Keresek nőt akit izgatnak a perverz dolgok a szexben,BDSM,kikötözés,használat sub hajlam,kemény kitartó hosszas baszás,Győr és környéke.
Fiatal 22 éves kezdő passzív bi srác vagyok keresek domináns hőlgyeket/párokat esetleg fiukat is !!! Kérlek írj privátba!
Szia! Szinte az összes swingerben van BDSM kuckó
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 07. szerda 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 07. szerda 15:16

Törölt felhasználó (1996772)

Valaki tud esetleg BDSM klubot ahol kivitelezhető hogy több pasi eljátszunk velem a barátom pedig végig nézne ? Vagy esetleg BDSM kialakított szoba vagy bármi ?
carbo55@freemail.hu
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 07. szerda 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Valaki tud esetleg BDSM klubot ahol kivitelezhető hogy több pasi eljátszunk velem a barátom pedig végig nézne ? Vagy esetleg BDSM kialakított szoba vagy bármi ?
Sziasztok,holnap délutánra Székesfehérváron várom jelentkezőket aki uralkodna felettem. Részleteket megbeszéljük,irj rám.
-

12.-e után buli lesz nálunk!!
Akit érdekel, jelentkezni fog.
Kialakított BDSM stúdió van itt nálunk.
Minden csak megbeszélés kérdése. (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 07. szerda 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Akit érdekel, jelentkezni fog.
Kialakított BDSM stúdió van itt nálunk.
Minden csak megbeszélés kérdése. (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 07. szerda 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Olyan partnert keresek aki hozzászoktatna a deep-fistinghez. De érdekel a kiszolgáltatott helyzet is, meg a beöltözés.
Szereted ha fenekelnek? Itt az alkalom jelentkezz,Lenti és környéke helyem van.Ha női fehérneműs vagy még jobb.Esetleg fisstingelnék is.
Sziasztok. Polgár-Tiszavasvári,közvetlen vonzáskörzetéből keresek egy bevállalós nőt. Aki egy kicsit meggyötörné egy 37 éves,nem független pasi farkát. Megkötözés,esetleg gyertyaviasz,hugycsőtágítás lázmérővel,csalánnal verés,taposás. Stb. Ha van kedved írj a hanjob@freemail.hu címre.
Felajánlja az Úr a szub női párját egy nevelési szeánszra. Melyik Domina neveli meg a szub nöt? Engedelmességre kell nevelni, eszközöket és lelki alázást is bevethet a Domina! Csapjunk bele! Budapesten saját lakással rendelkezünk és sok szabadidővel.
De kár hogy messze vagy :(
(Ez egy válasz Ferenc60 üzenetére (2017. 06. 02. péntek 05:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 02. péntek 05:31

Szevasztok Lenti és környékén kötöznélek, foliáználak,szopatnálak,dugnálak valaki? Női fehérneműs is lehetsz sőt ,de fisstingelnék is!
Szevasztok Lenti és környékén kötöznélek, foliáználak,szopatnálak,dugnálak valaki? Női fehérneműs is lehetsz sőt ,de fisstingelnék is!
Sziasztok holnap délelőtt délután...térdelnék egy két méretes farok elé pulcsitanék is!
Tata Tatabánya Mór Kisbér
írj rám ha szopatnál dugnál csupasz segget... 40 -50 es pasit v gay bi párt. voda 289-7917 sms hol mikor.
Tata Tatabánya Mór Kisbér
írj rám ha szopatnál dugnál csupasz segget... 40 -50 es pasit v gay bi párt. voda 289-7917 sms hol mikor.
Szió!!
Igen!
Tervben van, de 12.-e körül.
Szóló Ffi.-t csak akkor, ha van szóló Nő is!!
Elsősorban Párokat várok.
12.-től már van Domina is!!
Amennyiben így is Érdekel, kérlek Írj üzenetet.
--------------
A legutóbbi buli is jól sikerült, bár a - "GG" -ről nem volt senki!! (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 05. 30. kedd 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 30. kedd 19:25
Igen!
Tervben van, de 12.-e körül.
Szóló Ffi.-t csak akkor, ha van szóló Nő is!!
Elsősorban Párokat várok.
12.-től már van Domina is!!
Amennyiben így is Érdekel, kérlek Írj üzenetet.
--------------
A legutóbbi buli is jól sikerült, bár a - "GG" -ről nem volt senki!! (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 05. 30. kedd 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (13829)

Szia!
Sikerült megrendezni? Milyen volt?
Jövőben esetleg tervezel még ilyen jellegű swinger bulit? Ha igen érdekelne engem is a részvétel...
Jövőben esetleg tervezel még ilyen jellegű swinger bulit? Ha igen érdekelne engem is a részvétel...
Szia!
Jövőben esetleg tervezel még ilyen jellegű swinger bulit? Ha igen érdekelne engem is a részvétel... (Ez egy válasz mazo üzenetére (2017. 05. 12. péntek 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 12. péntek 12:29
Jövőben esetleg tervezel még ilyen jellegű swinger bulit? Ha igen érdekelne engem is a részvétel... (Ez egy válasz mazo üzenetére (2017. 05. 12. péntek 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Tervben van május 19-20 (esetleg) 21.-én egy BDSM Swinger buli lehetősége megfelelő számú érdeklődés esetén!!
Helyszín Tolna megye - kis falu - Családi ház.
Érdeklődés itt, chat-en, vagy belső levelezés formájában.
Helyszín Tolna megye - kis falu - Családi ház.
Érdeklődés itt, chat-en, vagy belső levelezés formájában.

A történet a következő...meg kell alázz szájba köpés...mély torok...torokra szorítás ...kikötözés szájpecek ...használnod kell...előtte a pasim lecsekkol és ha nem vagy sorozatgyilkos vagy debil
... feljössz hozzánk ahol is én már ki leszek kötve széttárt lábakkal...kritérium ne 10 perces légy ha gyors tüzelő vagy utána használd a segéd eszközöket az ujjad nyelved etc...ha ez igy ok akkor még ma megbaszhatsz

A történet a következő...meg kell alázz szájba köpés...mély torok...torokra szorítás ...kikötözés szájpecek ...használnod kell...előtte a pasim lecsekkol és ha nem vagy sorozatgyilkos vagy debil
... feljössz hozzánk ahol is én már ki leszek kötve széttárt lábakkal...kritérium ne 10 perces légy ha gyors tüzelő vagy utána használd a segéd eszközöket az ujjad nyelved etc...ha ez igy ok akkor még ma megbaszhatsz

szegeden, masszázst nőknek , pároknak.. csatlakoznék nudizmust kedvelőkhöz.. smile de szívesen kukkolok is . szegediek előnyben.: smile
Szia szívesen elvállalom ezt a feladatot légyszi írj piváltban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 05. 30. kedd 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 30. kedd 11:29

Sziasztok a helyzet az higy annyit valtozott a dolog hogy mara keresek 8 ora korulre olyan valakit akotol nem idegen hogy megalazzon ...melytorok kenyszerfrancia...vorosre vert popsi...pofon...kikotozes...nyaksziritas gatlastalanul...lehetoleg olyan jelentkezzen akitol ez nem idegen