. szerda 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 07. szerda 15:16
Itt nálam egy kialakított BDSM stúdió áll rendelkezésre azoknak akik ezt igénylik!!
Amennyiben felkeltettem az Érdeklődésedet, minden megtisztelő Kérdésedre levélben válaszolok!!

Törölt felhasználó (1996772)

Valaki tud esetleg BDSM klubot ahol kivitelezhető hogy több pasi eljátszunk velem a barátom pedig végig nézne ? Vagy esetleg BDSM kialakított szoba vagy bármi ?
Ökölsexhez és más perverz játékokhoz keresek női partnert. Polgár-Tiszavasvári. hanjob@freemail.hu .
Helyem és eszközeim vannak....
Sziasztok! Balatonról Siófok keresek hölgyet és párt ismerkedni!
Olyan nőt vagy párt esetkeg aktív bi pasit keresek aki (akik) szeretnének egy szex szolgát maguknak!
Nincs tabu
Szeged és környéke!
Nincs tabu

Szeged és környéke!
Ma estére keresnék bp.en olyan partnert aki imàdja ha kényeztetik!!!
kor alkat nemszàmit csak aki komolyan gondolja

Sziasztok. Holnap dél körül valaki nem talizna egy 37 éves perverz pasival? Polgár-Tiszavasvári. Írj a hanjob@freemail.hu címre
Főként vesszővel való verés, pofozás, hajhúzás, mocskos beszéd érdekel nőkkel szemben.
Győr környékéről keresek nőt akit izgat az alárendelt szerep,szivesen részt venne BDSM játékokba,kor nem számit. subarut@gmail.hu