23 cm farkam van és még vastag is!
(Ez egy válasz nimfo69 üzenetére (2020. 10. 21. szerda 06:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 21. szerda 06:09

Sziasztok!
Ma delutan kb 17-18 órára keresünk min. 20 cm-es farkú sportos pasit aki egy bdsm stúdióban kikötött szép barátnőm szopatja, dugja. Ha megfelelsz a kritériumoknak privátban várunk viber számot. Köszi!
Ma delutan kb 17-18 órára keresünk min. 20 cm-es farkú sportos pasit aki egy bdsm stúdióban kikötött szép barátnőm szopatja, dugja. Ha megfelelsz a kritériumoknak privátban várunk viber számot. Köszi!
Sziasztok. 23 as méretu nagy fasszal rendelkezem !
Sziasztok
mindenki irhat aki BDSM kedvelö (csoport is jöhet)
Van 1-2 nagy kedvencem amit újra ès újra àt èlnèk
Ha kivàncsi vagy ìrj ès èn vàlaszolok
Siófok ès környèke vagy Budapest
Jelenleg Külföldön dolgozom de Hamarosan érkezem
Ezèrt is keresek
mindenki irhat aki BDSM kedvelö (csoport is jöhet)
Van 1-2 nagy kedvencem amit újra ès újra àt èlnèk
Ha kivàncsi vagy ìrj ès èn vàlaszolok
Siófok ès környèke vagy Budapest
Jelenleg Külföldön dolgozom de Hamarosan érkezem
Ezèrt is keresek

Sziasztok! Balaton déli part és környékén szívesen állok hölgyek ,urak rendelkezésére.
BALATONPARTI SRC SUB NŐVEL ISMERKEDNE BARÀTKZNA
SPORTOS IGÉNYES SRC VAGYOK 170-64-40 BARNA R HAJ BARNA SZEM
SPORTOS IGÉNYES SRC VAGYOK 170-64-40 BARNA R HAJ BARNA SZEM
Van itt Borsodi sub nő ?
Sziasztok!
Sziasztok! Megnyerő párt keresnék, ahol a hölggyel együtt kényeztethetjük párját. Élvezzünk egy nagyot hárman! Pervi is lehet a dolog! Éljünk kicsit a mának!
Zalaegerszegen és környéken keresek kiszolgálható partnert vagy párt akár házi szolgálóként
18,5 csupasz intim méretel rendelkezem,kerek formás popo
Kérlek használj kedvedre, uralj és birtokolj
Köszönöm a lehetőséget előre is
18,5 csupasz intim méretel rendelkezem,kerek formás popo
Kérlek használj kedvedre, uralj és birtokolj
Köszönöm a lehetőséget előre is
Nyíregyházán domináns párokat keresek.Vékony aranyos fiúka vagyok.

sub pasi ismerkedne szexkapcsolat céljából Írj privát
Sziasztok. 21 eves macis fiú vagyok. Perverz pasit/pasikat keresek minden jora. Nagyhegyesen vagyok megtalálható. Ha erdekel a dolog irj.
Férfiakat keresek orálra Hajdú-Biharban.
Szeretek irányítva lenni, és kényeztetni.
Olyan Budapesten hellyel rendelkezo, NAPKOZBEN raero lanyt keresek akit izgat a ferfiak analis izgatasa, esetleg van straponja. Tapasztalatok van ezen a teren. Nem beszelgetesre, hanem talalkozasokra keresek partnert.
Férfiakat keresek Hajdú-Biharban, örömszerzésre.
Sziasztok. Sub nőt keresek, aki szereti a tágítós játékokat. (fisting, dildók, gyertya, csipeszeket stb)
Férfiakat keresek Hajdú-Biharban, örömszerzésre.
Sziasztok!
Lányt keresünk, akinek ma este lenne kedve eggy0tt bulizni két sportos 25+ pasival, teljesen hetero alapon, mindenki örömére. Üzeneteket privátban, tabu nincs!
Lányt keresünk, akinek ma este lenne kedve eggy0tt bulizni két sportos 25+ pasival, teljesen hetero alapon, mindenki örömére. Üzeneteket privátban, tabu nincs!
Mazoként keresek partnert, no anyagi
Domináns Hölgyet vagy párt szolgálnék Budapesten vagy a környéken. Hely szükséges!