Nőt fenekelnék!Privátra írj!
Sziasztok. Tata és környékéről ma nincs kedve egy hölgynek meztelenkedni a szabadban?
Sziasztok !
Zala megyében keresek olyan partnert aki szeretne magának egy sportos sub házibarátot !
Privátban keress kérlek !
Zala megyében keresek olyan partnert aki szeretne magának egy sportos sub házibarátot !
Privátban keress kérlek !
Sziasztok ! Nem vagyok szép (inkább átlagos), nincs szexi kigyúrt testem (macis, telt, kövér), nincs nagy szerszámom (átlagos 15 cm és vastag) ......
De a szexben nem ismerek határokat (nincs tabu), bármire igent mondok és a maximumút nyújtom
Lányok, fiúk, asszonyok, nők, férfiak, urak......
Ha érdekellek keres meg !
De a szexben nem ismerek határokat (nincs tabu), bármire igent mondok és a maximumút nyújtom

Lányok, fiúk, asszonyok, nők, férfiak, urak......

Hello
Használható,VAlós Ribi Pesten vagy környékén?
Használható,VAlós Ribi Pesten vagy környékén?

Sopron és környékén keresek Dominàt/Mistress -t.....
Crossdressing imádo pasi vagyok. ...kurvakéng szolgálnálak.....
30-7606830
Crossdressing imádo pasi vagyok. ...kurvakéng szolgálnálak.....
30-7606830
Győr környékéről ismerkednék nővel aki szereti a BDSM-et,esetleg egyéb dolgokra is nyitott lenne.
Sziasztok! Balatonról keresek hölgyet és párt ismerkedni!
Sziasztok sub mazo lány vagy? Élvezed a fájdalmat ha egy domina játszana veled és még filmeznél is jelentkezz bátran
Nos uraim!
Ugyan nem ma estére, de a jövő hétre tervezek egy igen kellemes időtöltést magamnak és egy szerencsésnek: mégpedig a saját pinám szétbaszatását!
Egy-ketten már biztosan találkoztatok az adatlapommal, gondolom szintén írtatok is páran, akinek nem válaszoltam, annak az az oka, hogy vagy nem volt kreatívabb annál, hogy: "Csá!basználak!" vagy szimplán csak kevés az igényeimnek!
De akkor jöjjenek az igényeim: kőkemény szájbabaszás, mélytorkoztatás, hajtépés, fenékelverés (nem a kis paskolgatásra gondolok), nyakra szorítás, valamint igen, szét kell baszni a pinám! Keményen! Nem két percig!!!
És igen, tudom milyen a szájhős típus, aki majd így meg úgy megcsinál! Nah olyat kösz, de nem!
Tudom miért vagyok itt, tudom mit akarok, szóval akiben van valóban annyi potenciál, az keressen, és aki elnyeri a tetszésem, annak fogok írni!
De van egy mérce, és elvárom a megugrását!
Hajrá fiúk, lepjetek meg valami extrával!
Basszatok szét!
Ugyan nem ma estére, de a jövő hétre tervezek egy igen kellemes időtöltést magamnak és egy szerencsésnek: mégpedig a saját pinám szétbaszatását!

Egy-ketten már biztosan találkoztatok az adatlapommal, gondolom szintén írtatok is páran, akinek nem válaszoltam, annak az az oka, hogy vagy nem volt kreatívabb annál, hogy: "Csá!basználak!" vagy szimplán csak kevés az igényeimnek!
De akkor jöjjenek az igényeim: kőkemény szájbabaszás, mélytorkoztatás, hajtépés, fenékelverés (nem a kis paskolgatásra gondolok), nyakra szorítás, valamint igen, szét kell baszni a pinám! Keményen! Nem két percig!!!
És igen, tudom milyen a szájhős típus, aki majd így meg úgy megcsinál! Nah olyat kösz, de nem!

Tudom miért vagyok itt, tudom mit akarok, szóval akiben van valóban annyi potenciál, az keressen, és aki elnyeri a tetszésem, annak fogok írni!

Hajrá fiúk, lepjetek meg valami extrával!

Basszatok szét!

Sziasztok. Még mindig keresek Polgár-Tiszavasvári közvetlen közeléböl,egy nyitott bevállalós nőt. Kor nem meghatározó. Kedvelt a szokatlan,kicsit perverz játékokat. 37 éves,nem független, szinte mindenre nyitott perverz pasi vagyok. Írj a hanjob@freemail.hu címre.
Kecskeméti párt keresek
Hétvégi szexre keresnék fogadni tudó és akaró hölgyet vagy párt 30 éves kortól!jómagam 38 éves egyedülálló vagyok.Alkat nem számít.Finom kényeztető lágy szextől kezdve az extrémebb,vadabb,szókimondóbb többes,hármas,cuckold orgiákig minden lehetséges,de semmi sem kötelező!!Én alkalmazkodom!Elsősorban Veszprém megyében/csak tömegközlekedéssel tudnék utazni!!/.Diszkréció,higiénia,egészség alapvető dolog és elvárt!Belső levelet kérnék azoktól,akik látnak bennem fantáziát!
keresek csajt aki nevelésre szorul
Hölgyek-párok-aktív bi férfiak (kortól és kinézettöl függetlenül) írjatok ha:
Szeretnétek egy mackós férfit akit a szexben bármire használhatok (bármire kapható)! Csak a fantáziátok szab határt (NO TABU)!
Szeged és környéke
Szeretnétek egy mackós férfit akit a szexben bármire használhatok (bármire kapható)! Csak a fantáziátok szab határt (NO TABU)!
Szeged és környéke

Keresek férfi partnert aki szabadban rendelkezik hellyel.Mazo bi pasi vagyok,tudok utazni.
Sziasztok! Balatonról Siófokról keresek hölgyet és párt ismerkedni!
Hétvégi szexre keresnék fogadni tudó és akaró hölgyet vagy párt 30 éves kortól!jómagam 38 éves egyedülálló vagyok.Alkat nem számít.Finom kényeztető lágy szextől kezdve az extrémebb,vadabb,szókimondóbb többes,hármas,cuckold orgiákig minden lehetséges,de semmi sem kötelező!!Én alkalmazkodom!Elsősorban Veszprém megyében/csak tömegközlekedéssel tudnék utazni!!/.Diszkréció,higiénia,egészség alapvető dolog és elvárt!Belső levelet kérnék azoktól,akik látnak bennem fantáziát!
Jelentkeznek a feladatra ...miben álljatok rendelkezésedre?

Alazatos holgyet vagy travit keresek Budapesten. Priviben....