Domina úrnőm keresem!
Szevasztok Lenti és környékén partnert keresek. 60-as uni aktív pasi vagyok.Dugható partnert keresek tabumentes találkozásokra.Passzív partner lenne e erre felé.. Nős vagyok ha Te is az akkor keress.Nem gond a függetlenség sem a lényeg tudd mit akarsz.
Igazi domináns hölgyet keresnék Keszthely és környékén!!
Sziasztok. Bp-i nőt keresek aki a keményebb szexet szereti élvezi vagyis azt is szereti. Keményebb alatt a keménebb baszást értem, mélytorkos szopatást, gangbanget mondjuk több férfival közben használva kötelet,vagy mellbimbócsipeszeket,meg hajhúzás,pofonok,arcon köpködés, ribanc kurvázás alázósan,szájba élvezés vagy arcra telibe. Ilyen nőt aki ezt szereti vagy már csinálta. Jelentkezz

sziasztok
38 eves biszex ferfi vagyok
magas,ferfias az alkatom,farkam 18cm
biszex parokhoz csatlakoznek akar mindket fel oromere
van autom,tudok utazni
irjatok mailt,ismerkedjunk
oxigen80@gmail.com
38 eves biszex ferfi vagyok
magas,ferfias az alkatom,farkam 18cm
biszex parokhoz csatlakoznek akar mindket fel oromere
van autom,tudok utazni
irjatok mailt,ismerkedjunk
oxigen80@gmail.com
Hölgyet keresünk párommal
izgatna minket ha lenne egy 3.személy is aki szintén a fiú tag alávetettje lenne és együtt lennénk a szolgái

Nyíregyházán párokat,többest keresek ahol a hölgy tagot és engem is leélveznének és pisilnének.
Egészségi állapotát FRISS SZŰRÉSSEL igazolni tudó férfiakat is keresek főleg spermás játékokhoz!
Kizárólag 26-38 év közötti, nem kövér, nem szőrös, nagyobb intim méretű (18 +), sok spermás, potens legyél! :P
3-4, kedves, aranyos, jó humorú, számomra arcra, viselkedésre is szimpatikus, HETERO, MAGYAR, PESTI FÉRFIAKAT keresek, alkalmi, de tartós találkozásokhoz, játékokhoz! :P
Csak ha ilyen vagy akkor írj, mert a "majdnem ilyen", "picit macis", "csak egy évvel vagyok idősebb", "mindjárt 26 vagyok" és hasonló kifogások nem érdekelnek!
Köszönöm szépen a megértést!
Van párom, Uram!
Kizárólag 26-38 év közötti, nem kövér, nem szőrös, nagyobb intim méretű (18 +), sok spermás, potens legyél! :P
3-4, kedves, aranyos, jó humorú, számomra arcra, viselkedésre is szimpatikus, HETERO, MAGYAR, PESTI FÉRFIAKAT keresek, alkalmi, de tartós találkozásokhoz, játékokhoz! :P
Csak ha ilyen vagy akkor írj, mert a "majdnem ilyen", "picit macis", "csak egy évvel vagyok idősebb", "mindjárt 26 vagyok" és hasonló kifogások nem érdekelnek!

Köszönöm szépen a megértést!

Van párom, Uram!

Sziasztok. 24éves passzív srác vagyok alkalmi partnerem keresem Veszprém megyéből
strapont kedvelő Hölgyet keresek!
Jóképű, kedves, megértő, BDSM-et kedvelő mazo srácként keresem hölgy vagy pár ismeretségét Mezőkövesd környékéről, akik kiélnék rajtam ilyen irányú vágyaikat.
Hali, domináns nővel ismerkednék!
Bevállalós párhoz csatlakoznék izgi játékokra.
Bi cuckold ha izgat benneteket.
A pasi felizgatja,szopja a farkamat mielőtt
a hölgy pucijába beteszi.Végignézi illetve közben nyalja
a zacsit a puncit
Bi cuckold ha izgat benneteket.
A pasi felizgatja,szopja a farkamat mielőtt
a hölgy pucijába beteszi.Végignézi illetve közben nyalja
a zacsit a puncit
Sziasztok! Olyan Holgy jelentkezeset varom akit izgat a prosztata maszirozasa, csinalta mar vagy csak kiprobalna. Magamnak orgazmust is tudok igy okozni a peniszem izgatasa nelkul is. Parom elott ez tabu igy a hajnali orakban erek ra.Hely szukseges. Ha picit is izgat irj batran
szep napot

Olyan hölgyet keresek, aki a számba pisilne és utána jól elverne,persze nyoma ne maradjon. Nyalok popsit i, lábat is kényeztetek ha kell. 60-as bí vagyok Pesti, helyem most nincs.
Mádom ha a számba pisilnek segget is nyalok, meg verhetsz, de csak akkor ha nem marad nyoma.
Még mindig Ózd és környéke ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 14. hétfő 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 14. hétfő 08:05
Törölt felhasználó (292936)

Lepissilek alazlak csunyabeszed kikotlek szadba elvezek stb delelot erek ra helyem is van ha kell kor alkat nem szamit alazatos szolgat ketesek aki szeret takaritani is
BDSM, alföldi régió?
Sziasztok. Budapesti igényes nőies nőt keresek aki a keményebb szexet Bdsm oldalát is szereti csinálni vagy esetleg kipróbálná és ehhez domináns férfi partnert keres. Pl használás alázás kemény baszás közben hajhúzás, pofonok, mélytorkos szopatás, kötözés,bilincs,mellbimbócsipeszek, Szóval ilyen dolgokra jelentkezzen egy nő aki csinálta már azt tudja.

Sziasztok. 24éves srác vagyok alkalmi partnerem keresem Veszprém megyéből.