Sziasztok. 24éves srác vagyok alkalmi partnerem keresem Veszprém megyéből.
belső üzenet??
(Ez egy válasz negyvenes.par üzenetére (2019. 10. 06. vasárnap 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 06. vasárnap 10:24

Hosszú évek óta együtt lévő egymást szerető 40-es kíváncsi (biszex hajlamú) kezdő pár keres hasonló korú párokat közös huncutkodásokhoz..
Olyan párokat keresnénk ahol a férfi és női tag is aktív (biszex)
Mindkét részről passzívan közelítenénk a témához!
A férfi tagunkat érdeklik a következők is:
Fist-ing, kényszer francia teleélvezett punci illetve popsi nyalás, pisiszex, fenekelés, szerepjatték, sperma etetés.. stb...
Olyan párokat keresnénk ahol a férfi és női tag is aktív (biszex)
Mindkét részről passzívan közelítenénk a témához!
A férfi tagunkat érdeklik a következők is:
Fist-ing, kényszer francia teleélvezett punci illetve popsi nyalás, pisiszex, fenekelés, szerepjatték, sperma etetés.. stb...
virtuális szolgálatra keresek szubmisszív fiúkat 30 éves korig, skype címem: dominaeva27
Szegeden és környékén !
Hölgyek kortól és kinézettől függetlenül ha szeretnétek egy szex szolgát írjatok!
Pároknál is szívesen vállalnám a szolga szerepet!
Hölgyek kortól és kinézettől függetlenül ha szeretnétek egy szex szolgát írjatok!
Pároknál is szívesen vállalnám a szolga szerepet!
Sziasztok!Én szívesen benne lennék!Egyedül élek és van tapasztalatom benne!
(Ez egy válasz 12kisslaszlo üzenetére (2019. 10. 14. hétfő 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 14. hétfő 22:14

Sziasztok keresek olyan idos ferfit aki hejjel is rendelkezik aki segitene nekem .vagy estlek a nejemet bevezetne a kikotozos jatekba.
Sziasztok keresek olyan idos ferfit aki hejjel is rendelkezik aki segitene nekem .vagy estlek a nejemet bevezetne a kikotozos jatekba.
Lepissilek alazlak csunyabeszed kikotlek szadba elvezek stb delelot erek ra helyem is van ha kell kor alkat nem szamit alazatos szolgat ketesek aki szeret takaritani is
Sziasztok. Nincs itt a Goldengate-n egy olyan igazi valós nő aki a BDSM szexet szereti vagy szeretné kipróbálni? Érdekes pedig sok nőnek vannak vágyai a keményebb alázósabb használósabb szex iránt.. Ha vagy és érdekel keress privátban találkozzunk beszélgessünk aztán csináljuk. Csak igényes nő legyél és ha lehet Budapesti!

Sziasztok! Ma kecskeméten kapható vok! Szép napot! puszi
Sziasztok. 24éves biszex srác vagyok alkalmi partnerem keresem Veszprém megyéből.
Sziasztok. Olyan nőt,lányt,hölgyet,keresnék. Kizárólag Tiszaújváros,Polgár, Tiszavasvári,városokból. Akik kedvelik a perverz játékokat. Főleg a farok sokrétű gyötrését. Megkötözés,elverés,elszorítás,taposás,hugycsőtágítá- s,cbt,stb. Az is elég ha kíváncsi vagy és csak megnéznéd. 39 éves borotvált pasi vagyok. Írj a hanjob@freemail.hu címre.
38 eves biszex ferfi vagyok,biszex parokhoz csatlakoznek mindket fel oromere
olyan biszex part kersek,ahol a pasi is szeret szopni es mindketten dughatoak akar... smile
magas,ferfias az alkatom,farkam 18cm,borotvalt
van kello tapasztalatom,apolt es egeszseges vagyok
van autom,tudok utazni messzebb is
kerem keressetek mailban,mindenkinek valaszolok
oxigen80@gmail.com
olyan biszex part kersek,ahol a pasi is szeret szopni es mindketten dughatoak akar... smile
magas,ferfias az alkatom,farkam 18cm,borotvalt
van kello tapasztalatom,apolt es egeszseges vagyok
van autom,tudok utazni messzebb is
kerem keressetek mailban,mindenkinek valaszolok
oxigen80@gmail.com
Szombaton kora delutanra keresek Budapesten biszex fiatal part ahol a ferfi tag aktiv biszex. En dughato passziv bi, hely nalam is ok.
Sziasztok! Szívesen lennék pár szolgája.
sub pasi ismerkedne , lehet alázni utasítani kiprobalnam78@gmail.com
Sziasztok! Olyan Holgyet keresek Budapesten szombat del kornyekere aki szeret ferfi anust tagitank esetleg ujjazni/dugni stb. Ha magadra ismersz irj es talalkozzunk
szereptájéra keresek akt bikát.munkahelyi sex ..vallatnék melót ahol használna a bika . 40 -60 kor. bp - Tatabánya ig.
sub vagyok. kedvelem nagy m és többet is.
sub vagyok. kedvelem nagy m és többet is.