Szegeden vagy környékén ilyen témát kedvelő emberek vannak? Szívesen ismerkednék velük
Fiatal, aktív pasit, srácot keresek! Érd-Bp. Valaki????
Sziasztok! Zalaegerszegen fiatal SUB vagy nimfómán lánnyal ismerkednék!
Udv ismerkednek 18-40 közötti fistinget kedvelo nővel hosszú távra erd privatban
virtuális szolgát keresek. szubmisszív fiúkat 30 éves korig, skype címem: dominaeva27
Csinos, szexi...blablabla. Van itt egyáltalán nő? Esetleg sub?
Hali! Perverz, extrém & bizarr élvezeteket kedvelő debreceni szub férfiként keresek dom partnert.
Egészségügyben gyakorlattal rendelkező szadista játszótársakat keresek.
Írj üzenetet ha érdekel.
Írj üzenetet ha érdekel.
Sziasztok! Dupla behatolàsra keressek hölgyet! Valaki!?
Sub-mazo vágyakkal keresek Domot, vagy Dominát, de páros is lehet. Fenekelés, alázás, orális használat, stb. Lennék páciens is egy doktoros szerepjátékban, de egyéb keményebb pervik is jöhetnek, ha előtte megbeszéltük.
Esztergom környékén keresek valakit aki elverné a seggem.
Sziasztok
Fiatal 22 éves sportos testalkatú nagy "étvágyú" srácként kellemes időtöltésre akár hosszútávon is keresem hölgyek vagy párok társaságát
Több infó, kép az adatlapomon található. Ha felkeltettem az érdeklődésed/érdeklődéseteket privát üzenetben megtaláltok
U.I: Utazni tudok ésszerű keretek között
Fiatal 22 éves sportos testalkatú nagy "étvágyú" srácként kellemes időtöltésre akár hosszútávon is keresem hölgyek vagy párok társaságát
Több infó, kép az adatlapomon található. Ha felkeltettem az érdeklődésed/érdeklődéseteket privát üzenetben megtaláltok
U.I: Utazni tudok ésszerű keretek között
Nyíregyházán idősebb domináns párokat keresek.Aranyos vékony fiúka vagyok.
Móváron szopatnék ma este, van helyem 18/6 cm
Nyiregyen valaki?
Szegeden vagy környékén valaki vagy valakik?
Szia 18-40 közötti fistinget kedvelo nővel ismerkednek hosszu tavra lehetoseg szerint bekes megye es környéke de nem feltétel erd privatba
Bdsm témához keresek partnert.
Keressük olyan nagyfarkú, izmos úr ismerettségét, aki megnézné szeretkezésünket, illetve akit ketten szophatnánk. Hely van, napközben érünk rá.
Dupla behatolàsra, szendvics szexre keressek hölgyet,pàrt!! Irj privàtot!

joeyvand
Marry Queen