Sziasztok Zalaegerszegen Zala megyében keresek domináns partnerem aki rendszeresen játszana ,engedelmességre tanítania
Alázásra vágyom, impotens vagyok egykis testi fenyítés is belefér.Mindegy férf, nő pár. 60-as bí vagyok pesti, sajnos helyem nincs.
Budapesten keresek ráérő lányt szexre!
Sziasztok, szeretem, ha aláznak, ribancként kezelnek.
Adhatnál nekem izgi feladatokat, vagy shemalekat kellene utánoznom amiket képekben dokumentálhatnék, szívesen lennék itt e-mailben a sissy-d. Használj kedvedre. Master-sissy kapcsolat izgat.
sisssy444111@gmail.com
Adhatnál nekem izgi feladatokat, vagy shemalekat kellene utánoznom amiket képekben dokumentálhatnék, szívesen lennék itt e-mailben a sissy-d. Használj kedvedre. Master-sissy kapcsolat izgat.
sisssy444111@gmail.com
Napkozben raero hellyel rendelkezo parokat keresek Budapesten.Bi is ok reszemrol, de ebben az esetben aktiv bi ferfitagu par irjon csak. Illetve bar tudom hogy szinte lehetetlen, de domina, vagy dominans hajlamu Holgy is irhat
Szep napot

Középkoru hölgyet szivesen kikötöznék .......
Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Nyíregyházán domináns párokat keresek.Kicsi aranyos fiúka vagyok.

30 év alatti szubmisszív fiúkat keresek virtuális szolgálatra. skype: dominaeva27
Impotens vagyok hölgyet vagy urat keresek aki alázna. Pesti vagyok.
Sub vàgyakkal Nő vagy esetleg pár hàzibaràtja lennèk!
Valamint egy sub Nőt keresnèk magam mellé,akivel a tobàbbiakban párként keresgèlnènk tovább!
Valamint egy sub Nőt keresnèk magam mellé,akivel a tobàbbiakban párként keresgèlnènk tovább!
Sziasztok! Akad itt valaki, aki jártas a fenekelésben? Aki szereti csinálni?
Sziasztok!
Keresek olyan domináns hölgyet aki felavatná a fenekemet, nyalatná magát. Ha van férje leszopatná velem, illetve ő is megdughatna. Vagy oda-vissza szopatná, dugatná a férfiakat
Természetesen más dolgok is érdekelnek
Keresek olyan domináns hölgyet aki felavatná a fenekemet, nyalatná magát. Ha van férje leszopatná velem, illetve ő is megdughatna. Vagy oda-vissza szopatná, dugatná a férfiakat

Sziasztok!

A héten pár napra megyek Komárom, és Győr környékére dolgozni! Keresek nöt aki csatlakozna pár napra szexrabszolgának!
Részletek levélben!
Részletek levélben!
Sziasztok! Budapesti sportos, jóképű srácot keresünk max. 30 ig, aki kizárólagos szexrabszolgája lenne egy házaspárnak.
Lehetőleg hetero, kizárólag Budapesti srác jelentkezését várjuk.
Lehetőleg hetero, kizárólag Budapesti srác jelentkezését várjuk.
Hosszútávú szexkapcsolatra keresek sub-slut hölgyet!