Szolgat keresek kor alkat nem számít
Szia, ez engem is érdekel, voltam már hasonló rendezvényeken. Kérlek küldj részleteket! Köszönöm
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 29. hétfő 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 29. hétfő 13:19
Törölt felhasználó (4532602)

Sziasztok !
Szeptember 17-én szombaton, este 8 órától lesz egy BDSM parti az egyik swinger klubban Budapesten.
Én biztosan megyek rá.
Ha esetleg valakit érdekel, akkor tudom küldeni a részleteket.
(Nem a swinger klub rendezi, hanem egy “külsős” ember.)
Üdv,
Zsolt
Szeptember 17-én szombaton, este 8 órától lesz egy BDSM parti az egyik swinger klubban Budapesten.
Én biztosan megyek rá.

Üdv,
Zsolt
Kecskemét és vonzás körzetéből keresek kortól és nemtől függetlenül bondage-t kedvelőket.
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok. Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg párokhoz is csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Esztergom és környékéről keresek valakit,aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd,leszoplak,de dugható is vagyok.
Skypen aktiv dominat keresek. En passziv
Nyíregyházán idősebb domináns párokat keresek.Aranyos vékony fiúka vagyok.

Szolgat keresek kor alkat nem számít
Extrém túlsúlyos,hatalmas méretű domináns hölgy kívánságait teljesíteném. Felnézek a nagyon kövér nőkre,tisztelem őket. 150 kg+-os partnert keresek, felső súlyhatár nélkül.
Hölgyet keresek aki kényszernyalatna.
Mazoként ismerkednék, online kamerázás is oké.
Sziasztok. Sub hölgyet keresek, aki szereti a tágítós játékokat és a fistinget,fenekestül,mellkínzást stb.Tapasztalat és fantázia van.
Szia! Részletek érdekelnek! Küld… köszi
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 29. hétfő 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 29. hétfő 13:19
Törölt felhasználó (4532602)

Sziasztok !
Én biztosan megyek rá.
Üdv,
Zsolt
Én biztosan megyek rá.

Üdv,
Zsolt
sziasztok, felcsatolhatóval rendelkező nőt keresek (lehetőség szerint strapless strapon)
Sziasztok !
Én biztosan megyek rá.
Üdv,
Zsolt
Én biztosan megyek rá.

Üdv,
Zsolt
Veszprèm környékén lennék szolga
Szia baby ha még aktuális és valóban egy jó kiadós sexre vágysz privátban küldöm az elérhetőségem írj viberen!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 28. vasárnap 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 28. vasárnap 14:33
Törölt felhasználó (4222642)

Olyan roma fiút, aki kényszerszopiztatna, kényszerdugatna több roma fiúval...
Szia ha kedved van szólj és indulok
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 28. vasárnap 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 28. vasárnap 14:33
Törölt felhasználó (4222642)

Budapesten keresek kortól állattól függetlenül hölgyet akit orálisan kényztethetnék teljesen fallosz és szexmentesen. Tiszta ápolt Bp is 44 éves férfi vagyok.
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása