Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok.
Nagyon engedelmes párt keresek!
Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok.
Nyíregyházán idősebb domináns párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Sziasztok
Ápolt, diszkrét férfiként keresem sub vagy sub kalandok kipróbálására vágyó szexi nőket, párokat. Tényleges találkozáshoz privát üzenetet írjatok.
Ápolt, diszkrét férfiként keresem sub vagy sub kalandok kipróbálására vágyó szexi nőket, párokat. Tényleges találkozáshoz privát üzenetet írjatok.
Bekescsaban szopnek
Sziasztok, Mezőkövesd környékén szeretnék olyan hölggyel találkozni, aki a számba pisiln6e vagy pohárba és megitatná velem. Párok is érdekelnek. Köszi, Zoli

Helló!
Olyan hölgy ismerettségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Ha van benned egy kis dominancia vagy irányítási vágy, ha kedveled, ha úgy történnek a dolgok, ahogy Te szeretnéd, akkor szívesen lennék a játékszered. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismerettségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Ha van benned egy kis dominancia vagy irányítási vágy, ha kedveled, ha úgy történnek a dolgok, ahogy Te szeretnéd, akkor szívesen lennék a játékszered. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.

41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
S/M partnert keresek, én negyvenes független mazo.
Bekescsaban keresek domina hölgyet, pàrt, vagy aktív dominans perverz méretes pasit.
Sziasztok. Hölgyet keresek, aki szereti vagy kiprobálná a tágítós játékokat és a fistinget. Mellpaskolás,mellkínzás,viasz stb.Tapasztalat és fantázia van.Párok is.
Nyíregyházán idősebb domináns párt párokat keresek.Vékony cuki fiúka vagyok.

Én!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 20. csütörtök 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 20. csütörtök 23:04
Törölt felhasználó (292936)

Ki szopna le nagy mackót
Sziasztok
Ki szopna le nagy mackót
Bisex alázható sub pasiként domináns partnereim keresem!
Kínzás? A sima tágítás, csipeszelés, vákumozás, használtatás már nem is ér?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 20. csütörtök 06:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 20. csütörtök 06:37

Törölt felhasználó (4222642)

Nuni, popsi gyötréséhez, kínzásához, a legváltozatosabb módokon értő, tapasztalt urat, vagy urakat keresek.
Csakis olyanokat, akik figyelmesek és bizonyítani tudják a bdsm terén jártasságukat, tapasztalataikat.
Nem keresek kezdőket, olyat aki azt sem tudja mi az a bdsm...
Csakis olyanokat, akik figyelmesek és bizonyítani tudják a bdsm terén jártasságukat, tapasztalataikat.
Nem keresek kezdőket, olyat aki azt sem tudja mi az a bdsm...