Nyalószolga lennék.Pàrnál is!
ma eger ozd kozott keresek delelotre
Sziasztok. Tudom,szinte lehetetlen. De mégis megpróbálom. Sokadjára. Egy olyan nyitott,bevállalós nőt keresek. Aki kedveli a kIcsit perverz szexjátékokat. Elég sokmindenre nyitott vagyok . Alapvetően a domináns szerepet kedvelem. De azt is nagyon szeretem ha a farkammal keményen bánnak. Ha elég nyitottnak gondolod magad,írj bátran. Hajdúnánás, Polgár, Tiszavasvári, Tiszaújváros. Ide is írhatsz:hanjob@freemail.hu
Győr submissive hölgyet keresek
Sziasztok! Balaton déli part és környékén szívesen szolgálnék,bármi érdekel.Én 54 év 167/57 egyedül álló férfi vagyok.
alazatos szolgat keresek urad parancsolod leszek
Sziasztok! Szerda délelőttre (10:00 - 13:00) keresünk partnert/partnereket! Hely megoldott!

urad parsmcsolod leszel a hetenn delelott
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Sziasztok,
Sub nőt/párt keresnék rendszeres találkozásokra. Nem baj ha csak a vágy van meg, majd subbá nevellek. Elvárás a sportos/normál/vékony alak. Aki szeretne egy domináns partnert jelezze privátban sub jeligével.
Sub nőt/párt keresnék rendszeres találkozásokra. Nem baj ha csak a vágy van meg, majd subbá nevellek. Elvárás a sportos/normál/vékony alak. Aki szeretne egy domináns partnert jelezze privátban sub jeligével.
Nyalószolga lennék!Póràzon,làncon!Örömmel tölt el ha a számba pisilnek!lábakat is kényeztetek!
Perverz szexet kedveló nóvel ismerkednék akit vonzanak az újdonságok.
Hölgyek kortól és kinézettöl függetlenül ha szeretnétek egy szex szolgát írjatok!
Pároknál is szívesen válalnám a szolga szerepet!
És Passzív bi férfiként aktív bi pasit (vagy pasikat) is szolgálnék !
Szeged és környéke !
Pároknál is szívesen válalnám a szolga szerepet!
És Passzív bi férfiként aktív bi pasit (vagy pasikat) is szolgálnék !
Szeged és környéke !
Sziasztok. 24 éves bi srác vagyok partnerem keresem minden jóra
szia Budaörs környékéröl
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 12. kedd 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 12. kedd 20:49
Törölt felhasználó (3939602)

Kár, hogy nem derül ki, honnét kerestek? Így nem lesz egyszerű...
Kár, hogy nem derül ki, honnét kerestek? Így nem lesz egyszerű...
(Ez egy válasz 12kisslaszlo üzenetére (2019. 02. 11. hétfő 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 11. hétfő 09:40

Sziasztok 40-es pár vagyunk Keresnénk idös uriember szeméjébe Passziv masszörünket. Vagy akár a szolgánk is lehetsz .
Bi aktív úrnak, esetleg ilyen tagú párnak engedelmes, passzív szexszolgája lennék. Akár rendszeresen is...
Helyem nincs, utazni ésszerű távolságon belül tudok, hétköznap délelőtti szabadidővel.
Részletek priviben.
Helyem nincs, utazni ésszerű távolságon belül tudok, hétköznap délelőtti szabadidővel.
Részletek priviben.

Sziasztok 40-es pár vagyunk Keresnénk idös uriember szeméjébe Passziv masszörünket. Vagy akár a szolgánk is lehetsz .
Sziasztok. Na Bp-i formás telt idomú 165 magas 85 kg 90 d mellbőség igazi NŐ kemény alázós használós baszására szopatására BDSM szexre(Lehet pofozni,haját húzni,arcon köpködni,kötözni,mellbimbócsipeszt a melleire rakni,torkoztatva szopatni, szendvicsben baszni,és televerni gecivel a száját közben meg a végén is) kell keresnem 4-5 igényes normális kultúrált ápolt potens férfit! Csak Bp-ről és akinek van helye!

Aktív dont keresek aki kiköt és rongyossá dugat több bikával. Cassting is érdekel 40 - 60 bikákkal. engedelmes sub szajha vagyok utazni tudok fogadni is. imádom nagy farkat szolgálni.
nimfo38@gmail.com
nimfo38@gmail.com