Hölgyet keresek,aki szereti az extrémebb játékokat is.Dildók,tágítós játékok,ökölszex,fenekelés, mellkínzás,viasz stb.Tapasztalat és fantázia van.
Sziasztok!
Hölgyek/Párok!!!
Gyakorlott (Dom)pasi vagyok!
Ha szeretnèl a sub-ja lenni egy hozzáértő,magabiztos,megbeszélteket betartó 19/5-ös farkú pasinak írj bátran!Párokkal hetero alapon akár 3mas,cuckold sőt még az is lehet,hogy a párod irányítja az egészet mintha ő rendezné a saját bdsm filmjét!
Videót is készíthetsz!
Írjatok bátran!
Hölgyek/Párok!!!
Gyakorlott (Dom)pasi vagyok!
Ha szeretnèl a sub-ja lenni egy hozzáértő,magabiztos,megbeszélteket betartó 19/5-ös farkú pasinak írj bátran!Párokkal hetero alapon akár 3mas,cuckold sőt még az is lehet,hogy a párod irányítja az egészet mintha ő rendezné a saját bdsm filmjét!
Videót is készíthetsz!
Írjatok bátran!
Sárvári fürdöbe, esti fúrdőzésre keresünk potens nagyfarkú sportos pasikat cuckoldra. Szerdára, csütörtökre.16.17.ére Leveleket várjuk, nem hozzászólásokat.
T & P
T & P
41 éves átlagos/vékony testalkatú, passzív biszex pasi vagyok.
Párral szeretnék huncutkodni, örömmel nyalnék puncit és szopnék faszt, de igény esetén bedobnám a fenekemet is a közösbe. A hölgytag felcsatolhatóval is megcsinálhat.
Nyitott vagyok további dolgokra és enyhébb BDSM vonalat is csempészhetünk az együttlétekbe, mert van bennem egy kis szub hajlam. Szimpatikus partnerek esetén jól esik ha irányítanak, használnak, ha örömet szerezhetek.
Párral szeretnék huncutkodni, örömmel nyalnék puncit és szopnék faszt, de igény esetén bedobnám a fenekemet is a közösbe. A hölgytag felcsatolhatóval is megcsinálhat.
Nyitott vagyok további dolgokra és enyhébb BDSM vonalat is csempészhetünk az együttlétekbe, mert van bennem egy kis szub hajlam. Szimpatikus partnerek esetén jól esik ha irányítanak, használnak, ha örömet szerezhetek.
Extrémebb játékokat is kedvelő hölgyet keresek.Tágítós játékok,fisting,viasz,mellkínzás stb.Tapasztalat és fantázia van.
Békéscsaban térdelnék tele szájjal méretes aktív dominans pasi előtt. Én biszex pasi vagyok. Alazz, szopass keményen. Domina nőt, pàrt is keresek. Üzenetben adok telszamot. Telon is alazhatsz.
Nyiregyhazan keresek dominans párt , vagy dominát , erosen sub bi pasi vagyok.
.
.
Sziasztok
Hétvégi party társat keresek , nőt, párt keresek aki kívánja az alávetett szerepet

Hétvégi party társat keresek , nőt, párt keresek aki kívánja az alávetett szerepet

Szívesen kipróbálnék lightos sub dolgokat először camon, majd élőben is!
Ha érdekel a camos rész, akkor írj privit!
Gab
Ha érdekel a camos rész, akkor írj privit!
Gab
Nyiregyhazi igenyes sub pasi ismerkedne
.
.
Tapasztalt domináns férfiként ismerkednék

Dominánstól ötletek? Beszéljünk,

Kecskemét-Solt. Felesegem fenekelhető,tágitható, kitartó baszast igényel.... igenyes jópasit keresünk max 40 évesig autód vibered legyen és vállald az arcod! Tali nálunk! Elöszőr harmasban utana ok kettesben is. Bi fiú elöny de nem kötelező!
Nyíregyházán idősebb domináns párokat keresek.Aranyos vékony fiúka vagyok.

virtuális szolgát keresek. szubmisszív fiúkat 30 éves korig, skype címem: dominaeva27
Kecskemét-Solt. Felesegem fenekelhető,tágitható, kitartó baszast igényel.... igenyes jópasit keresünk max 40 évesig autód vibered legyen és vállald az arcod! Tali nálunk! Elöszőr harmasban utana ok kettesben is. Bi fiú elöny de nem kötelező!
Kissé szadista domináns urat szolgálnék.
Nőt,férfit keresek fenekelős játékra.
Nőt keresek,aki szereti az extrémebb játékokat is.Mellkínzás,viasz,fenekelés,kötözés,fisting stb.Tapasztalat,fantázia van.
30 feletti sub hölgyet keresek rendszeres találkozókra